|
Напад росії і білорусі на Україну |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Додано: Суб 21 чер, 2025 22:50
unicdima написав:«За попередніми даними, 15 травня близько 19-ї години військовослужбовці прикордонного загону під час патрулювання помітили чоловіка, який прямував у бік кордону з Румунією», – повідомили в ДБР. Окрім того, у відомстві зазначили, що цивільний не зупинився на вимогу прикордонників, а кинувся тікати. «Під час переслідування втікача військовослужбовці здійснили декілька попереджувальних пострілів із табельної зброї. Згодом вони виявили тіло чоловіка з кульовим пораненням голови», – розповіли в ДБР.
Буде сидіти. Прикордонники мають право застосовувати зброю лише для самозахисту або для запобігання вторгнення з закордону. Незаконний перетин кордону це адмін. правопорушення. Як проїзд на червоне світло. Статистика жертв Зе.
Востаннє редагувалось UA в Суб 21 чер, 2025 23:00, всього редагувалось 2 разів.
-
UA
-
-
- Подякував: 1881 раз.
- Подякували: 2333 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
1
Додано: Суб 21 чер, 2025 22:51
stm написав: Бетон написав:я дико извиняюсь, но пограничники убили достаточно украинцев. и бьют до полусмерти Жителя Білої Церкви вбили прикордонники при спробі перетину державного кордону 24.02.2025 Як повідомляється, за матеріалами справи, охоронці кордону не здійснювали попереджувальних пострілів у повітря та в ноги, а одразу стріляли на ураження. Чоловік загинув від кулі в голову, жінка залишилась вдовою, двоє маленьких дітей сиротами,
Бля, Бетон, якщо прикордонники і ТЦК массовой вбивають людей, корупціонери розворовують державу млрд.$,
осознание диагноза - первый шаг к лечению
-
Бетон
-
-
- Подякував: 189 раз.
- Подякували: 382 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
Додано: Суб 21 чер, 2025 22:54
Бетон написав:осознание диагноза - первый шаг к лечению
Я кожен раз думаю, а може не тупий, Бетон, просто щось заважає. Може яйця, може тестотесторон. Не може ж людина біцепсу бути таким трусом по життю... І ось знов розвіються мрії...
Востаннє редагувалось stm в Суб 21 чер, 2025 22:54, всього редагувалось 1 раз.
-
stm
-
-
- Подякував: 73 раз.
- Подякували: 680 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 21 чер, 2025 22:54
Бетон написав: stm написав:Бля, Бетон, якщо прикордонники і ТЦК массовой вбивають людей, корупціонери розворовують державу млрд.$,
Пациент все.
-
UA
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
1
1
Додано: Суб 21 чер, 2025 22:56
unicdima написав: Banderlog написав: unicdima написав:хтось бачив, щоб модери банили підарів за антиукраїнську пропаганду?
нема тут антиукраїнської пропаганди. Зайдіть на сусідній форум і почитайте там для порівняння. Народ далеко не такий як розказують по марафоні.
це ти прихожанин кацапської сатанинської церкви? Бо я щось забув що ти таке.
До психіатра зверніться
-
agronom7
-
-
- Подякував: 0 раз.
- Подякували: 0 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 21 чер, 2025 22:58
UA написав: Бетон написав: stm написав:Бля, Бетон, якщо прикордонники і ТЦК массовой вбивають людей, корупціонери розворовують державу млрд.$,
Пациент все.
Ви ще не знаєте. Але згодом. Я працювала з Італії і мої колеги вирішили що життя у мене і так гаразд. Зарплатня перестала рости. Я спочатку була необізнана, наразі обізнана. Вас чекають дуже цікаві відкриття попереду. Гарно що жінка - компаньйон. Вона ж не тупа, не буде думати що ви баласт? Жінки ж люблять гроші. Розумієте до чого я? Чи як Бетон? )
-
stm
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 21 чер, 2025 23:01
stm написав: Бетон написав:осознание диагноза - первый шаг к лечению
Я кожен раз думаю, а може не тупий, Бетон, просто щось заважає. Може яйця, може тестотесторон. Не може ж людина біцепсу бути таким трусом по життю... І ось знов розвіються мрії...
Научись сначала писать слово "тестостерон"))) А потом уже будешь думать, если есть чем)))
-
Бетон
-
-
- Подякував: 189 раз.
- Подякували: 382 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
Додано: Суб 21 чер, 2025 23:06
Бетон написав: stm написав: Бетон написав:осознание диагноза - первый шаг к лечению
Научись сначала писать слово "тестостерон")))
Виграв! Молодець! *сарказм*
-
stm
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 21 чер, 2025 23:07
stm написав:Жінки ж люблять гроші. Розумієте до чого я? Чи як Бетон? )
Різні жінки люблять різне. А що Бетон? Я теж станову робив з дофіга блінов (колись давно) тільки я не прораб. А голова в нас щоб туди їсти.
-
UA
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
1
1
Додано: Суб 21 чер, 2025 23:15
unicdima написав: UA написав:Буде сидіти. Прикордонники мають право застосовувати зброю лише для самозахисту або для запобігання вторгнення з закордону. Незаконний перетин кордону це адмін. правопорушення. Як проїзд на червоне світло. Статистика жертв Зе.
Ще один ждун.
та один ти тут справжній віруючий телемарафону і свідок Черчіля  вспокойси . Шо там коли перемога?
-
Banderlog
-
-
- Подякував: 112 раз.
- Подякували: 86 раз.
-
-
Профіль
-
-
1