ПУМБ

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Народний рейтинг банків, що діють в Україні, на форумі Finance.UA. Відгуки клієнтів щодо роботи українських банків та рівня обслуговування в них. Вислови свою думку про якість обслуговування в банку
  #<1 ... 263264265266267 ... 669>

Оцініть обслуговування в цьому банку та обґрунтуйте свою оцінку

ПУМБ 3.3 5 78
1- Дуже погане. Грубіянили тощо.
13%
10
2- Погане. Некомпетентне.
18%
14
3- Задовільне. Хотілося б краще.
17%
13
4- Добре. Як і повинно бути.
31%
24
5- Відмінне. Дуже сподобалося.
22%
17
Всього голосів : 78
Повідомлення Додано: Нед 18 вер, 2022 19:22

Re: ПУМБ

alibob написав:Тільки пробні покупки картами, де МСС можна побачити зразу. Перед високовартісними покупками особливо. І не дивуйтеся, якщо ще вчора було одне, а сьогодні вже...
Та давно вже пропонував податковій зобов'язувати кожного продавана відображати у правому верхньому кутку ПОСа його МСС. Ділоффто :)
Amethyst
Фінансовий гуру Finance.ua

Подякував: 507 раз.
Подякували: 1311 раз.

Профіль

4
1
1
10
Повідомлення Додано: Нед 18 вер, 2022 20:32

maksjustmaks написав:Добрий день. Підкажіть, чи продає ПУМБ валюту на депозит в рамках ліміту? І чи був в когось вже позитивний досвід проведення такої операції? Бачу, що є інфа про якийсь Персона Клуб. Чи реально буде купити валюту зовсім новому клієнту?

Теж цікавить, невже ніхто з місцевих Персонщиків не поділиться інфою?
Я зараз в лікарні, нема часу видзванювати, якщо ніхто не підкіне інфи то зателефоную на днях та взнаю що до чого в них. Цікавить варіант з поповненням депо. В Альфі гарно реалізували, але очк*** :mrgreen:
root

Подякував: 238 раз.
Подякували: 157 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 18 вер, 2022 21:06

Charter написав:
  Vorlon написав:Charter
Зачем они там нужны?

Мені потрібні, дуже спрощує життя - пару років плачу через Моно, немає проблем - відкрив попередню квитанцію, подивився показники. Не треба ще заходити кудись на кучу сайтів обслуговуючих компаній, що потребує багато часу.

12 років так плачу. Всі інші способи передачі показників лічильників (по телефону, через SMS або через сайти постачальників) мають недоліки, оскільки це не документи. Постачальник може ці показники втратити, змінити або заявити, що не отримав їх і виставити що завгодно. А банківська платіжка це документ, який не можна ні змінити, ні втратити, ні заявити, що ти цього не отримував. Докази зберігатиме банк і я також на всяк випадок зберігаю всі платіжки.

Окрім того передача цих показників постачальникам за станом на перше число, щоб вони потім прислали мені по них рахунок або внесли їх в базу по оплаті це дурість, яка тягнеться з тих часів, коли постачальники вирішили автоматизувати розрахунки зі споживачами, при цьому скоротити своїх контролерів та обходчиків і покази (при чому бажано на перше число) отримувати від споживачів. Але я не наймався передавати їм покази строго на певну дату і вибраним ними способом (здебільшого бездоказовим і інколи ненадійним). Тому передаю їм покази через платіжки і не на перше число, а на дату оплати (зазвичай близько 20-го числа). При чому нову платіжку створюю шляхом повторення попередньої, змінюючи в ній назву місяця та останній показ лічильника. Відтак призначення платежу для мене важливе, в т.ч. тому, що через нього я можу передавати постачальнику і іншу інформацію. Через це банками, які замість нормальної платіжки та/або виписки, показують (надають) мені казна що (в т.ч. без призначення платежу), я не користуюсь.

Загалом такий спосіб розрахунків для мене виявився значно зручнішим і надійнішим, в т.ч. юридично, тому що по всіх комунальних платежах я маю гарні банківськи платіжки з підписами та печатками, з усіма реквізитами і тим призначенням платежу, яке мені потрібне, а не тим (недолугим або обрізаним), яке мені зробить (намалює, вигадає) банк або постачальник чи взагалі без нього.
newbie

Подякував: 22 раз.
Подякували: 641 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 19 вер, 2022 01:43

root написав:
  maksjustmaks написав:Добрий день. Підкажіть, чи продає ПУМБ валюту на депозит в рамках ліміту? І чи був в когось вже позитивний досвід проведення такої операції? Бачу, що є інфа про якийсь Персона Клуб. Чи реально буде купити валюту зовсім новому клієнту?

Теж цікавить, невже ніхто з місцевих Персонщиків не поділиться інфою?
Я зараз в лікарні, нема часу видзванювати, якщо ніхто не підкіне інфи то зателефоную на днях та взнаю що до чого в них. Цікавить варіант з поповненням депо. В Альфі гарно реалізували, але очк*** :mrgreen:

Мені менеджер сказав що з 12 числа вже не можна....
Sirchyk

Подякував: 374 раз.
Подякували: 40 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 19 вер, 2022 10:44

Sirchyk написав:Мені менеджер сказав що з 12 числа вже не можна....

Оце так, не встигли оголосити як відразу й закрили :))))
root

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 19 вер, 2022 11:11

Прислали пуш о кэшбэке 5% на коммунальные до конца сентября. Попутно и 1.5% на продукты за кредитные. Картой не пользовался месяцев восемь. Жаль, часть успел заплатить. Заплачу наперед. Оплата через приложение.
lel

Подякував: 1106 раз.
Подякували: 407 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 19 вер, 2022 15:16

lel написав:Прислали пуш о кэшбэке 5% на коммунальные до конца сентября. Попутно и 1.5% на продукты за кредитные. Картой не пользовался месяцев восемь. Жаль, часть успел заплатить. Заплачу наперед. Оплата через приложение.

а обычный кешбек был ? или Вы в группе кому не дали на 1 сентября?
cohan

Подякував: 112 раз.
Подякували: 534 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 19 вер, 2022 16:35

cohan написав:
  lel написав:Прислали пуш о кэшбэке 5% на коммунальные до конца сентября. Попутно и 1.5% на продукты за кредитные. Картой не пользовался месяцев восемь. Жаль, часть успел заплатить. Заплачу наперед. Оплата через приложение.

а обычный кешбек был ? или Вы в группе кому не дали на 1 сентября?
Я на этом аккаунте не выбирал. Даже не знаю, был или нет.
lel

Подякував: 1106 раз.
Подякували: 407 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 19 вер, 2022 16:37

Щасливчик, 5% комуналки... ммм. :)
root

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 19 вер, 2022 17:39

root написав:Щасливчик, 5% комуналки... ммм. :)

Не засмучуйтесь, Вам дадуть, коли опалення почнеться, якщо дев'ятки не повісять до того часу :D
klug

Подякував: 373 раз.
Подякували: 1244 раз.

Профіль

1
4
  #<1 ... 263264265266267 ... 669>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему