|
ПУМБ |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Народний рейтинг банків, що діють в Україні, на форумі Finance.UA. Відгуки клієнтів щодо роботи українських банків та рівня обслуговування в них. Вислови свою думку про якість обслуговування в банку
Додано: Пон 01 кві, 2024 20:42
pavyak Вітаємо! Ми бажаємо розібратись в ситуації, що у Вас склалась. Написали Вам в особисті повідомлення для уточнення даних, щоб перевірити та надати зворотний зв'язок.
-
PUMB
-
- Представник банку
-
- Подякував: 797 раз.
- Подякували: 218 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 01 кві, 2024 22:52
pavyak написав:на місяць от цікаво звідки воно там. І що вже від таких сум вони починають цікавитись тобою.
у них береться дохід за місяць і за квартал, відповідно і ПЗ так настроєно, щоб не влітати , а слідувати у фарватері вказівок НБУ Одягаємся по-літньому і гайда у відділення. Пройдіть повторно ідентифікацію, включіть фантазію, ігрівий ум і визовите к сибе довериє.
-
Goodman
-
-
- Подякував: 769 раз.
- Подякували: 576 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 02 кві, 2024 01:35
sens написав:Переказ з картки українського банку (ПУМБ) на картку закордонного банку за допомогою сервісу Card-to-Card Cross-border» встановлена в розмірі 1%
оце тільки з гривневої дозволено робити? бо на веб-версії пише йдіть у застосунок, а у застосунку можна обрати тільки з гривневої картки переказ на іншу, з валютної одразу пише заборонено хтось вже цим користувався?
-
DmitryZP
-
-
- Подякував: 19 раз.
- Подякували: 835 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Вів 02 кві, 2024 11:19
DmitryZP Вітаємо! Даний функціонал наразі в розробці і буде працювати саме в мобільному застосунку ПУМБ online. Зробити переказ можна буде у відповідній валюті. Наприклад, з доларового рахунку на іноземний доларовий рахунок.
-
PUMB
-
- Представник банку
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 02 кві, 2024 11:47
PUMB дякую за відповідь тобто я правильно зрозумів - на вебі це прибране, у застосунку ще не зроблено, але у тарифах вже зміни? послідовність трохи дивно виглядає як на мене  а коли можна очікувати можливість переказу із доларової картки на доларову у застосунку?
-
DmitryZP
-
-
- Подякував: 19 раз.
- Подякували: 835 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Вів 02 кві, 2024 11:51
DmitryZP Наразі даний тариф для майбутнього функціоналу, що буде доступний вже зовсім скоро. Про це ми сповістимо Вас у застосунку рush-сповіщенням.
-
PUMB
-
- Представник банку
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 02 кві, 2024 12:11
Goodman написав: pavyak написав:на місяць от цікаво звідки воно там. І що вже від таких сум вони починають цікавитись тобою.
у них береться дохід за місяць і за квартал, відповідно і ПЗ так настроєно, щоб не влітати , а слідувати у фарватері вказівок НБУ Одягаємся по-літньому і гайда у відділення. Пройдіть повторно ідентифікацію, включіть фантазію, ігрівий ум і визовите к сибе довериє.
Я оновив данні в дадатку, використавши ваші рекомендації. Заодно і в дружині оновив хоч їй нічого і не приходило. Квартал вони самі сумують згідно місяця. Але в ті місяці взагалі рух був в основному по кредитці.От зараз спорт закінчується я в роздумах чи дивитись в їх бік.
-
pavyak
-
-
- Подякував: 30 раз.
- Подякували: 197 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 02 кві, 2024 14:08
klug написав: pavyak написав:Подивився які там ліміти стояли -15т на місяць от цікаво звідки воно там.
Хороше запитання, у мене теж ліміт виставили відчутно менше, ніж я востаннє зазначав у анкеті.
ой, шо там мелочиться: "умерла значит умерла". И неплохой еще один триггер для финмона, да? - клиент снова и снова обновляет свои суммы в "анкетах" 
-
flysoulfly
-
-
- Подякував: 1891 раз.
- Подякували: 330 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Вів 02 кві, 2024 22:07
pavyak написав:От зараз спорт закінчується я в роздумах чи дивитись в їх бік.
а чим спорт не подобається , вони , мидлота, зняли автопролонгацію і хотіли прокинути, але потім відкотилося і дало відкрити нові депозити з 15+1 на 6 міс. Не бачу сенсу рипатися зі спорту , хіба що в Абанк за трансфербонусом і під акцію. .
-
Goodman
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 02 кві, 2024 22:11
flysoulfly написав:И неплохой еще один триггер для финмона, да? - клиент снова и снова обновляет свои суммы в "анкетах"
Це массово по всім банках, НБУ це не бачить. А банку йде в зачет, бо він вивчає і оцінює кліента. ****************************************************** колись на форумі читав, що десь в 2000 роках, прибалти з 4-х різних місць робили перекази , щоб купити чи путівки, чи ще якийсь дороговартісний товар. Це прелюдія до еуропейського фінмону. До речі проект ГОРОХА КОТО так і не прижився, еуропа не потерпіла таких вольностей для кліентів.
-
Goodman
-
-
-
-
Профіль
-
-
|