Сильно подозреваю, что вы знаете столько же, сколько я, т.е. ничего.
Міжнародне морське право дуже переплітається з міжнародним повітряним. А останнє я вимушений вчити. Якщо матроси не знають раптом (але мали б знати) - тим гірше для них.
международное морское право и закони США -могуть частково співпадати, а могуть і відрізнятися,
Країни учасники ж синхронізують ключові моменти. Можуть посилювати власні вимоги до ліцензій, до шкіл які їх видають, по медицині , але ключові правила мають співпадати. Невиконання вимог берегової охорони всюди погано виглядає.
де в міжнародних водах чи берегових водах Венесуели, куди поширюється вимоги берохорони США?
Яка це добра половина українців чи чернігівців (я так не зрозумів) воювала за европу ?
Чи ти зі своїми румунами переплутав ? Які, до речі, спалили Корюківку
це в мене за європу воювало половина предків, а в тебе всі за московитську орду
нуну прям всі 20 тисяч німців було цивільними? А коли американці бомбили німецькі міста то тільки по військовим кидали? Чи це може применшує подвиг американських льотчиків ? Корюківку палили мадяри з німцями неуч переплутаний. буковинський батальйон проводив антитерористичну операцію на території білорусії, ніс європейський порядок білорусам
інцидент в бусі то потужно на всю Україну роздули перемогу. Кажеш не тою мовою говорить Лад? А зять його в зсу тою мовою?))) А Сирський якою мовою говорить? Ти чув як він на інтервю по азіровськи язик ламає?
Сильно подозреваю, что вы знаете столько же, сколько я, т.е. ничего.
Міжнародне морське право дуже переплітається з міжнародним повітряним. А останнє я вимушений вчити. Якщо матроси не знають раптом (але мали б знати) - тим гірше для них.
международное морское право и закони США -могуть частково співпадати, а могуть і відрізнятися,
Країни учасники ж синхронізують ключові моменти. Можуть посилювати власні вимоги до ліцензій, до шкіл які їх видають, по медицині , але ключові правила мають співпадати. Невиконання вимог берегової охорони всюди погано виглядає.
де в міжнародних водах чи берегових водах Венесуели, куди поширюється вимоги берохорони США?
Ти хочеш дуже багато знань безкоштовно. Знайди для мене місце в «150 дол на місяць» щоб я тебе вчив . США отримали судовий ордер (warrant) на захоплення судна за порушення санкцій. Під час переслідування екіпаж сам змінив назву, перефарбував борт і підняв російський прапор (після попереднього використання інших прапорів, включаючи Guyana, який заперечив реєстрацію). США кваліфікували це як “flying a false flag” або спробу приховати справжню ідентичність, що робить судно stateless (без справжньої реєстрації). Для stateless vessels будь-яка держава може boarding, захоплювати і застосовувати свої закони (UNCLOS статті 110 та звичаєве право). Берегова охорона США має широкі повноваження (14 U.S.C. § 522) на санкції у відкритому морі проти stateless або санкціонованих суден.
Господар Вельзевула написав:Днепр очухивается быстро, пока не весь,но в целом не блекаут-а говно. Кацапы криворукие. В целом подготовленному очень комфортно, раздражают лишь особи, выгребшие в 8 утра весь хлеб в ларьках, догребающие в 10 утра поддоны с водой в маркетах и самое страшное-опять устраивающие очереди на АЗС. Без жидких углеводородов будет хреново.
а що каже равін, останнє що пам"ятаю: з 15 січня 2026 мир?
flyman написав:а що каже равін, останнє що пам"ятаю: з 15 січня 2026 мир?
Ума не приложу зачем ему было позорится. Ладно там блазень и его свора, с своими прогнозиками, на тех и так клейма нет,а тут-уважаемый человек. Ну думаю его ввели в заблуждение-все то порешали, но кое-кто решил полезть в .. и испытать судьбу.. Кстати,пан Флайман,возвращаясь к наукам. Эти войны, политика-это все приходит и уходит. Мир разивается наукой, учеными, и был такой ученый-Дарвин. Вот цитата одного военного: "Країну успадкують діти дезертирів та ухилянтів. Це варто прийняти як данність. Найкращі люди в основному вже загинули і до кінця війни, вірогідно, загинуть й ті, що залишились, — 24-річний військовий з позивним Дітріх" Дарвин прав. Выживают наиболее приспосабливаемые.
flyman написав:а що каже равін, останнє що пам"ятаю: з 15 січня 2026 мир?
Ума не приложу зачем ему было позорится. Ладно там блазень и его свора, с своими прогнозиками, на тех и так клейма нет,а тут-уважаемый человек. Ну думаю его ввели в заблуждение-все то порешали, но кое-кто решил полезть в ... и испытать судьбу.. Кстати,пан Флайман,возвращаясь к наукам. Все это вот-дроч. Эти войны, политика-это все приходит и уходит. Мир разивается наукой, учеными, и был такой ученый-Дарвин. Вот цитата одного военного: "Країну успадкують діти дезертирів та ухилянтів. Це варто прийняти як данність. Найкращі люди в основному вже загинули і до кінця війни, вірогідно, загинуть й ті, що залишились, — 24-річний військовий з позивним Дітріх" Дарвин прав. Выживают наиболее приспосабливаемые.
То есть, ты ничего не понял из блекаута в Днепре ...