Hotab написав:Разово навіть пілот надя Савченко була))
Ще я колись чув за часів срср за жіночку з прізвищем шось тіпа Капєц.
Та «разово» то я трохи утріровано. Лише в Херсоні було їх 3. Одна правда на 6 років в декрет пішла)) . І всі 3 все ще служать, хоча звісно локація бригади давно не Херсон. Якусь кількість їх мати можливо. Під обмежені місії, і переважно для миру. Такі місії є, і вони можуть підставити плече, вивільнити чоловіків для важчих задач. Але це не повноцінний штик все ж. Який можна (і так робили) в складі кілька екіпажів відправити в умовний Краматорськ жити в землянці під землею. Митись у приіздній воєнній бані раз на тиждень.
Water написав:Тобто, проблем з водіями не існує як у тилу, так й в армії. Залишилось з`ясувать по механікам та монтажницям газових, теплових, водяних мереж. Ось жіночок-електриків я чомусь не бачив.
Как вам удается так все перекрутить? Нет проблем устроиться водителем ни на гражданке, ни в армии. Ни у мужчин, ни у женщин. Проблема найти водителя есть и там, и там.
Water написав:Тобто, проблем з водіями не існує як у тилу, так й в армії. Залишилось з`ясувать по механікам та монтажницям газових, теплових, водяних мереж. Ось жіночок-електриків я чомусь не бачив.
Как вам удается так все перекрутить? Нет проблем устроиться водителем ни на гражданке, ни в армии. Ни у мужчин, ни у женщин. Проблема найти водителя есть и там, и там.
Чому не готують? Читаю тут:
Водій/механік 20–35 днів Техніка, ремонт Полігон/автобат
Припустимо навчить водія потрібно 2 роки, чому не навчають?
Чому не готують? Читаю тут:
Водій/механік 20–35 днів Техніка, ремонт Полігон/автобат
Припустимо навчить водія потрібно 2 роки, чому не навчають?
із статті Результат: військово-облікова спеціальність “Стрілець” (ВОС-100), сертифікат і впевненість у своїх силах.