Усього-то треба було трохи докинути
P.S. у відповідь на Ваше незадоволення банка опустила максимальну ставку до 1%.
|
|
Усього-то треба було трохи докинути P.S. у відповідь на Ваше незадоволення банка опустила максимальну ставку до 1%. Re: Райффайзен Банкandriy_z, робіть офіційне звернення до банку. Уваги до нього буде набагато більше.
Re: Райффайзен БанкЖодної зірочки на цій сторінці немає, для чого мені знати/дивитись річні ставки, я вже обрав 3 місяці і знаю, що час від часу в банку бувають акції з нормальними відсотками, тут теж повівся. andriy_z Добрий день. Нам щиро прикро, що під час відкриття депозиту та спілкування з підтримкою у Вас склалося негативне враження від сервісу Райфа. Ми розуміємо Ваше розчарування, адже інформація має бути прозорою, а відповіді уважними і коректними.
Ми дуже хочемо перевірити відображення ставок у застосунку та детально розібратися у Вашому зверненні. Будь ласка, напишіть нам в особисті повідомлення у Facebook або Instagram. Там ми зможемо отримати необхідні дані, передати ситуацію фахівцям та надати Вам чітке пояснення. З повагою і турботою, фахівець Оля. Re: Райффайзен БанкДобрий день, неможливо відкрити рахунок через дію "документи не завантажено, сервіс недоступний", в дії все ок ніяких помилок не видає
nuwanda Добрий день! Шкода що не вдається відкрити рахунок, зазвичай все проходить без проблем, адже це звичайна "базова" послуга. Така помилка може свідчити про відсутність біометричного документа в дії, або недоступність ЄДР. Також від складнощів у нашій системі, проте наразі таких не зафіксовано.
Щоб ми могли швидко відреагувати й перевірити в цій ситуації потрібно звернутися до нашої підтримки в чаті застосунку: "Навушники" - "Написати в чат" чи за номерами, що вказані в цьому ж розділі. Якщо такої можливості не має, напишіть нам ідентифікаційний код у приватні повідомлення, будь ласка. З повагою та турботою, фахівець Віктор.
|
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||