Letusrock написав: знов свої фантазії видаємо за безапеляційну істину? А ЄС і США в курсі що путіну "однозначний кінець" якщо наприклад ядерна бомба впаде на Покровськ?
не лише США та ЄС в курсі, а й Китай з Індією. коли путін надто перестарався з ядерними погрозами, той же Китай його швидко поставив на місце. використання ядерної зброї дуже змінить деякі правила гри, що не потрібно ЖОДНІЙ з ядерних держав...
Странно: чего, в таком случае - зеля так из-за того прилета засуетился?
скільки тобі раз казати - навчися хоч трохи формулювати думку, хоч трохи... який приліт, хто де нервував? за що тобі гроші платять?
Shaman написав:не лише США та ЄС в курсі, а й Китай з Індією. коли путін надто перестарався з ядерними погрозами, той же Китай його швидко поставив на місце. використання ядерної зброї дуже змінить деякі правила гри, що не потрібно ЖОДНІЙ з ядерних держав...
Странно: чего, в таком случае - зеля так из-за того прилета засуетился?
скільки тобі раз казати - навчися хоч трохи формулювати думку, хоч трохи... який приліт, хто де нервував?
Сорян: редко приходится общаться с персонажами, которым все прямо как для детей разжовывать нужно... Прилет по Львову - Орешником. зеля. Везде.
В Мурманске и Североморске блэкаут На севере россии, где расположена база Северного флота рф, аэродром стратегической авиации «Оленья» и еще множество стратегически важных объектов россиян, произошел полный блэкаут. Как сообщают местные жители, в части Мурманска остановились троллейбусы, в ТЦ не работают эскалаторы, в домах — лифты. На дорогах погасли светофоры. По данным ЕГДС, в Североморске произошла авария на сетях. Электричества нет также в пгт Сафоново (база ВКС рф).
fler написав:....... "утверждение сомнительное" - єто нє вєрно.
Аргумент убийственный и, главное, неопровержимый.
Нє всьо так адназначна..
Ещё лучше.
Де посилання на джерела?
Где ваши?
Які ваші пропозиції? Який вихід правильний?
Я уже 100 раз писал. Но до вас, видно. не доходит. Война на нашей территории. Уничтожаются наши эл-станции, предприятия, города, дома. Гибнут и калечатся наши люди. Да, враги тоже. Но, честно говоря, на росс. наёмников мне плевать с высокой колокольни.
Как у вас, трансформатор во дворе успешно работает?
Но я понимаю, что объяснять что-нибудь доктору околовсяческих наук совершенно беспрлезно.
_hunter написав:Сорян: редко приходится общаться с персонажами, которым все прямо как для детей разжовывать нужно... Прилет по Львову - Орешником. зеля. Везде.
После орешника кроме руснявых ботов никто не суетится. Если и есть суета, то это из за энергетического геноцида, и кровавой бойни которая уже 5 лет.
ЛАД написав:Цифр не имею. Но позволю себе усомниться. Вы наверняка знаете больше, но тоже вряд ли имеете данные по всей армии, а не только по своей бригаде.
Я не маю даних по всій армії. Але.. Наш полк (тепер бригада) стабільно входить у ТОП-10(частіше топ 5) рейтингу підрозділів БПЛА. Тому навряд чи багато підрозділів мають сильно краще забезпечення. Відповідно, апроксимувати ситуацію на Сили Оборони я можу.
Я примерно так и представлял себе ваш ответ. Но тут возможен и обратный эффект - ваш полк/бригада как высокорейтинговые и, предполагаю, хорошо известные активно обеспечиваются волонтёрами и фондами (Стерненко, Чмут и пр.). Зная это, государство меньше даёт вам и больше др. частям. Но это уже чисто мои домыслы, так что спорить не могу, возможно, вы правы. Но, с другой стороны:
До кінця 2025 року Збройні сили України отримають 3 млн одиниць FPV-дронів. Це майже в 2,5 разу більше порівняно з попереднім роком. Про це заявив міністр оборони Денис Шмигаль. ....... "Цього року 2,4 млн FPV-дронів поставила війську Агенція оборонних закупівель Міністерства оборони України. Більша частина з них – безпілотники за прямими контрактами з виробниками. Ще 200 000 БпЛА військові отримали через ІТ-систему DOT-Chain Defence, яку запустили наприкінці липня", – зазначив Денис Шмигаль.
Что-то я сомневаюсь, что волонтёры поставили больше 3 млн. Но, повторю, спорить не могу и не буду.
ЛАД написав:Цифр не имею. Но позволю себе усомниться. Вы наверняка знаете больше, но тоже вряд ли имеете данные по всей армии, а не только по своей бригаде.
Я не маю даних по всій армії. Але.. Наш полк (тепер бригада) стабільно входить у ТОП-10(частіше топ 5) рейтингу підрозділів БПЛА. Тому навряд чи багато підрозділів мають сильно краще забезпечення. Відповідно, апроксимувати ситуацію на Сили Оборони я можу.
Я примерно так и представлял себе ваш ответ. Но тут возможен и обратный эффект - ваш полк/бригада как высокорейтинговые и, предполагаю, хорошо известные активно обеспечиваются волонтёрами и фондами (Стерненко, Чмут и пр.). Зная это, государство меньше даёт вам и больше др. частям. Но это уже чисто мои домыслы, так что спорить не могу, возможно, вы правы. Но, с другой стороны:
До кінця 2025 року Збройні сили України отримають 3 млн одиниць FPV-дронів. Це майже в 2,5 разу більше порівняно з попереднім роком. Про це заявив міністр оборони Денис Шмигаль. ....... "Цього року 2,4 млн FPV-дронів поставила війську Агенція оборонних закупівель Міністерства оборони України. Більша частина з них – безпілотники за прямими контрактами з виробниками. Ще 200 000 БпЛА військові отримали через ІТ-систему DOT-Chain Defence, яку запустили наприкінці липня", – зазначив Денис Шмигаль.
Что-то я сомневаюсь, что волонтёры поставили больше 3 млн. Но, повторю, спорить не могу и не буду.
киянин щодо сабжу
Востаннє редагувалось flyman в П'ят 23 січ, 2026 23:40, всього редагувалось 1 раз.