WallNutPen написав:Я не сотрудник СБУ и мне сложно судить спонсировал ли банк страну террориста, но вот то что я читаю: "Встановлено, що частина прибутку цих підприємств йшла на підготовку та ведення війни проти України, а також на фінансування заходів рф, спрямованих на ослаблення нашої держави." - я понимаю что вполне реальна такая ситуация - банк платил материнской структуре какие-либо дивиденты или что-то подобное а та в свою очередь будучи зарегиной в стране террористе естественно платила налоги там. Вполне можно парить спонсорство. Но тянет ли это на спонсорство страны террориста? ИМХО с таким же успехом можно нарисовать цепочку "финансирования" любому физику кто хоть раз покупал товар произведенный в рф или рб, не говоря уже про всякие "нафтогазы". Могу ошибиться но имхо пока все очень смахивает на вброс дерьма на вентилятор. Гляньте что там арестовано: акции, здание и 5 машин? Серьезный такой арест. То есть арестовали не что-то ликвидное (к примеру деньги на корсчетах) а то что и так особо никуда кроме 5 автомобилей не переместишь физически. ИМХО как раз тот факт что не трогали операционную деятельность - косвенно свидетельствует, что задачи уничтожить банк пока не стояло (хотя конечно он и сам на таком неблагоприятном фоне может лечь). Но надеюсь что банка выстоит. Никого ни за что не агитирую - как поступать пусть каждый решает своим умом
Дуже складне питання - пенсіонери чи бюджетники Мелітополя Херсону чи Маріуполя або отримувачі соцдопомоги зараз вимушено купують рос. товари, опосередковано фінансуючи війну проти нас з нашого бюджету...
В новинах говорять про націоналізацію, а це для клієнтів може бути безболісно. В гіршому разі хто повідкривав депозити з плюсами, залишиться без плюсів (бонусів). Банк по крайній мірі побудував свою тактику вигідно для фонду. А чи швидко багатьом вдасться звідси вискочити, то питання:
Якщо говорити про другий квартал поточного року, то у Forward Bank за квітень та травень 2022 р. спостерігаємо відновлення попиту населення на строкові депозити. Так, за 2 місяці другого кварталу розмір портфеля строкових депозитів фізичних осіб зріс на 10,7%», — так охарактеризував ситуацію перших 3-х місяців війни Андрій Кисельов, голова правління банку. https://www.forward-bank.com/press-cent ... depozitiv/