|
Напад росії і білорусі на Україну |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Додано: Пон 26 січ, 2026 16:22
ЛАД написав: andrijk777 написав:.......... Якраз результати "переговорів" більш-менш очевидні - залишилась фактично єдина перешкода миру - залишки Донбасу.
Не уверен. Я ще в 23/24 писав що ця війна - це війна за території. З мене тоді сміялись, що я нічого не розумію, путіну потрібна сфера впливу, вся Україна і т.д. Але по факту проблемним місцем став відносно маленький кусочок території, на якому зараз проживає 250К народу, а незабаром буде проживати біля нуля тому що я думаю літом буде чергова спроба підкорення Донбасу з відповідними наслідками.
Большой кусок Херсонской и Запорожской областей это не Донбасс. Так что не похоже, что цель Путина была именно Донбасс.
Так никто и не говорит, что "цель Путина была именно Донбасс": перешкода - добровольный вывод войск. С мыслью "по ЛБС" - все давно смирились...
-
_hunter
-
-
- Подякував: 15 раз.
- Подякували: 493 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
Додано: Пон 26 січ, 2026 16:23
Shaman написав:........ а чий Карабах? й як називається захоплення частини іншої країни?.. може треба ЛАДу розібратися зі своїми поглядами? 
Может, вам надо немного разобраться с историей вопроса? Shaman написав:...... розмова йшла про те, які зарплати в Києві. те, що ви про такі не чули, не означає, що їх не було. й чимало таких вакансій .....
розмова йшла про те, что зарплаты в Москве были выше, чем в Киеве. И заметно. То, что в Киеве (и не только) были и есть люди с очень высокими доходами я и не думал спорить. Просто % таких людей довольно невысокий. Shaman написав: ЛАД написав:........... А я-то думал, почему у нас так сложно подключиться к сети! А оно вон что... Оказывается это всё из-за Banderlog"а! И западные капиталы к нам не идут из-за него же!
ще раз - ви заперечуєте, що отримання під'єдання до електромережі - це дуже дороге та корупційне дійство? зараз може легше, а раніше - ви дома головних енергетиків обленерго бачили? 
И где я это заперечував? Shaman написав: ЛАД написав:Water ... По каким параметрам Украину можно отнести к развитым странам?
а хто сказав, що Україна розвинена країна? знову щось вигадали, а тепер заперечуєте? в України є можливість стати розвиненою країною. а в Біларусі немає, там шлях Венесуели,й то, поки є дотація від Раші. Water, потом Будивельник. Вы этого сейчас не говорили, но и не возразили. Хотя как-то в наших беседах тоже утверждали примерно такое, но цитаты искать не буду, поэтому в этом вас не упрекаю. Только в том, что не возразили, а взамен, обвиняете меня, что я это вигадав. Shaman написав:....... а більш компактні генерації гадаю за рік побудувати можливо. що буде після війни - побачимо. я вже казав, ми знаємо де не буде нічого - на окупованих територіях...
Что такое "більш компактні генерації"? Не переводите стрелки. ТОТ не наша проблема. Что будет у нас? "Побачимо"... тому з точки зору економіки Польща звісно більш розвинена країна, ніж Раша. на Раші ще й нафта з газом є. але навіть те, що є зараз розвалюється через війну Раші.
И что может більш розвинена Польша по сравнению с "Рашей"? Только без красивых слов? Я привёл примеры обраnного. А вы сможете привести примеры "більшої розвинутості" Польши? И так далее. В каждом посте или искажение слов собеседника, или демагогия, или просто ложь. И на всё это отвечать?
Востаннє редагувалось ЛАД в Пон 26 січ, 2026 17:22, всього редагувалось 1 раз.
-
ЛАД
-
2
-
- Подякував: 5384 раз.
- Подякували: 4879 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
2
6
Додано: Пон 26 січ, 2026 16:34
ЛАД написав:Water, потом Будивельник. Вы этого сейчас не говорили, но и не возразили. Хотя как-то в наших беседах тоже утверждали примерно такое, но цитаты искать не буду, поэтому в этом вас не упрекаю. Только в том, что не возразили, а взамен, обвиняете меня, что я это вигадав.
Пережуй, потім подумай а вже потім напиши ЩО ХОТІВ СКАЗАТИ... А то якось по дебільному ( видно вплив гєпи з допою).... не говорили але не заперечили, але цитати нема, але звинувачуєте...Що не говорили Що не заперечили в чому тебе звинувачували????
-
budivelnik
-
-
- Подякував: 294 раз.
- Подякували: 3001 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Пон 26 січ, 2026 16:37
Для Лада 1 Країна яка випускає бомби і кидає їх на сусідів - не є розвинутою. Ба більше - вона є недорозвинутою , а її мешканці - при.урки... не залежно від розміру ВВП 2 Особа, яка постійно захищає країну при.урків - точно не є розвинутою... а значить є недорозвинутою... не залежно від того де вона проживає.
Я чітко виразився?
-
budivelnik
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Пон 26 січ, 2026 16:39
ЛАД написав:И что может більш розвинена Польша по сравнению с "Рашей"? Только без красивых слов? Я привёл примеры обраиного. А вы сможете привести примеры "більшої розвинутості" Польши?
ПО фідбекам користувачів, польська бронетехніка, артилерія і ПЗРК зараз трохи кращі за російські.
-
sashaqbl
-
-
- Подякував: 2 раз.
- Подякували: 1 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 26 січ, 2026 16:40
ЛАД написав:Большой кусок Херсонской и Запорожской областей это не Донбасс.
По-моєму тоді путін трохи "вспилил", тобто переборщив. Вирішив що він(РФ) проковтне такий великий кусок. Але я вже давно не чув розмов про Херсон/Запоріжжя.
-
andrijk777
-
-
- Подякував: 190 раз.
- Подякували: 286 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 26 січ, 2026 16:42
sashaqbl написав: ЛАД написав:И что может більш розвинена Польша по сравнению с "Рашей"? Только без красивых слов? Я привёл примеры обраиного. А вы сможете привести примеры "більшої розвинутості" Польши?
ПО фідбекам користувачів, польська бронетехніка, артилерія і ПЗРК зараз трохи кращі за російські.
Людина в якої в голові наявність ядерної зброї - перекриває необхідність туалетів в приміщенні - висуне море паралельних реальностей.. Для лада В самому бідному селі Польщі - жити краще ніж в бараках Нижнього Новгорода..
-
budivelnik
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Пон 26 січ, 2026 16:45
andrijk777 написав: ЛАД написав:Большой кусок Херсонской и Запорожской областей это не Донбасс.
По-моєму тоді путін трохи "вспилил", тобто переборщив. Вирішив що він(РФ) проковтне такий великий кусок. Але я вже давно не чув розмов про Херсон/Запоріжжя.
Так только вчера ж было:
Востаннє редагувалось _hunter в Пон 26 січ, 2026 16:47, всього редагувалось 1 раз.
-
_hunter
-
-
- Подякував: 15 раз.
- Подякували: 493 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
Додано: Пон 26 січ, 2026 16:45
Banderlog написав: Shaman написав:ти давай свої пропозиції. а то вже притомили цією грою - дурень валить мудреців купою тупих питань. з чого це в Європі буде дефіцит газу, вже якось живе. а от Раша продовжує гріти повітря своїми факелами, та закриває скважини  пропозиції в мене прості. Зеленський має піти. Разом з усім армовіром. Нам треба мир і демобілізація. А не підняття цін для населення на електроенергію бо ахметову не вистачає для інвестицій в європу та діткам на молочко. То шо в раші гірше ще не означає автоматично що українцям краще.
а хто ж має прийти? віряне гундяєва на чолі з Медведчуком? добре, Зе піде, прийде Залужний або Притула - не бачу проблеми за ціни населенню платить Енергоатом, тобто держава - ти цього не знав? ти в енергетиці на такому рівні? а от коли ціна населенню занижена, то починається шахер-махер, з якого бандерлоги в обленерго мають діткам на молочко й треба визначитися - хочеш розвинену країну - то ціна на енергоносії має бути ринкова. а то чого в нас країна ніяк не розвинеться - бо не робить те, що треба для розвитку 
-
Shaman
-
-
- Подякував: 811 раз.
- Подякували: 1718 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
4
5
Додано: Пон 26 січ, 2026 16:47
andrijk777 написав: Shaman написав:почекаємо на подробиці - й потім побачимо, як багато ти разів помилявся 
Я багато чого стверджую/прогнозую, тому звичайно можу помилятись. Ти ж нічого не стверджуєш і нічого не прогнозуєш, просто бла-бла-бла. Тому і помилятись ти не можеш. 
я так бачу , ти половину того, що я пишу не розумієш - тут я тобі допомогти не можу 
-
Shaman
-
-
- Подякував: 811 раз.
- Подякували: 1718 раз.
-
-
Профіль
-
-
2