|
Напад росії і білорусі на Україну |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Додано: Сер 22 кві, 2026 15:49
Hotab написав:мені здається Флер скоріше запишеться в лесбі
все зробить, тільки щоб ухилитись від демографічного обовязку. Пологових бусиків на них нема
-
Letusrock
-
-
- Подякував: 16 раз.
- Подякували: 13 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 22 кві, 2026 15:57
Hotab написав: Letusrock написав:запліднювач буде державний, а якщо у флер грошей нема, "
Але мені здається Флер скоріше запишеться в лесбі чим погодиться на це непорозуміння.
По-перше, спочатку треба прийняти відповідний законодавчий акт, щоб ці обов'язки з'явилися. По-друге, як собі уявляє Letusrock реакцію чоловіків на зустріч їх (заміжніх) жінок із державними запліднювачами (вони отримують офіційний статус оленів чи як?). По-третє, у Letusrockа очевидно щось неприємне трапилось в особистому житті (може жінка пішла від нього, а може досі "незайманий"), бо такі фантазії не притаманні нормальним людям. У нас вже був яскравий приклад на форумі.
-
fler
-
-
- Подякував: 1215 раз.
- Подякували: 1341 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 22 кві, 2026 16:01
hxbbgaf написав:Затримання ТЦКшників відбулося тільки з однієї причини - ТЦК-шнихи схопили митника з добовою корупційною виручкою, яку цей митник віз сбу
Я чомусь відразу так і подумав. Я думаю що усі, що хоч трішки в темі українських реалій розуміли, що найбільш ймовірна причина - "не ділились" або "не з тими ділились" або "не правильно ділились". А казки про боротьбу з корупцією - це для народу, для електорату, по простому - для лохів. А, ще для європейців.
-
andrijk777
-
-
- Подякував: 190 раз.
- Подякували: 287 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 22 кві, 2026 16:02
Сибарит написав: flyman написав:«Влада – Радам!», «Земля - селянам!», «Фабрики – робітникам!».
Тюрьмы - бандитам!
Воду - матросам !
-
pesikot
-
-
- Подякував: 549 раз.
- Подякували: 1261 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
2
Додано: Сер 22 кві, 2026 16:04
Letusrock написав: hxbbgaf написав:Затримання ТЦКшників відбулося тільки з однієї причини - ТЦК-шнихи схопили митника з добовою корупційною виручкою, яку цей митник віз сбу
Та бути таке неможе під час екзистенційної війни за збереження державності, ідентичності та вільної Європи
Коментувати дописи форумчанина з офіційним діагнозом - таке собі ... Хоча, може ти з ним на одній хвилі, тому бачиш якійсь зміст ? ))
-
pesikot
-
-
- Подякував: 549 раз.
- Подякували: 1261 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
2
Додано: Сер 22 кві, 2026 16:13
fler написав:По-перше, спочатку треба прийняти відповідний законодавчий акт, щоб ці обов'язки з'явилися. По-друге, як собі уявляє Letusrock реакцію чоловіків на зустріч їх (заміжніх) жінок із державними запліднювачами (вони отримують офіційний статус оленів чи як?).
Приймайте відповідні закони, беріть згодних народжувать дівчат, беріть завтра мільйон і запліднюйте. Сьогодні прийняли закони, завтра привезли дівчат, через 9 місяців чекайте мільйон майбутніх воїнів, відповідно навчайте їх. В чому питання?
-
Water
-
-
- Подякував: 70 раз.
- Подякували: 274 раз.
-
-
Профіль
-
-
|