Letusrock
Ти серьйозно вважаєшь, якщо Україна перестане стріляти, то війна закінчится і Путін далі не піде? Так чи ні ?
Просте питання )
|
|
![]() Re: Напад росії і білорусі на Україну1)
2)
Мой пост от 26 января 2025 года
Трамп - мастер сделки, чё уж там ... Где этот писака про "железные копыта Трампа" ? Трамп ведёт себя, как послушная болонка Путина. Никаких железных копыт у него нет ![]() detroytred
Не обижайтесь, не собирался оценивать ваши мысли, а именно обсуждать их. Так же, как вы можете обсуждать мои. Тем более, я никак не оценивал лично вас, а именно и только ваши высказывания. Ошибаться может каждый, в т.ч., конечно, и я. Не спорю, что "продемократичні сили Америки та Європи" сильно связаны, но при этом их интересы в каких-то вопросах могут сильно расходиться. "серйозні заходи" могут быть разные. Наши руководители считали, что это резкое увеличение армии + западное оружие. Если первое так-сяк удалось, то с оружием не очень. Во всяком случае, всё время было слышно о его нехватке, порой весьма сильной. В частности, всё время говорилось о резкой нехватке снарядов, правда, последнее время почему-то затихло - проблема решена?И вы ничего не ответили, почему не удалось добиться от Байдена бОльших поставок оружия и почему он фактически на полгода остановил поставки, несмотря на все красивые слова. ![]()
Це не серйозні, а звичайні заходи. Звичайні заходи для звичайної війни -- тобто війни, коли більш-менш рівні супротивники вирішили пободатися за щось посереднє. Чому? Так відповідь на поверхні. І на це вказано було одразу --- да від Байдена ніхто нічого й не добивався по серйозному (навіть жодної сцени не було... одні обнімашки, повне погодження). Ніхто ні в лижню не намагався загнати, ні пошантажувати хоча б програшем. Запевняли, що будемо битися, акі льви.. Компенсуємо хоробрістю та геройством всі оті суто мінімальні поставки. Навіть коли Залужному для контрнаступу надали менше половини навіть мінімально необхідного запрошуємого, то навіть жодного шкандалю... По деяким позиціям списку було навіть менше 10%. То з якого бодуна Байдену впрягатися-то сильніше було? Україна свою функцію виконувала в повній мірі --- не програвала, послаблювала кожного дня рфію. Повне согласіє)) Ще раз кажу: дивно, що Байден джавелінами, стінгерами, сімками і т.д. не обмежився... Добряк.
![]() Re: Напад росії і білорусі на Україну6 кратный банкрот в ипостаси "бизнесмена"))) мастер "кидка" да, без сомнения это плохо для Украины, ИМХО это чучело хочет получить нобелевку по миру, это как наваждение у него, да и команду подобрал "трое из ларца"... "Республіканці пригрозили ліквідувати окружні суди, які блокують ініціативи Трампа" ненуачё, рецепт прост, "нет суда нет проблем"... апд интересно в США КС есть? может рассмотреть и растолковать по сути норму про "2 срока"? ![]() ![]()
Спонсурувати? Ви не бачите, що маємо справу з неонацистами? Він влаштує геноцид, щоб було нікого спонсорувати! ![]() Порушення прав людини з боку працівників територіальних центрів комплектування та соціальної допомоги набули масового характеру.
Джерело: уповноважений Верховної Ради з прав людини Дмитро Лубінець у Telegram Зайшов на фуп, а там деякі особи з іноземними айпішніками (качмари з дрейками, це тсник польска ахвіцера та маркуша португальский емігрант, а не ухилянт, ще не підтягнулись) підтримують незаконні дії ТЦК, навіть коли їм говорять, що бєспрєдєл - це погано і треба дотримуватись закона! А вони хочуть бєспрєдела, будуть сидіть у якійсь Північній Ютландії і тішити своє самолюбство, що втекли, і тицяти пальцями - подивіться, що там відбувається. Пожалів, що мене забанили і не можу зараз написати цим втікачам-провокаторам все, що про них думаю. ![]() Зверніть увагу на рівень кваліфікації мого опонента в питанні яке він обговорює...
1 Я звернув увагу що договір франчайзі був підписаний в 2021 році.. тобто до війни , а значить ніхто не підстраховувався від опції стати офіцером ЗСУ 2 Після початку війни , коли підписант 2021 року став офіцером він ЗМУШЕНИЙ був передати виконання франчайзі на інших осіб ( бо сам не мав права це робити) - це перше порушення угоди від 2021 року за яке й зачепилась власниця франшизи (де-юре воно права, де-факто ні) 3 Спір виник тому що дохідність закладу виявилась вищою ніж припускала власниця франшизи і тому користуючись юридичною колізією описаною в п2 - вона почала свої наїзди. Хто правий-хто ні, я вирішувати не збираюсь бо не суддя.. єдине що можу сказати -це сфера моїх інтересів ( як і локація), бо я також здаю приміщення в оренди. 4 По приведенному прикладу коломойський-фірташ і примкнувший до них двірник... Для того щоб зрозуміти різницю між фразою опонента Цінність має тільки місе бізнесу і будь-хто зможе його зайняти як тільки місце звільниться і моїм твердженням Ефективність бізнесу залежить від кваліфікації керівника, а тому там де кваліфікований керівник отримує прибуток - некваліфікований двірник отримає банкрутство.. Треба мати первинні економічні знання Тому Коломойський може бодатись з фірташом ( а двірник ніз фірташем ні з коломойським бодатись не зможе) Власниця франшизи може бодатись з тим хто взяв франшизу.. бо кваліфікації цих людей на приблизно одному рівні... І тому не бізнеси важливі.. а люди які ці бізнеси створили Тому ті хто можуть працювати ефективно за межами правового поля(бо поле ще часів царя гороха) ті в правовому полі будуть працювати ще легше і ефективніше. Тому Мої відповіді не хлопчику в коротких штанцях старшої групи дитсадка, а як мінімум тим хто в стані самостійно створити або зайняти в конкурентній боротьбі робоче місце з доходом від 1 млн грн/рік.
![]()
Звертаю твою увагу окремо. Цитата зі статті. По даним якої і був розгляд. Саме по даним зі статті. *Процес розірвання договору було розпочато ще до моменту, коли Карпюк вступив до лав ЗСУ», – наголосила Оксана Вітинська.* По буквах спробуй прочитати текст. Тобто ще до вступу Карпюка до війська ота Вітинська вже мала якісь підстави для початку процесу розриву договору. *За її словами, чоловік неодноразово порушував договірні зобовʼязання, які чітко прописані в документі та є основою їхньої співпраці.* А про порушення саме через отих трьох осіб вже йде потім. Тобто окремо. Додатково до вказівки про якісь неодноразові порушення. *Вона також зазначила, що Лука Карпюк (який долучився до ЗСУ – ред.) не здійснював жодної діяльності у 2024 році за адресами Галицька, 20 та Стрийська, 45, однак кав’ярні продовжували працювати завдяки трьом особам, які за договором франшизи не мали жодного права використовувати її торгову марку.* Ключове слово -- також.
|
|