|
Напад росії і білорусі на Україну |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Додано: Чет 06 лют, 2025 18:40
andrijk777 написав:Думаю путін не хоче СТОП.
Зеленский тоже не хочет СТОП. Чего стоит саммит мира без рф и запрет переговоров с путиным.
-
Wirująświatła
-
-
- Подякував: 2441 раз.
- Подякували: 3432 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
3
Додано: Чет 06 лют, 2025 18:42
Wirująświatła написав: Господар Вельзевула написав:Заказчик заказал до кордонив, башлял- оно и длилось бы до кордонив,не раньше. Может и будет длится до них дальше.
бидон недопоставил 50% обещанной помощи. И это Зе ездил в США упрашивать конгресс, а не Байден в Киев упрашивать минобороны воевать. Вам отвечает вроде понимающий человек.
недопоставление военной помощи-специально. что бы мы не победили после успехов второй половины 22. Все ж уже выложили, про угрозы ядеркой и все такое.И про то,что война носила управляемый характер.
-
Господар Вельзевула
-
-
- Подякував: 7 раз.
- Подякували: 28 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 06 лют, 2025 18:48
Господар Вельзевула написав:недопоставление военной помощи-специально. что бы мы не победили после успехов второй половины 22.
почётное 2е место? думаете в цру нет расчётов на сколько хватит человеческого ресурса, степени коррумпированности верхов и мотивации низов? недопоставка была намеренно такой, чтобы проигрыш случился, но после ухода Байдена. Тогда Байден скажет "я нормально воевал это Трамп завалил оборону" а Трамп скажет "я вообще не при делах, война - проект Байдена и он её проиграл".
Востаннє редагувалось Wirująświatła в Чет 06 лют, 2025 18:49, всього редагувалось 1 раз.
-
Wirująświatła
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
3
Додано: Чет 06 лют, 2025 18:49
Wirująświatła написав: Господар Вельзевула написав:Заказчик заказал до кордонив, башлял- оно и длилось бы до кордонив,не раньше. Может и будет длится до них дальше.
бидон недопоставил 50% обещанной помощи. И это Зе ездил в США упрашивать конгресс, а не Байден в Киев упрашивать минобороны воевать. Вам отвечает вроде понимающий человек. допускаю, что перед вторжением у байдена и путина возник серьёзный конфликт, и война его следствие. Но тогда нет никаких препятствий всё закончить прямо сейчас. Или есть? Зачем трампу 100 дней? чтобы все забыли обещанное. Через 100 дней он скажет я пытался, но обе стороны невминяемые, медицина бессильна. Трамп позер. Я исхожу из этого, и если проблема не в Байдене, хер он что заморозит.
100 днів надо путіну, щоб лбз іще посунути.
-
Banderlog
-
-
- Подякував: 107 раз.
- Подякували: 50 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 06 лют, 2025 18:51
В Україні сталася серія вибухів в ТЦК, інспірованих російськими спецслужбами. Журналісти проекту Texty.org.ua поспілкувалися з російськими вербувальниками у соцмережах під виглядом потенційних виконавців і розповіли, як працює схема.
Вийти на вербувальників вдалося майже випадково. На стіні в темному провулку знайомий одного з журналістів побачив графіті із адресою телеграм-каналу. Це виявилася типова російська Z-помийка, наповнена дискредитацією ТЦК і закликами до активних дій на зрив української мобілізації.
В цьому ж каналі було розміщено прайс за різні акти саботажу. Наприклад, за передачу особистих даних працівників ТЦК потенційним зрадникам України пропонувалися відносно скромні 100 доларів винагороди, а за підпал приміщення ТЦК – вже досить солідні 5 тисяч доларів.
Охочим отримати російські гроші одразу пропонувалося заповнити невелику анкету, в якій треба було вказати свої особисті дані та розповісти, на які злочини проти України ви готові піти. Після заповнення анкети вербувальник проводив вже особисто коротку співбесіду: про наявні навички та готовність виконувати певні завдання. Спочатку новачку було запропоновано попрацювати на "простіших проєктах", наприклад, зробити власноруч трафарет для графіті і нанести "агітацію" і рекламу того самого ТГ-каналу десь на видноті у місті. За одне таке графіті пропонувалося 250 гривень, але платити росіяни готові тільки оптом – починаючи від 10 графіті.
-
prodigy
-
-
- Подякував: 3286 раз.
- Подякували: 3324 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
4
2
Banderlog написав:100 днів надо путіну, щоб лбз іще посунути.
чего не наелся, того не налижешься
-
Wirująświatła
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
3
Господар Вельзевула написав:Сокращение армии-мы на то не пойдем, миротворцы по ЛБЗ-не пойдет хуйло. Вот тут и загвоздка.
отут буде ото "сайдємся посардінє", пу 50К, Зе 1М, Тр 250 діл
-
flyman
-
-
- Подякував: 1596 раз.
- Подякували: 2809 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
3
Додано: Чет 06 лют, 2025 18:54
Banderlog написав: Я в меншості. напевно лишусь тільки румуном. Як трохи попустять гайки. Тіки надо підщитати. Все. Є в мене підозра що бути румуном в нас в державі вигідніше. Громадянином сша точно можно швидкість перевищувати і на червоне їздити )
Напрасные надежды. Наличие второго гражданства заканчивается при пересечении границы Украины,а избавится от украинского с 2020г ещё никому не удалось
-
shapo
-
-
- Подякував: 110 раз.
- Подякували: 843 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 06 лют, 2025 18:54
andrijk777 написав: Господар Вельзевула написав:хуйло тоже наверное не прочь СТОП, продвижения мизерные и никому не угрожают,кроме нас,несчастных-Запорожья,Днепра,Харькова.
Думаю путін не хоче СТОП. Нафіг йому СТОП, йому і так норм. "продвижения мизерные" - але воно є. І головне - думаю пу надіється на крах України. Не знаю що вчудить Трамп, але я не бачу жодної причини для зупинення путіним бойових дій.
Але недоговірний Зе
-
pesikot
-
-
- Подякував: 542 раз.
- Подякували: 1255 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
2
Додано: Чет 06 лют, 2025 18:55
prodigy написав:Охочим отримати російські гроші одразу пропонувалося заповнити невелику анкету, в якій треба було вказати свої особисті дані та розповісти, на які злочини проти України ви готові піти. Після заповнення анкети вербувальник проводив вже особисто коротку співбесіду: про наявні навички та готовність виконувати певні завдання.
Це ж наскільки треба бути недалеким, ще навіть гроші не отримавши, дати можливість себе тримати за шарундули
-
Faceless
-
- Модератор
-
- Подякував: 1470 раз.
- Подякували: 8148 раз.
-
-
Профіль
-
-