Вони будуть після завершення воєнного стану, але це будуть унікальні вибори. Обговорення нових правил вже ведеться, але не публічно, — голова ВРУ Стефанчук
унікальні вибори , унцкальність полягає в тому щоб унікально їх вибрали знову , так щоб і вибори провезти і тих самих залишити геніально унікально
Banderlog написав:Каральна операція по Ізраїлю спалахне найближчим часом, всі попередні атаки були лише попередженням, – командувач армією Ірану закликає мешканців негайно евакуюватися з Хайфи та Тель-Авіва
Понти. Тільки ідіоти можуть повестись на ці понти. У Ірана нічого немає, якби було то було б вже використано. .
Дозвольте я вгадаю як воно на справді) держава бензоколонка? Скоро закінчаться ракети? Іран не потяне війну на виснаження бо обвалиться економіка і почнуться народні бунти? А якщо є достатньо ракет щоб розбомбити підприємства по збагаченню ірану на яких ізраїль може створити бомбу? Чи може іран сам створити грязну бомбу і довбанути нею по тельавіву? Понятно по єрусалиму йому ніхто не дасть. Та і там є і мусульманські святині. Але Мирним жителям краще виїхати в єрусалим, чи за кордон. Понятно, що хто підтримує уряд тому треба іти в військо і воювати, но дітей все таки варто вивезти і не наражати на небезпеку.
Именно так и выглядит поляризация общества. Более чем уверен - если бы она сделала еще одну голосовалку (как ту, с паспортами) - большая часть Ж1860 выбрала бы "а где она неправа? - мужик должен". Да и часть "броневиков"/"шестидесятников" подписалась бы...
почему косил он студент ПЕРВОГО КУРСА !!!!! я понимаю если б вторая вьішка или магистр с перепугу , а студент ПЕРВОГО курса . Или вторая вьішка ?
yama написав:почему косил он студент ПЕРВОГО КУРСА !!!!! я понимаю если б вторая вьішка или магистр с перепугу , а студент ПЕРВОГО курса . Или вторая вьішка ?
yama написав:почему косил он студент ПЕРВОГО КУРСА !!!!! я понимаю если б вторая вьішка или магистр с перепугу , а студент ПЕРВОГО курса . Или вторая вьішка ?
Больницу «Охматдет» будет ремонтировать компания, которая фигурирует в 4 уголовных делах о хищении государственных средств.
Национальная детская специализированная больница «Охматдет» провела тендер на восстановление здания после обстрела россиян в июле 2024 года. Договор заключили с ООО «РИОЛА-МОДУЛЬ ЛТД» на сумму почти 300 млн грн. Компания 4 раза обвинялась в хищении государственных средств в сговоре с должностными лицами Сумской и Донецкой областей.
Banderlog написав:Каральна операція по Ізраїлю спалахне найближчим часом, всі попередні атаки були лише попередженням, – командувач армією Ірану закликає мешканців негайно евакуюватися з Хайфи та Тель-Авіва
Понти. Тільки ідіоти можуть повестись на ці понти. У Ірана нічого немає, якби було то було б вже використано. .
Дозвольте я вгадаю як воно на справді) держава бензоколонка? Скоро закінчаться ракети? Іран не потяне війну на виснаження бо обвалиться економіка і почнуться народні бунти? А якщо є достатньо ракет щоб розбомбити підприємства по збагаченню ірану на яких ізраїль може створити бомбу? Чи може іран сам створити грязну бомбу і довбанути нею по тельавіву? Понятно по єрусалиму йому ніхто не дасть. Та і там є і мусульманські святині. Але Мирним жителям краще виїхати в єрусалим, чи за кордон. Понятно, що хто підтримує уряд тому треба іти в військо і воювати, но дітей все таки варто вивезти і не наражати на небезпеку.
Так багато питань. Наша війна і ця війна нічого спільного не маю. Все відмінне, починаючи з того що немає спільного кордону між І і І. Ракети не грають вирішальної ролі у нашій війні. Вирашальну роль грають дії на лінії фронту. Ракетні обстріли не сильно виснажуть. Виснажує саме сухопутна війна, потреба мобілізації для неї, смерті/каліцтва і т.д. Немає(я так вважаю і так показує реальність). І Ізраїль має ЯЗ. Чому ви пишете "може створити"? Може. Ефетк ураження мізерний. Ефект "шуму на весь світ" гіганський. Почитайте що таке "грязна бомба" і це питання напевно відпаде.
Востаннє редагувалось andrijk777 в Сер 18 чер, 2025 14:53, всього редагувалось 1 раз.