Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 1654916550165511655216553 ... 16572>
Повідомлення Додано: П'ят 23 січ, 2026 21:48

_hunter написав:
  Shaman написав:
  Letusrock написав: знов свої фантазії видаємо за безапеляційну істину?
А ЄС і США в курсі що путіну "однозначний кінець" якщо наприклад ядерна бомба впаде на Покровськ?

не лише США та ЄС в курсі, а й Китай з Індією. коли путін надто перестарався з ядерними погрозами, той же Китай його швидко поставив на місце. використання ядерної зброї дуже змінить деякі правила гри, що не потрібно ЖОДНІЙ з ядерних держав...

Странно: чего, в таком случае - зеля так из-за того прилета засуетился? :roll:

скільки тобі раз казати - навчися хоч трохи формулювати думку, хоч трохи... який приліт, хто де нервував? за що тобі гроші платять? :lol:
Shaman

Подякував: 810 раз.
Подякували: 1716 раз.

Профіль

2
4
5
Повідомлення Додано: П'ят 23 січ, 2026 21:55

tumos написав:...
Почему не желают заменить ПДВ на налог с оборота пояснений не даете.

а ви готові до такого обговорення? ;)
Shaman

Подякував: 810 раз.
Подякували: 1716 раз.

Профіль

2
4
5
Повідомлення Додано: П'ят 23 січ, 2026 21:55

Shaman написав:
  _hunter написав:
  Shaman написав:не лише США та ЄС в курсі, а й Китай з Індією. коли путін надто перестарався з ядерними погрозами, той же Китай його швидко поставив на місце. використання ядерної зброї дуже змінить деякі правила гри, що не потрібно ЖОДНІЙ з ядерних держав...

Странно: чего, в таком случае - зеля так из-за того прилета засуетился? :roll:

скільки тобі раз казати - навчися хоч трохи формулювати думку, хоч трохи... який приліт, хто де нервував?

Сорян: редко приходится общаться с персонажами, которым все прямо как для детей разжовывать нужно... Прилет по Львову - Орешником. зеля. Везде.
_hunter

Подякував: 15 раз.
Подякували: 493 раз.

Профіль

2
Повідомлення Додано: П'ят 23 січ, 2026 22:26

В Мурманске и Североморске блэкаут
На севере россии, где расположена база Северного флота рф, аэродром стратегической авиации «Оленья» и еще множество стратегически важных объектов россиян, произошел полный блэкаут.
Как сообщают местные жители, в части Мурманска остановились троллейбусы, в ТЦ не работают эскалаторы, в домах — лифты. На дорогах погасли светофоры.
По данным ЕГДС, в Североморске произошла авария на сетях. Электричества нет также в пгт Сафоново (база ВКС рф).
https://t.me/Crimeanwind/92892?single
fler

Подякував: 1215 раз.
Подякували: 1337 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 23 січ, 2026 22:53

fler написав:.......
"утверждение сомнительное" - єто нє вєрно.
Аргумент убийственный и, главное, неопровержимый.

Нє всьо так адназначна..
Ещё лучше.

Де посилання на джерела?
Где ваши?

Які ваші пропозиції? Який вихід правильний?
Я уже 100 раз писал. Но до вас, видно. не доходит.
Война на нашей территории. Уничтожаются наши эл-станции, предприятия, города, дома. Гибнут и калечатся наши люди. Да, враги тоже. Но, честно говоря, на росс. наёмников мне плевать с высокой колокольни.

Как у вас, трансформатор во дворе успешно работает?

Но я понимаю, что объяснять что-нибудь доктору околовсяческих наук совершенно беспрлезно.
ЛАД
2

Подякував: 5384 раз.
Подякували: 4879 раз.

Профіль

2
2
6
Повідомлення Додано: П'ят 23 січ, 2026 23:22

Banderlog написав:Добре хоть електрики ішачать за зарплати мирного часу.

То ти давно на роботі не був. :lol:
Готують списки "ліквідаторів" на 20 тисяч НЕумовних одиниць в місяць, обіцяють з лютого, якщо в січні був на ліквідації.
Water

Подякував: 68 раз.
Подякували: 256 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 23 січ, 2026 23:24

ЛАД написав:Как у вас, трансформатор во дворе успешно работает?

А шо з ним станеться? Коли отримує 380, віддає 220, на все інше гудить. :lol:
Water

Подякував: 68 раз.
Подякували: 256 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 23 січ, 2026 23:27

_hunter написав:Сорян: редко приходится общаться с персонажами, которым все прямо как для детей разжовывать нужно... Прилет по Львову - Орешником. зеля. Везде.

После орешника кроме руснявых ботов никто не суетится. Если и есть суета, то это из за энергетического геноцида, и кровавой бойни которая уже 5 лет.
alex_dvornichenko

Подякував: 43 раз.
Подякували: 126 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 23 січ, 2026 23:33

sashaqbl написав:
  ЛАД написав:Цифр не имею. Но позволю себе усомниться.
Вы наверняка знаете больше, но тоже вряд ли имеете данные по всей армии, а не только по своей бригаде.

Я не маю даних по всій армії. Але..
Наш полк (тепер бригада) стабільно входить у ТОП-10(частіше топ 5) рейтингу підрозділів БПЛА. Тому навряд чи багато підрозділів мають сильно краще забезпечення. Відповідно, апроксимувати ситуацію на Сили Оборони я можу.

Я примерно так и представлял себе ваш ответ.
Но тут возможен и обратный эффект - ваш полк/бригада как высокорейтинговые и, предполагаю, хорошо известные активно обеспечиваются волонтёрами и фондами (Стерненко, Чмут и пр.). Зная это, государство меньше даёт вам и больше др. частям.
Но это уже чисто мои домыслы, так что спорить не могу, возможно, вы правы.
Но, с другой стороны:
До кінця 2025 року Збройні сили України отримають 3 млн одиниць FPV-дронів. Це майже в 2,5 разу більше порівняно з попереднім роком. Про це заявив міністр оборони Денис Шмигаль.
.......
"Цього року 2,4 млн FPV-дронів поставила війську Агенція оборонних закупівель Міністерства оборони України. Більша частина з них – безпілотники за прямими контрактами з виробниками. Ще 200 000 БпЛА військові отримали через ІТ-систему DOT-Chain Defence, яку запустили наприкінці липня", – зазначив Денис Шмигаль.
https://dot.gov.ua/en/page/dpa-supplied-1-million-fpv-drones-to-the-armed-forces-of-ukraine?utm_source=chatgpt.com
Что-то я сомневаюсь, что волонтёры поставили больше 3 млн.
Но, повторю, спорить не могу и не буду.
ЛАД
2

Подякував: 5384 раз.
Подякували: 4879 раз.

Профіль

2
2
6
Повідомлення Додано: П'ят 23 січ, 2026 23:39

киянин

ЛАД написав:
  sashaqbl написав:
  ЛАД написав:Цифр не имею. Но позволю себе усомниться.
Вы наверняка знаете больше, но тоже вряд ли имеете данные по всей армии, а не только по своей бригаде.

Я не маю даних по всій армії. Але..
Наш полк (тепер бригада) стабільно входить у ТОП-10(частіше топ 5) рейтингу підрозділів БПЛА. Тому навряд чи багато підрозділів мають сильно краще забезпечення. Відповідно, апроксимувати ситуацію на Сили Оборони я можу.

Я примерно так и представлял себе ваш ответ.
Но тут возможен и обратный эффект - ваш полк/бригада как высокорейтинговые и, предполагаю, хорошо известные активно обеспечиваются волонтёрами и фондами (Стерненко, Чмут и пр.). Зная это, государство меньше даёт вам и больше др. частям.
Но это уже чисто мои домыслы, так что спорить не могу, возможно, вы правы.
Но, с другой стороны:
До кінця 2025 року Збройні сили України отримають 3 млн одиниць FPV-дронів. Це майже в 2,5 разу більше порівняно з попереднім роком. Про це заявив міністр оборони Денис Шмигаль.
.......
"Цього року 2,4 млн FPV-дронів поставила війську Агенція оборонних закупівель Міністерства оборони України. Більша частина з них – безпілотники за прямими контрактами з виробниками. Ще 200 000 БпЛА військові отримали через ІТ-систему DOT-Chain Defence, яку запустили наприкінці липня", – зазначив Денис Шмигаль.
https://dot.gov.ua/en/page/dpa-supplied-1-million-fpv-drones-to-the-armed-forces-of-ukraine?utm_source=chatgpt.com
Что-то я сомневаюсь, что волонтёры поставили больше 3 млн.
Но, повторю, спорить не могу и не буду.

киянин щодо сабжу
Востаннє редагувалось flyman в П'ят 23 січ, 2026 23:40, всього редагувалось 1 раз.
flyman

Подякував: 1625 раз.
Подякували: 2874 раз.

Профіль

1
4
  #<1 ... 1654916550165511655216553 ... 16572>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему