|
ПУМБ |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Народний рейтинг банків, що діють в Україні, на форумі Finance.UA. Відгуки клієнтів щодо роботи українських банків та рівня обслуговування в них. Вислови свою думку про якість обслуговування в банку
Додано: Нед 04 сер, 2024 18:05
логан1919, ответ на этот вопрос имеет ряд переменных, которые клиент сам указывает в анкете-опроснике.
-
Howl
-
-
- Подякував: 580 раз.
- Подякували: 1136 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
1
Додано: Нед 04 сер, 2024 19:16
Howl Не певен, що анкета в ПУМБ має значення. Погано, що виникли проблеми з нарахуванням "партнерського кешбеку"
-
Visky
-
-
- Подякував: 172 раз.
- Подякували: 188 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Нед 04 сер, 2024 20:01
логан1919 написав:Доброго времени суток, подскажите, какая максимальная сумма при поступлении средств на всекарту в день и месяц, чтобы не блокнул финмон?
сам факт таких запитань - додатковий дзвіночок для фінмону  немає чіткого критерію, окрім 400 т грн. до 400 т грн - значне неспівпадіння заявлених цифр та сум руху. я так розумію питання, що немає ФОПу з оборотами, який можна показати. до 30-40 т грн на місяць - ще не чув, щоб чіпали. кілька сотень тисяч - напевне можуть виникнути питання, звідки кошти. це все припущення на підставі здорового глузду, як воно насправді - невідомо
-
Shaman
-
-
- Подякував: 764 раз.
- Подякували: 1620 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
3
5
Додано: Нед 04 сер, 2024 20:10
PUMB написав:DmitryZP Вітаємо! Рекомендуємо перевстановити (видалити та встановити останню версію) застосунок ПУМБ Online, та перевірити повторно на наявність помилки.
В мене і так була остання версія. Але я видалив її і встановив наново. Проблема не зникла... (що очікувано було як на мене, бо і так була остання версія). Тож що далі? Я так розумію що ваш відділ тестування не зміг відтворити цю проблему?
-
DmitryZP
-
-
- Подякував: 19 раз.
- Подякували: 830 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Нед 04 сер, 2024 20:44
DmitryZP Буває що наявне ПЗ несумісне, у мене таке зі Жлобусом було, аж через 1,5 роки вони виправили. Після видалення краще стерти ще кукі і кеш
-
Visky
-
-
- Подякував: 172 раз.
- Подякували: 188 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Нед 04 сер, 2024 21:25
Shaman написав: логан1919 написав:Доброго времени суток, подскажите, какая максимальная сумма при поступлении средств на всекарту в день и месяц, чтобы не блокнул финмон?
сам факт таких запитань - додатковий дзвіночок для фінмону  немає чіткого критерію, окрім 400 т грн. до 400 т грн - значне неспівпадіння заявлених цифр та сум руху. я так розумію питання, що немає ФОПу з оборотами, який можна показати. до 30-40 т грн на місяць - ще не чув, щоб чіпали. кілька сотень тисяч - напевне можуть виникнути питання, звідки кошти. це все припущення на підставі здорового глузду, як воно насправді - невідомо
У мене не в ПУМБ було блокування, через те що загальна сума доходів банком була прийнята лише як вся офіційна зарплата,тому коли було надано документи, було до мене питання чому ? Як пояснити що поняття майбутні надходження це недоречне питати. Ще немає жодних вироків з конфіскацією через внесення недостовірної інформації до декларації,бо в декларації вказують лише те що є. Тому доречно спитати загальний обсяг заощаджень окрім заробітної плати чи виплати пенсії та інших доходів.
-
sens
-
-
- Подякував: 34 раз.
- Подякували: 950 раз.
-
-
Профіль
-
-
3
Додано: Нед 04 сер, 2024 21:57
DmitryZP
Вітаємо! Написали Вам у приватні повідомлення.
-
PUMB
-
- Представник банку
-
- Подякував: 797 раз.
- Подякували: 217 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 04 сер, 2024 22:22
логан1919 написав:Доброго времени суток, подскажите, какая максимальная сумма при поступлении средств на всекарту в день и месяц, чтобы не блокнул финмон?
ФінМон аналізує кошти протягом 3..6 міс!! Для неофітів... Якщо мова тільки про власні кошти, тобто ніяких надходжень від 3х осіб не планується, то рекомендую виходити з об'єму в міс у три ваші з/п, що вказані вами в Анкеті. І не порушувати це правило протягом 3..4 минулих місяців... Потім можете підвищити планку до шести з/п... Якщо ви можете надати Довідку про продаж хати або про спадщину (за -3 роки тому макс), то можна спробувати погратися і на + ці суми. Якщо таки ви попали під ФінМон, то можна надати пояснення і довідки про доходи всієї родини, може і проканає!! )) Рекомендую для поповнення частіше використовувати СЕП, а не р2р і АТМ.
-
Amethyst
-
- Фінансовий гуру Finance.ua
-
- Подякував: 495 раз.
- Подякували: 1283 раз.
-
-
Профіль
-
-
3
1
1
10
Додано: Нед 04 сер, 2024 22:27
Amethyst написав: логан1919 написав:Доброго времени суток, подскажите, какая максимальная сумма при поступлении средств на всекарту в день и месяц, чтобы не блокнул финмон?
ФінМон аналізує кошти протягом 3..6 міс!! Для неофітів... Якщо мова тільки про власні кошти, тобто ніяких надходжень від 3х осіб не планується, то рекомендую виходити з об'єму в міс у три ваші з/п, що вказані вами в Анкеті. І не порушувати це правило протягом 3..4 минулих місяців... Потім можете підвищити планку до шести з/п... Якщо ви можете надати Довідку про продаж хати або про спадщину (за -3 роки тому макс), то можна спробувати погратися і на + ці суми. Якщо таки ви попали під ФінМон, то можна надати пояснення і довідки про доходи всієї родини, може і проканає!! )) Рекомендую для поповнення частіше використовувати СЕП, а не р2р і АТМ.
а якщо є надходження від сторонніх?
-
Shaman
-
-
- Подякував: 764 раз.
- Подякували: 1620 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
3
5
Додано: Нед 04 сер, 2024 22:44
Shaman написав: Amethyst написав: логан1919 написав:Доброго времени суток, подскажите, какая максимальная сумма при поступлении средств на всекарту в день и месяц, чтобы не блокнул финмон?
ФінМон аналізує кошти протягом 3..6 міс!! Для неофітів... Якщо мова тільки про власні кошти, тобто ніяких надходжень від 3х осіб не планується, то рекомендую ...
а якщо є надходження від сторонніх?
То неофітам не рекомендую таких зарахувань більше 30..50К на міс при будь-якій з/п Причому для р2р/АТМ рекомендую зразу збирати квиташки від відправників, які зможуть підтвердити їх ПІБ і рек-ти. Крім цього треба свідомо зрозуміти/придумати фінанс ціль таких поповнень, що НЕ пов'язана з комерційною діяльністю, з обміном кріпти і т.п. Треба розуміти, що ота третя особа може бути скопроментована як дроп, а вам це може аукнутися і через півроку (( см. viewtopic.php?p=5746029#p5746029 ПС. Під третьою особою я маю на увазі НЕ родичів. Хоча родичі теж третя особа, але для фіноперцій вони підпадають під достатньо лояльне ставлення банки при наданні відповідних док-ів!
-
Amethyst
-
- Фінансовий гуру Finance.ua
-
- Подякував: 495 раз.
- Подякували: 1283 раз.
-
-
Профіль
-
-