|
Напад росії і білорусі на Україну |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Додано: Суб 03 чер, 2023 12:16
maza5 написав: Shaman написав:український бізнес купує еенергію по 3 грн без ПДВ й без доставки. де ще купують так дешево? порівняти зі своєю табличкою можеш? не забудь перевести в євро
А повна вартість 5.5-6 грн.(>15 центів.)Ціна в европі для промислових споживачів завжди була нижчою чим для побутових. Навіть в США для промисловості ее обходиться дешевше ніш в Україні)). Але Европу будуть відключати від дешешої ее. В Німеччині закрили всі атомні станції. Франція теж має проблеми зі станціями.. У нас тут є спеціаліст по зеленому переходу та енергокризі.. Очевидно що ці процеси не спроста. Бо в світі запасу нафти на 60 років, газу трохи більше на 50 років , урану на 100 років. 8 млдр. сьогоднішнього населення планети нічого не залишить для майбутнього покоління при такому споживанні ресурсів..Такого не повинно статися.
давайте поспілкуємось на профільний гілці Вартість електроенергії для промислових споживачів України
-
Shaman
-
-
- Подякував: 499 раз.
- Подякували: 1153 раз.
-
- Профіль
-
2
3
Додано: Суб 03 чер, 2023 13:18
Howl написав:......... Рано чи пізно всі пройдуть відносно те, що пройшли ті, хто зараз мобілізований. Роботи для всіх вистачить.
На сколько лет рассчитываете войну? Лет на 20?
-
ЛАД
-
2
-
- Подякував: 5123 раз.
- Подякували: 4765 раз.
-
- Профіль
-
2
2
5
Додано: Суб 03 чер, 2023 13:37
freeze написав:Как-то мне всё это не нравится. День сурка. Мне всё больше кажется, что задум бою отсутствует. А эти спикеры ютубов из верхов просто надувают щёки при непонимании, что делать дальше. Просто у меня плохое настроение, пошел 16-й месяц моей жизни в армии при том, что есть много негативных моментов, которые вне зоны обсуждения до окончания войны.
мабуть ви просто виснажились, я навіть не уявляю, как ви (ті хто з самого початку) взагалі тримаєтесь. а з приводу командування - воно за ці 16 міс довело неодноразово, що може приємно дивувати. чому вже завтра не наступають? очевидно, що умови не склались - не всі частини готові, не все озброєння на руках. можливо, американці ще проводять симуляції на своїх суперкомпутерах, десь читав що там операція на рівні бригади прораховується мало не тиждень. а якщо буде задіяно 15 бригад і прогнати треба сотні різних варіантів із різними параментрами. чим краще підгототуються - тим менше втрат і більше результат.
-
trololo
-
-
- Подякував: 2610 раз.
- Подякували: 1384 раз.
-
- Профіль
-
1
1
Додано: Суб 03 чер, 2023 13:45
ЛАД написав:На сколько лет рассчитываете войну?
В начале открытой войны я воздерживался от прогнозов её завершения и сейчас воздержусь. Здесь уже писали, что войну мало завершить, необходимо поддерживать силы для предотвращения её в будущем -- население страны должно периодически проходить хотя бы базовые подготовки и обучения. Власть ещё озвучивала про необходимость мобилизации для восстановления инфраструктуры... В любом случае работы будет много и достаточно. В новогоднем обращении президент утверждал, что война должна завершиться в этом году и по этой причине страна ведёт активную внешнюю политику. Я очень хочу в это верить и надеяться.
-
Howl
-
-
- Подякував: 529 раз.
- Подякували: 1027 раз.
-
- Профіль
-
2
1
Додано: Суб 03 чер, 2023 13:52
trololo написав:а з приводу командування - воно за ці 16 міс довело неодноразово, що може приємно дивувати.
справа в тім, що те що бачемо ми і те що бачать хлопці на 0, не одне і теж...  про презедента краще помовчати, він багато зайвого балакал. имхо, його перемога на виборах послабила країну, на що і сподівалися орки... зараз разрулюємо.
-
Slon_Nosov
-
-
- Подякував: 1005 раз.
- Подякували: 696 раз.
-
- Профіль
-
1
Додано: Суб 03 чер, 2023 13:56
Howl написав: ЛАД написав:На сколько лет рассчитываете войну?
В начале открытой войны я воздерживался от прогнозов её завершения и сейчас воздержусь. Здесь уже писали, что войну мало завершить, необходимо поддерживать силы для предотвращения её в будущем -- население страны должно периодически проходить хотя бы базовые подготовки и обучения. Власть ещё озвучивала про необходимость мобилизации для восстановления инфраструктуры... В любом случае работы будет много и достаточно. В новогоднем обращении президент утверждал, что война должна завершиться в этом году и по этой причине страна ведёт активную внешнюю политику. Я очень хочу в это верить и надеяться.
Это всё понятно. Вопрос я задал исключительно в связи с Вашей фразой: Рано чи пізно всі пройдуть відносно те, що пройшли ті, хто зараз мобілізований. Роботи для всіх вистачить.
-
ЛАД
-
2
-
-
- Профіль
-
2
2
5
Додано: Суб 03 чер, 2023 14:01
ЛАД, в моей фразе есть ещё слово "відносно". Т. е., работа/служба после войны.
-
Howl
-
-
- Подякував: 529 раз.
- Подякували: 1027 раз.
-
- Профіль
-
2
1
Додано: Суб 03 чер, 2023 14:03
ЛАД написав: Shaman написав:............ український бізнес купує еенергію по 3 грн без ПДВ й без доставки. ......
Так по 3 или по 6? Вартість електроенергії для промислових споживачів України
-
Shaman
-
-
- Подякував: 499 раз.
- Подякували: 1153 раз.
-
- Профіль
-
2
3
Додано: Суб 03 чер, 2023 14:29
Howl написав:ЛАД, в моей фразе есть ещё слово "відносно". Т. е., работа/служба после войны.
Це вже дуже "відносно". Работа/служба после войны сильно отличается от условий фронта. И работать придётся всем. И фронтовикам в т.ч.
-
ЛАД
-
2
-
-
- Профіль
-
2
2
5
Додано: Суб 03 чер, 2023 14:36
Slon_Nosov написав: trololo написав:а з приводу командування - воно за ці 16 міс довело неодноразово, що може приємно дивувати.
справа в тім, що те що бачемо ми і те що бачать хлопці на 0, не одне і теж...  про презедента краще помовчати, він багато зайвого балакал. имхо, його перемога на виборах послабила країну, на що і сподівалися орки... зараз разрулюємо.
нічим він не послабив країну, інакше київ би захопили і все було б сильно печальніше. завдяки в т.ч. його роботі ми зараз чекаємо свій наступ і ф-16, а патріоти збивають русняві ракети. я голосував за ППО в 2019 але вважаю, що нам сильно пощастило із зеленським і я вдячний співвітчизникам за їх вибір. п.с. те що хлопцям на 0 найважче, це начебто ніхто не заперечує.
-
trololo
-
-
- Подякував: 2610 раз.
- Подякували: 1384 раз.
-
- Профіль
-
1
1
|