|
ПУМБ |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Народний рейтинг банків, що діють в Україні, на форумі Finance.UA. Відгуки клієнтів щодо роботи українських банків та рівня обслуговування в них. Вислови свою думку про якість обслуговування в банку
Додано: Вів 08 кві, 2025 12:38
Поверніть функцію щоб нормально заборгованість по кредитці показувало. А то тепер не видно яка сумма у мене в грейсі  онлвлювачі
-
PUnder
-
-
- Подякував: 42 раз.
- Подякували: 185 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 08 кві, 2025 12:41
PUnder написав:Поверніть функцію щоб нормально заборгованість по кредитці показувало. А то тепер не видно яка сумма у мене в грейсі  онлвлювачі
Ну вона то є, але треба вже поритися Схоже, шо Пумбу подобається, коли клієнти копирсаються, а не платять 
-
Amethyst
-
- Фінансовий гуру Finance.ua
-
- Подякував: 507 раз.
- Подякували: 1310 раз.
-
-
Профіль
-
-
4
1
1
10
Додано: Вів 08 кві, 2025 13:04
PUnder написав:Поверніть функцію щоб нормально заборгованість по кредитці показувало. А то тепер не видно яка сумма у мене в грейсі  онлвлювачі
Підтримую. Поверніть як було для
-
novichok
-
-
- Подякував: 36 раз.
- Подякували: 311 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 08 кві, 2025 13:57
Amethyst
Підкажи. Бо я щось риюся риюся і ніфіга. Пам'ятаю що в мене борг для погашення в цьому місяці 11т. Зараз вже витратив ще 9. Показує тільки загальний 20 і все.
-
PUnder
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 08 кві, 2025 14:04
PUnder написав:Amethyst Підкажи. Бо я щось риюся риюся і ніфіга. Пам'ятаю що в мене борг для погашення в цьому місяці 11т. Зараз вже витратив ще 9. Показує тільки загальний 20 і все.
Жмякаємо на Обов'язковий, а там з'являється сторінка з бігунком. Ото виставляємо пімпу бігунка на середину -- сума у грейсі. Або таки вчитуємося у текст -- 2й абзац про погашення у грейсі ТеХнолоодЖія 
-
Amethyst
-
-
-
-
Профіль
-
-
4
1
1
10
Додано: Вів 08 кві, 2025 14:20
Amethyst написав: PUnder написав:Amethyst Підкажи. Бо я щось риюся риюся і ніфіга. Пам'ятаю що в мене борг для погашення в цьому місяці 11т. Зараз вже витратив ще 9. Показує тільки загальний 20 і все.
Жмякаємо на Обов'язковий, а там з'являється сторінка з бігунком. Ото виставляємо пімпу бігунка на середину -- сума у грейсі. Або таки вчитуємося у текст -- 2й абзац про погашення у грейсі ТеХнолоодЖія 
А це я бачив. Але в мене математика трохі не сходиться все одно. Боюся щоб потім не нажухав мене ПУМБ 
-
PUnder
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 08 кві, 2025 14:27
PUnder написав: Amethyst написав: PUnder написав:Amethyst Підкажи. Бо я щось риюся риюся і ніфіга. Пам'ятаю що в мене борг для погашення в цьому місяці 11т. Зараз вже витратив ще 9. Показує тільки загальний 20 і все.
А це я бачив. Але в мене математика трохі не сходиться все одно. Боюся щоб потім не нажухав мене ПУМБ 
Хм. Математику можна перевірити тільки з випискою. Нагадую, шо періоди у ПУМБа до 30го, а не просто до кінця міс. Тобто, 31 бер вже попадає в наступний період, який треба гасити до 30 травня 
-
Amethyst
-
-
-
-
Профіль
-
-
4
1
1
10
Додано: Вів 08 кві, 2025 16:14
Amethyst написав: PUnder написав: Amethyst написав:Жмякаємо на Обов'язковий, а там з'являється сторінка з бігунком. Ото виставляємо пімпу бігунка на середину -- сума у грейсі. Або таки вчитуємося у текст -- 2й абзац про погашення у грейсі ТеХнолоодЖія 
Хм. Математику можна перевірити тільки з випискою. Нагадую, шо періоди у ПУМБа до 30го, а не просто до кінця міс. Тобто, 31 бер вже попадає в наступний період, який треба гасити до 30 травня 
Небольшая поправочка. В наступний період, який треба гасити до 30 травня, попадает также все, что после 18:00 30 березня П.с. так что по идее, крайнюю операцию перед временем 18-00 льготного дня гашения в месяце можно скринить и именно эту сумму долга нужно гасить в следующем месяце. По идее так, раньше перепроверял, вроде так и выходило всегда.
Востаннє редагувалось a77 в Вів 08 кві, 2025 16:30, всього редагувалось 1 раз.
-
a77
-
-
- Подякував: 25 раз.
- Подякували: 19 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 08 кві, 2025 16:28
a77 написав:Небольшая поправочка. В наступний період, який треба гаситидо 30 травня, попадает также все, что после 18:00 30 березня
А покупки 29го не пробували віднести на наступний період? ПУМБа давно вже нормальну Виписку не надає в ІБ, але от у від-ні деякі свинорили таки люблять вициганити нормальну Виписку. Але от клірінг у Пумби дуже непередбачувальний, може і свою свинюку підкласти 
-
Amethyst
-
-
-
-
Профіль
-
-
4
1
1
10
Додано: Вів 08 кві, 2025 16:40
Amethyst написав: a77 написав:Небольшая поправочка. В наступний період, який треба гаситидо 30 травня, попадает также все, что после 18:00 30 березня
А покупки 29го не пробували віднести на наступний період? ПУМБа давно вже нормальну Виписку не надає в ІБ, але от у від-ні деякі свинорили таки люблять вициганити нормальну Виписку. Але от клірінг у Пумби дуже непередбачувальний, може і свою свинюку підкласти 
Не, 29го не пробовал. Но вот сумма оерации 30 марта 18:11 в сумму гашения апреля не вошла. Но наверное все-таки при от отсутствии нормальной выписки и отображения точной суммы гашения , лучше перестраховаться и ложить на карту больше. Я просто не обновил додаток еще, у меня сейчас показывает сумму гашения без каких-то танцев , про которые вот сегодня читаю. Правильно выходит, что пока не обновил. 
-
a77
-
-
- Подякував: 25 раз.
- Подякували: 19 раз.
-
-
Профіль
-
-
|