|
Напад росії і білорусі на Україну |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Додано: Чет 12 чер, 2025 14:02
ЛАД написав: detroytred написав:.......... Оцінювати не візьмусь, але -- екстравагантно)))!!!
Занадто екстравагантно! А кто это написал? Лень искать.
Та той же самий. На диво, більшість його математики (пророцтв) збувається. Умовно ренегат... Його спеціально навчали в Омериці, Британії, Польщі... А він попрацював-попрацював і всіх кинув, став "працювати на себе". Оскільки нікуди в політику не лізе та мінімум 30% замовчує, ще й поважає святу інквізіцію, то його і не чіпають.
-
detroytred
-
-
- Подякував: 2132 раз.
- Подякували: 3230 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 12 чер, 2025 14:05
Banderlog написав:Давайте уявімо собі ситуацію що церква радить віруючим не воювати за цю владу, і не співпрацювати з правоохоронними органами. Не може такого бути?  а якщо я скажу що процес вже пішов?
З точки зору закону така церква нічого доброго своїм віруючим не робить, а проблеми створити може. По суті, церква каже віруючи порушувати закон, а можливу відповідальність нестимуть віруючі, а не церква.
-
АндрейМ
-
-
- Подякував: 11 раз.
- Подякували: 88 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 12 чер, 2025 14:12
budivelnik написав: ЛАД написав:Ну зачем же так искажать. Металлургия все годы была одной из основных экспортных отраслей. Да и, например, ваша первая рабочая отрасль - строительство - без металла не обходилась.
Даєш вал... -це ж совок За рахунок повернення ПДВ яке збирали з населення - металургія виявилась еспортоможливою.... Але якщо для того щоб продати на експорт , треба було обібрати на 20% все населення - то називати подібне економічно доцільним--якби не комільфо..
Ракето-, танко- и прочие -строения включая и пороховые заводы - туда же, у некомильфо?
-
барабашов
-
-
- Подякував: 291 раз.
- Подякували: 359 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 12 чер, 2025 14:19
АндрейМ написав: Banderlog написав:Давайте уявімо собі ситуацію що церква радить віруючим не воювати за цю владу, і не співпрацювати з правоохоронними органами. Не може такого бути?  а якщо я скажу що процес вже пішов?
З точки зору закону така церква нічого доброго своїм віруючим не робить, а проблеми створити може. По суті, церква каже віруючи порушувати закон, а можливу відповідальність нестимуть віруючі, а не церква.
церква не каже нічого порушувати. Церква рекомендує відійти в сторону від грішних і не підтримувати їх. яку саме відповідальність? От Ви принципово не хочете воювати за цю владу. Яку відповідальність ви несете? Яку відповідальність несуть протестанти? Зараз почали тцк відловлювати православних священників і даж настоятелів монастирів при тому що рядових віруючих протестантів не трогають. Угадайте що буде далі? Чи буде більше бажання після цього в простого православного мобілізуватись і йти захищати владу? І протестантів? 
-
Banderlog
-
-
- Подякував: 111 раз.
- Подякували: 85 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Чет 12 чер, 2025 14:22
yama написав:та що тут сперечатися , ввели податок на холопів , з одного холопа 5-10 тис доларів , або йди служи. Все просто нове податкове законодавство от і все .
Легалізація хабарів? Но-но! До речі - ще розумію, якщо хабар дали за якісь липові документи... Але не розумію тих, хто дає хабар за те, щоб відпустили з бусіка, чи вже з тцк? Їх же умовно за поворотом/завтра/через тиждень знову зловлять, - що знову платити? Є ж безкоштовний спосіб, який дається неодноразово!(як правило, декілька спроб)  >>> detroytred написав:Тому не чухнув в сзч, хоча можливостей, казав, була купа.
-
Успіх
-
-
- Подякував: 271 раз.
- Подякували: 1000 раз.
-
-
Профіль
-
-
4
8
1
4
Додано: Чет 12 чер, 2025 14:28
І тим часом росіяни заходять в Дніпропетровську область. Ну, це було питання часу, ніхто стіну на кордоні областей не будував ці три роки. При цьому, окрім того, що в Дніпропетровській ОВА — "мушлі", Сирський довгий час особисто забороняв будувати фортифікації в області й на кордоні з Донецькою, бо "отобьом". Неідеологічно, коротше. Те саме було щодо обладнання рубежів за Бахмутом, пам’ятаю. І ще багато чого. Логічно: планування совка на рівні плінтуса "ні кроку назад, точка". Безугла
Пропоную почати будувати по Ельбі та Дунаю, на всякий случай.
-
Letusrock
-
-
- Подякував: 16 раз.
- Подякували: 14 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 12 чер, 2025 14:41
Banderlog написав:Зараз почали тцк відловлювати
До речі, ти казав "чого тобі боятися?"(тобто мені) Я казав, що мені то боятись нічого, але! Але ж я тут вже розказував, як недавно мого однокласника бусифікували, хоч він і мав при собі документи по догляду за мамою(мама його реально хвора, після інсульту ледве ходить...) Але бусифікатори сказали, що має бути тепер ще якийсь додатковий папірець... Результат - він зараз "як швед" під Полтавою!🤦🏻 Уявляю, як би тут ура-псевдопатріоти від радощів стрибали, якщо б це мене забрали під Полтаву! А ще, якщо б з подробицями, що мене побили і тягли по асфальту в бусік - то тут би був масовий екстаз! А так, нікому не цікаво, що мої документи "патрульні тцк" вже двічі дивились і бажали гарного дня! 
-
Успіх
-
-
- Подякував: 271 раз.
- Подякували: 1000 раз.
-
-
Профіль
-
-
4
8
1
4
Додано: Чет 12 чер, 2025 14:54
Успіх написав: Banderlog написав:Зараз почали тцк відловлювати
До речі, ти казав "чого тобі боятися?"(тобто мені) має бути тепер ще якийсь додатковий папірець... Результат - він зараз "як швед" під Полтавою!🤦🏻 Уявляю, як би тут ура-псевдопатріоти від радощів стрибали, якщо б це мене забрали під Полтаву! А ще, якщо б з подробицями, що мене побили і 
під полтаву? Там ж ще війни нема... напевно навчання. Хоча ти вже бзвп проходив і з досвідом бойових дій. Так шо думаю що ні на яку полтаву тебе вже не повезуть. А одразу на сумщину. Ти хоть бумажку якусь зберіг про курси дронщиків?
-
Banderlog
-
-
- Подякував: 111 раз.
- Подякували: 85 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Чет 12 чер, 2025 15:06
Banderlog написав:під полтаву? Там ж ще війни нема... напевно навчання.
і тим не менш прилітало недавно на навчальний полігон. двох визнали загиблими. місцеві кажуть що то все брехня - применьшують кількість вибувших.
-
tester3373
-
-
- Подякував: 5 раз.
- Подякували: 0 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 12 чер, 2025 15:08
Letusrock написав:І тим часом росіяни заходять в Дніпропетровську область. Ну, це було питання часу, ніхто стіну на кордоні областей не будував ці три роки. При цьому, окрім того, що в Дніпропетровській ОВА — "мушлі", Сирський довгий час особисто забороняв будувати фортифікації в області й на кордоні з Донецькою, бо "отобьом". Неідеологічно, коротше. Те саме було щодо обладнання рубежів за Бахмутом, пам’ятаю. І ще багато чого. Логічно: планування совка на рівні плінтуса "ні кроку назад, точка". Безугла
Пропоную почати будувати по Ельбі та Дунаю, на всякий случай.
Уже по Віслі, яка ще Лаба? Ще 2-3 десятки років і золотий мільярд дозріє до "по Дніпру"
-
flyman
-
-
- Подякував: 1602 раз.
- Подякували: 2833 раз.
-
-
Профіль
-
-
1