|
Напад росії і білорусі на Україну |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Додано: Вів 17 чер, 2025 17:12
UA написав: candle645 написав:Станом на березень цього року - ні "інвалідності", ні адекватної пенсії досі не отримав.
До війни в Україні було понад 2,8 млн офіційних інвалідів на 40 млн наявного населення. Якась частина з них була справжніми, але більшість це професійні отримувачі соц. виплат від держави.
От не знав, що людям з інвалідністю платять офігенно "великі" гроші, що можно бути "професійним отримувачем соц.виплат" ) Скоріше за все, ти кажешь про себе та інших ментопенсів, які всі інваліди від переносу однієї бумажки з різних кінців стола UA написав:Тому останні в пролеті. Саме через це штукатур Микола буде корчитись від болю махаючи правилом та дякувати Бетону що той дав йому якусь роботу.
Благодійник Бетон примушує працювати каліку, щоб собі виїхати в Польщу ... Примушує і плаче ... як в тому анекдоті ... Насправді, у мене є декілька прикладів, коли важкопоранені оформлювали собі інвалідність. Без хабарів Довго, бюрократія, але не прям супер-важко
-
pesikot
-
-
- Подякував: 542 раз.
- Подякували: 1255 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
2
Додано: Вів 17 чер, 2025 17:21
Schmit написав:2020-2025 усі "демократичні" ЗМІ США, усі наші провладні і "порохоботські" ЗМІ мішають Трампа з лайном. Ситуація не змінилась і з приходом його до влади. Далі Трамп вимагає від ЄС припинити фінансування рфії покупками енергоносів, знижує ціни на нафту, домовляється про 7 пунктів миру (для нашої ситуації просто суперові умови) і попереджає - відмовитесь, я виходжу з гри.
Трамп війну зупинив ? Ні Трамп перед Путіним прогібається ? Так Трамп винний в нічному обстрілі України. Тому що, він не намагається зупинити Путіна, навпаки. Трамп витягує Путіна з дипломатичної ізоляції Путін посилює обстріли, а Трамп щось там белькоче "Володья Путін, не можно обстрілювати, не можна"
-
pesikot
-
-
- Подякував: 542 раз.
- Подякували: 1255 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
2
Додано: Вів 17 чер, 2025 17:36
АндрейМ Я можу запитати чому черга має починатись з мене. Хто цю чергу вигадує?
Всі одночасно треба? Ні. Отже черга. А чому не з вас? А з кого? Тим більше що з вас вже явно не почали. Четвертий рік, а вас нема.,
Востаннє редагувалось Hotab в Вів 17 чер, 2025 17:49, всього редагувалось 1 раз.
-
Hotab
-
-
- Подякував: 397 раз.
- Подякували: 2418 раз.
-
-
Профіль
-
-
3
3
2
Додано: Вів 17 чер, 2025 17:37
Banderlog написав: Shaman написав:Майдан виконав свою функцію, коли здриснув Яник. далі то таке 
яке таке?  Стадо зробило свою справу і його розпустили? А хто не хотів іти тих розігнали?) Прям весь майдан хотів щоб здриснув Яник? Чи мож їм налапшили про європейські зарплати і пенсії та смачну каву в відні?
це ти своїй пастві розповідай про стадо... з яником твоя кормушка закінчилася? буває... скоро ще прикриють й кормушку від РПЦ мотиви людей на майдані - це не про тебе, навіть не намагайся зрозуміти. тобі аби десь щось урвати (бо заробляти це теж не про тебе) - й абсолютно пофіг на інших.
Востаннє редагувалось Shaman в Вів 17 чер, 2025 17:39, всього редагувалось 2 разів.
-
Shaman
-
-
- Подякував: 763 раз.
- Подякували: 1619 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
3
5
Додано: Вів 17 чер, 2025 17:38
Бетон написав:Но для шаманов, которые паразитируют на трактористах, такие Ланские - не ухылянты. Это те, на кого шаманы работают, усердно пропагандируют ипсо против своего же народа
коли загострення стало нормою - це сумно, й схоже лікарі вже не допоможуть... 
-
Shaman
-
-
- Подякував: 763 раз.
- Подякували: 1619 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
3
5
Додано: Вів 17 чер, 2025 17:54
Успіх, криза наближається невпинно, а у вас хвора дружина і недобудова. Я попереджую, а не стебуся. Тому що боляче буде всім але тим хто немає (або зможе витратити в перший місяць все) буде найскрутніше. Це шепіт освіти у моєму мозку, Ви ж розумніший і його ігноруєте, вірно?
-
stm
-
-
- Подякував: 73 раз.
- Подякували: 680 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 17 чер, 2025 17:58
pesikot написав:Ой ... а что случилось ? Еще недавно хомячки-зрадунци приводили пример Израиля, как у них всё работает, граждан выпускают А как обстановка накалилась, так сразу тоже самое решение, как и в Украине С чёго бы вдруг ?
нема жодних "решений" про невиїзд, не розганяй маячню.
-
Letusrock
-
-
- Подякував: 16 раз.
- Подякували: 14 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 17 чер, 2025 18:05
pesikot написав: Letusrock написав:Хочеш заперечити факт що з точки зору чехів все склалось набагато краще ніж у випадку локальної "екзистенційної війни до останньої верби"?
Чого ти завжди такий обісцянний ? ... Де для чехів склалось все набагато краще в WW2? Ти в обісцяних штанцях взагалі перестаєшь думати )
секрет успіху в публічних дискусіях від базарної баби з чернігова : коли нема що сказати по темі - доколупайся до орфографії або переходь на особисті образи. pesikot написав:Де для чехів склалось все набагато краще в WW2?
вдесяте вже пишу - для чехів набагато краще WW2 ніж німецько-чеська парагвайщина з моральною підтримкою стурбованими екскалацією "партнерами"
-
Letusrock
-
-
- Подякував: 16 раз.
- Подякували: 14 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 17 чер, 2025 18:13
Letusrock написав: pesikot написав:Де для чехів склалось все набагато краще в WW2?
вдесяте вже пишу - для чехів набагато краще WW2 ніж німецько-чеська парагвайщина з моральною підтримкою стурбованими екскалацією "партнерами"
Letusrock, а для світу і світових трупів? Але ж про що я, у нас группа найрозумніших це ви, тестер та АндрійМ ))) Діти неповнолітні на Соломі розгрібають завал, а вас потрібно зберігати як потенціал нації. Ой, матюк, незамінні воїни світла )
-
stm
-
-
- Подякував: 73 раз.
- Подякували: 680 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 17 чер, 2025 18:16
Shaman написав: Banderlog написав: Shaman написав:Майдан виконав свою функцію, коли здриснув Яник. далі то таке 
яке таке?  Стадо зробило свою справу і його розпустили? А хто не хотів іти тих розігнали?) Прям весь майдан хотів щоб здриснув Яник? Чи мож їм налапшили про європейські зарплати і пенсії та смачну каву в відні?
це ти своїй пастві розповідай про стадо... з яником твоя кормушка закінчилася? буває... скоро ще прикриють й кормушку від РПЦ мотиви людей на майдані - це не про тебе, навіть не намагайся зрозуміти. тобі аби десь щось урвати (бо заробляти це теж не про тебе) - й абсолютно пофіг на інших.
та які там мотиви? Вони всі хотіли шоб пенсія мінімальна зменшилась і виплати на дітей зменшились. І ставки по депозитам а ціни виросли. Од того народ відчув гідність  кормушки закрили?) І а де ж я буду харчуватись? Мені без харчування нізя)да, я не такий переживатєльний як дехто. ну шо ти сьогодні виконав план? Рішуче засудив обстріл києва путіном? Кажеш втік трамп від черчіля? І майдан америкоський розігнав...
-
Banderlog
-
-
- Подякував: 112 раз.
- Подякували: 86 раз.
-
-
Профіль
-
-
1