церковного кагору
Може мені не потрапляв до рук якийсь верхній сегмент, але пару раз пробував - пійло пійлом. Що там за особлива така рецептура у того Кагору, щоб звати його «церковним»?? ? Чому не можна давати вірунам просто Кьянті чи Бордо?))
|
|
![]() НапоїBanderlog
Може мені не потрапляв до рук якийсь верхній сегмент, але пару раз пробував - пійло пійлом. Що там за особлива така рецептура у того Кагору, щоб звати його «церковним»?? ? Чому не можна давати вірунам просто Кьянті чи Бордо?)) ![]() Напад росії і білорусі на УкраїнуТа це не вино, а напій на базі вина. Стало популярним в російській імперії за збігом обставин і з волі петра 1. Ніякого сакрального сенсу не має. Тут не може бути "верхнього сегменту", бо це масовий кріплений алкогольний продукт. ![]() ) бо бє одразу по голові як церковний дзвін))) тут все залежить від компанії і атмосфери. По перше свій шлях до алкоголізму я починав в дитинстві з вин букет молдавії і кишинівських цукерок виноград в спирту. Потім церковного кагору після служби в неділю. Причастне вино виливати гріх. ![]() Веселе парубоцтво продовжилось з безотказного засобу соблазнєнія лікеру амаретто), дичайша бормотуха скажу я вам но бідність і причуди статевого відбору в жіноцтва не лишило мені вибору) Корочє, в мене є склонность до десертного вина і наливок. Бухати тим не рекомендую а напополам пляшку в 11 ранку на тще серце з кимсь з сіськами нормальний підхід до справи) Молдовські подобаються, а з українських зараз болград років 5 тому пробував. Портвейн теж може бути і шмурдяком. Церковний кагор бо рецепт розроблений по спецзаказу церкви. Там зброджують вигрітий виноградний сік, а потім додають спирт Щодо рому... Ароматизовані з соком теж можу, раз засипав цукром і корицею дольки ананасу щоб карамелізувати на сковорідці до рому теж так нічо... компанія була хороша) А в чоловічій кагор хіба в дзвіниці, чи на водохреща після ополонки, або на хрестинах. Взагалі, якщо пянка чоловіча і на більше 3х особєй то пити однозначно треба водяру, або як я тут шпирт. ![]() Вообще-то изначально Кагор является сухим вином, рецепт которого разработан во французском городе Кагор. Существует легенда, что именно настоящий Кагор был навязан церкви в качестве ритуального Петром1. То, что попам-алкашам показалось мало крепости, и они стали выдавать шмурдяк за Кагор, не даёт им ни прав на название, ни авторства рецепта. ![]() на петра першого там все валять) на рахунок прав на назву, то авторське право сумнівна тема) но хай буде назва церковний кагор) Виноград в північних регіонах не набирає потрібної сахаристості. Даж в німеччині гітлер дозволив цукор додавати. Щодо алкашества попів, то вкусовщина) ви проти міцного алкоголю? Чи проти кокиейлів?
|
|