|
Напад росії і білорусі на Україну |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Додано: Нед 08 лют, 2026 23:32
ЛАД написав: Shaman написав:......... й ЛАД, якщо не побачив - що там щодо вірмен?..
Вы не побачили, я вчера вечером написал вам куда пойти? Сегодня пост удалён, надеюсь, по вашей жалобе, вы успели прочитать и повторять не надо. Заниматься вашим просвещением мне надоело. Тем более, что это явно бесполезно. Вы не обучаемы. P.s. Оказывается, что "німці" просто "погано відносилися" к евреям. Ну-ну. "Тупой и ещё тупее".
ще раз уважно прочитай, ЩО саме я написав - й питання, хто тупіший відпаде саме собою так завжди, ви багато варнякаєте, але обгрунтувати свої пасквілі не можете - бо це або перекручування, або брехня, або відверта маячня. не зважаючи на вік, це я міг би вас чомусь навчити -але ознака якої людина впертість й не бажання вчити нове? отож. вам зручніше жити в світі радянських міфів -та живіть. але завжди пам'ятайте - зараз вбивають українців й через ці міфи теж... upd й ось пряма ознака, а хто ж стукачок? хто тут у нас постійно тицяє скарга? я дуже рідко цим користуюсь, й то, коли мова йде не про мене. а так я прихільник ще одного руського вислову "дабы дурь каждого всем видна была" - тому навіщо стирати? 
Востаннє редагувалось Shaman в Нед 08 лют, 2026 23:42, всього редагувалось 2 разів.
-
Shaman
-
-
- Подякував: 817 раз.
- Подякували: 1726 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
4
5
Додано: Нед 08 лют, 2026 23:36
ЛАД написав:budivelnik "Гроші розуму не додають". Даже разбогатевший прапорщик остаётся прапорщиком. То же самое и о лавочниках.
а фізик, такий якісний, що його як непотріб викинули з заводу відразу в 1991 році - це тоді хто? й який так й не знайшов себе за 30 років, де вже більше залежало від людини... як був совком, так й залишився - чому така прям класова ненависть до тих, хто зміг...
-
Shaman
-
-
- Подякував: 817 раз.
- Подякували: 1726 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
4
5
Додано: Пон 09 лют, 2026 00:37
Лучше быть физиком, чем пропагондоном По крайней мере сможешь выучить устройство ядрёной бимбы и ФАУ-1/2/3 и как их повторить.
-
барабашов
-
-
- Подякував: 297 раз.
- Подякували: 372 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 09 лют, 2026 00:44
Господар Вельзевула написав: Vadim_ написав: Господар Вельзевула написав:Отбой. Позавчера ТЦКшники убили бывшего,как бы это сказать- сотрудника правоохранительных органах. Информация официальная, лень даже выкладывать, сами найдете кому нужно. Так вон оно чего возбудились и закрыли троих с пидозрою.
с пристрастием ударили в проём двери авто........при проверке документов
Брат в интервью говорит-" беспредел, убивают бывшего сотрудника правоохранительных органов, нельзя с собакой выйти погулять".. Не человека. Сотрудника правоохранительных органов. Просто дно.
Лицо этого жителя пятой победы знакомое. Возможно он был или "гестаповец", или омоновец, и я с ним на "Динамо" в начале нулевых рукопашкой занимался.
-
барабашов
-
-
- Подякував: 297 раз.
- Подякували: 372 раз.
-
-
Профіль
-
-
|