Процес отримання водійського посвідчення в Україні досить тривалий, він займає мінімум чотири місяці.
Дивися повний текст Отримання посвідчення водія в Україні вперше: що змінилося в 2022 році.
|
|
![]() Отримання посвідчення водія в Україні вперше: що... Пропонуємо до обговорення:
Дивися повний текст Отримання посвідчення водія в Україні вперше: що змінилося в 2022 році. ![]() Re: Отримання посвідчення водія в Україні вперше: що...Если ему их недостаточно, то или такие курсы, или такой учитель, или такой обучаемый. Но это значит лишь одно: надо учиться дальше. Наверное не надо фантазировать. Не зная ничего обо мне. А если бы не сдал деньги и пошел сдавать сам, после курсов? Мне не надо. Я давно с посвідченням водія, без хабарів. Но я знаю и так как сдают мои знакомые без взяток. Востаннє редагувалось Hotab в Сер 16 лют, 2022 16:02, всього редагувалось 1 раз.
![]() Сыну в автошколе сказали прямо: 500 баксов и сдашь.
За школу заплатили полностью. Шестой раз будет сдавать теорию. Каждая пересдача 50 грн ,и так до бесконечности. 500 баксов сверху и права получишь!!!
![]() Re: Отримання посвідчення водія в Україні вперше: що...Я правильно понял - Вы сейчас сами подтвердили свои хамские сообщения ? Мадам, я Вам искренне советую изменить стиль общения, здесь такое не принимается. Имеете свою позицию - давайте аргументы, отстаивайте её, а хамить не нужно. PS: Делаю скидку только на то, что Вы на этом форуме всего две недели. PPS: Здесь гендерно-равный стиль общения и не нужно переходить "ниже пояса". Удачи. ![]() Re: Отримання посвідчення водія в Україні вперше: що...За цей час уже б і мавпа правила дорожнього руху та білети вивчила ![]() Востаннє редагувалось Ukrainian в Чет 17 лют, 2022 09:50, всього редагувалось 1 раз.
![]() Re: Отримання посвідчення водія в Україні вперше: що...Ну як ваше чадо збирається далі керувати автомобілем ? Чи до першої аварії ? Може тому і аварійність така на дорогах що усі шукають легких шляхів та купують права. Самі дають хабарі і самі скаржаться на корупцію. Не давайте і не буде корупції. ![]() Re: Отримання посвідчення водія в Україні вперше: що... Сами даже не попытались сдать без взятки, но виновата система, а не взяткодатели.
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість
Модератори: Ірина_, Модератор
|
|