Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Повідомлення Додано: Нед 22 чер, 2025 20:04

detroytred написав:
  budivelnik написав:А чому при однакових управлінцях з невеликою різницею зявилось нових 2 млн успішних?
Може якраз це найкраще підтверджує мою тезу що КОЖЕН може вийти на рівень капіталізації в 5 млн грн... головне бажання і працездатність з ефективністю..

Грубо - да, кожен може.
Але от більше якоїсь кількості всі не можуть.
Апріорі.
Кількість стільців обмежена УМОВАМИ В РИНКУ.
А збільшення -- це еволюційне.
Ще й метод підрахунку..
А стільці на ринку звідки беруться?
Тих 2 млн які еволюційно в кожному поколінні вчаться їх робити і на ринок приносити щоб самим на них сидіти
Чи кейнси/бальцеровичі разом з книжками приносять?
Давай думай.
Зявився в мене капітал в першому поколінні- то в другому покоління зявились робічі місця яких до цього не було....
Бо в 2000 я їздив на таврії , а в 2025- в мене 12 машин.. і кожну треба обслуговувати , і кожна з них в 5-15 разів дорожча від таврії, а значить вартість обслуговування також зросло
Так створив я ринок(стільці) ? став він в 100 разів більшим ніж було в 2000?
Плюс
Москалі генерацію виносять.. а я тільки на авто споживаю електрики в 1 млн грн/рік...
Як думаєш - мене цікавить хтось хто замість Ахметова забезпечить мені цю енергію наприклад від вітру чи сонця?
budivelnik

Подякував: 290 раз.
Подякували: 2986 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Нед 22 чер, 2025 20:08

ЛАД написав:Shaman, вы хорошо умеете манипулировать (не обижайтесь, я сейчас не в упрёк).

але я чекаю на аргументи, а не на оце, якщо мова йде про порівняння нацистів та рашистів. а так, вибачте, це чисте злиття 8)
Вы недавно напоминали мне о нашей дискуссии об успехах нашего с/х по сравнению с УССР.
Одна из наших успешных отраслей в с/х это птицеводство. Действительно успешных. Во всяком случае давно забыли о "ножках Буша" и курятины реально много. Но вот сейчас резко выросли цены. Читаю объяснение:
"До росту собівартості виробництва продукції птахівництва призвело, перш за все, здорожчання зернових і продуктів переробки олійних культур протягом року на 30-50%", – зазначив Карпенко.
...
https://glavred.net/economics/podorozhaniya-ne-izbezhat-v-chem-prichina-skachka-cen-na-populyarnyy-vid-myasa-10666340.html#goog_rewarded
Ну, спасибо, что "все ще залишається найдешевшим видом м’яса в Україні". Ещё бы стало дороже свинины или говядины, я бы совсем смеялся.
Т.е. даже в этом мы сильно зависим от Запада.
Что скажете?

це називається глобалізація. ми ще й насіння переважно закуповуємо за кордоном. й там є жорстка заборона використовувати їх для створення власного насіння. від Monsanto багато країн залежить, не лише ми ;) можна використати місцеві сорти, але врожайність тоді буде не та.

але це наступний крок. точно знаю, що є в Україні господарства, які намагаються створювати власне насіння - але це дорого, ці біотехнології - дуже дорога річ. що з курями - не знаю.

але з іншого боку - хоч й залежимо від ЄС, але поляки ще до війни не знали, які відбитися від МХП. зараз й поготів. оці всі бунти фермерів - вони є не пустому місці (хоча може питання вибити більше субсидій). це все при тому, що в них шалені субсидії, а в нас майже немає...

так розвивається весь бізнес - починаємо з простого, а там й до Брі з дор блю дійдемо, а потім й до прошутто. в нас навіть свинина ще не в промислових масштабах виробляється, а яловичина напевне й не буде. треба лише робити свою справу, а не розповідати, як раніше було краще :lol:
Shaman

Подякував: 763 раз.
Подякували: 1619 раз.

Профіль

1
3
5
Повідомлення Додано: Нед 22 чер, 2025 20:11

Shaman написав:
  _hunter написав:
  Shaman написав:твоя повага мені не потрібна

й ще раз повторю навіть при повному циклі збірки повна локалізація неможлива, особливо на Раші... навіть якщо це написало СБУ. бо я працював на виробництві, й розумію що таке локалізація - так 100% я навіть не знаю, чи десь є.

Не нужна - так не выпрашивай ;)

Я ж тебе там уже писал - читай как "без иранских компонентов".
Что тебе до сих пор не ясно? :shock:

от фраза "без іранських компонентів" - це ти вже додав від себе. достовірність твоїх висновків зрозуміла (ніяка). тому наскільки вони не залежать від іранських складових - питання відкрите...

Ну да - додал. После того, как "кое кто" в двух соснах ее не заметил :D
Если верить СБУ - примерно на 25000 готовых беспилотников. Сколько их в месяц в среднем запускали? 🤔
_hunter

Подякував: 15 раз.
Подякували: 487 раз.

Профіль

2
Повідомлення Додано: Нед 22 чер, 2025 20:14

budivelnik написав:
  detroytred написав:
  budivelnik написав:А чому при однакових управлінцях з невеликою різницею зявилось нових 2 млн успішних?
Може якраз це найкраще підтверджує мою тезу що КОЖЕН може вийти на рівень капіталізації в 5 млн грн... головне бажання і працездатність з ефективністю..

Грубо - да, кожен може.
Але от більше якоїсь кількості всі не можуть.
Апріорі.
Кількість стільців обмежена УМОВАМИ В РИНКУ.
А збільшення -- це еволюційне.
Ще й метод підрахунку..
А стільці на ринку звідки беруться?
Тих 2 млн які еволюційно в кожному поколінні вчаться їх робити і на ринок приносити щоб самим на них сидіти
Чи кейнси/бальцеровичі разом з книжками приносять?
Давай думай.

Подивись звідки у а-ля корейців, сінгапурців, китайців (тобто не з довжезною родословною підприємців) тощо взялися.

Треш...
Не на себе дивись)))
А як в реформаторів було.

І подивись, як в одних і тих же корейців за різних управлінців: кндр і ПК.
Востаннє редагувалось detroytred в Нед 22 чер, 2025 20:16, всього редагувалось 1 раз.
detroytred

Подякував: 2132 раз.
Подякували: 3230 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 22 чер, 2025 20:15

d44 написав:
  buratinyo написав:Применение бомбардировщиками США бункерных бомб против государства-террориста это понимание того, что войны эффективно можно закончить путем убийства команды их разжигателей, засидевшихся во власти и поэтому подсевших на этот сильный наркотик. И кремль, стремящийся сейчас развязать мировую войну с целью соскочить от ответственности за нынешние свои преступления, медленно, но верно начнет понимать о возрастании вероятности наступления наказания при отказе от мирных переговоров с Украиной. Войну пора прекращать. Этого хочет Европа, этого хочет Азия, этого хочет Америка - но этого не хочет кремль. Значит кремль должен умереть по классике.

поки кремль "по класікє" кладе болт на всіх, правильно розуміючі які "потужні" США у сьогоднішньому світі, ще з Грузії та Криму
Медведев считает, что США ничего не добились своими ударами по Ирану
1. Критическая инфраструктура ядерного цикла, судя по всему, не пострадала или пострадала незначительно.
2. Обогащение ядерных материалов, а теперь можно прямо сказать – и будущее производство ЯО – будет продолжено.
3. Ряд стран готов напрямую поставить Ирану свой ядерный боекомплект.
4. Израиль под ударом, гремят взрывы, люди в панике.
5. США втянуты в новый конфликт с перспективой наземной операции.
6. Политический режим Ирана сохранён, причём с высокой степенью вероятности он стал сильнее.
7. Народ консолидируется вокруг духовного руководства, причём даже тот, который ему не симпатизировал.
8. Трамп, пришедший как президент-миротворец, начал новую войну для США.
9. Абсолютное большинство стран мира против действий Израиля и США.
10. С такими успехами не видать Трампу Нобелевской премии мира, даже несмотря на всю продажность этой номинации. Хорошее начало, поздравляю, г-н президент

тут вже алкаша медвєдева цитують. так от, якщо він щось сказав - треба читати навпаки. тобто правильно все американці роблять :D

каже не дуже постраждала - а може він скаже, де саме не постраждала - бомби-пенетратори ще залишилися 8)

цікаво, які країни готові передати ядерну зброю. а вони пам'ятають, кого в Ірані аятоли називали меншим сатаною? 8)

народ завжди навколо диктатора гуртується, а потім хтось мотузку накине, й диктатор вже ніжками дриґає :lol: або шарфик, згідно руської традиції...
Shaman

Подякував: 763 раз.
Подякували: 1619 раз.

Профіль

1
3
5
Повідомлення Додано: Нед 22 чер, 2025 20:23

Shaman написав:
  d44 написав:
  buratinyo написав:Применение бомбардировщиками США бункерных бомб против государства-террориста это понимание того, что войны эффективно можно закончить путем убийства команды их разжигателей, засидевшихся во власти и поэтому подсевших на этот сильный наркотик. И кремль, стремящийся сейчас развязать мировую войну с целью соскочить от ответственности за нынешние свои преступления, медленно, но верно начнет понимать о возрастании вероятности наступления наказания при отказе от мирных переговоров с Украиной. Войну пора прекращать. Этого хочет Европа, этого хочет Азия, этого хочет Америка - но этого не хочет кремль. Значит кремль должен умереть по классике.

поки кремль "по класікє" кладе болт на всіх, правильно розуміючі які "потужні" США у сьогоднішньому світі, ще з Грузії та Криму
1. Критическая инфраструктура ядерного цикла, судя по всему, не пострадала или пострадала незначительно.
2. Обогащение ядерных материалов, а теперь можно прямо сказать – и будущее производство ЯО – будет продолжено.
6. Политический режим Ирана сохранён, причём с высокой степенью вероятности он стал сильнее.
7. Народ консолидируется вокруг духовного руководства, причём даже тот, который ему не симпатизировал.
10. С такими успехами не видать Трампу Нобелевской премии мира, даже несмотря на всю продажность этой номинации. Хорошее начало, поздравляю, г-н президент

тут вже алкаша медвєдева цитують. так от, якщо він щось сказав - треба читати навпаки. тобто правильно все американці роблять :D

каже не дуже постраждала - а може він скаже, де саме не постраждала - бомби-пенетратори ще залишилися 8)

цікаво, які країни готові передати ядерну зброю. а вони пам'ятають, кого в Ірані аятоли називали меншим сатаною? 8)

народ завжди навколо диктатора гуртується, а потім хтось мотузку накине, й диктатор вже ніжками дриґає :lol: або шарфик, згідно руської традиції...
шут завжди озвучує думки хозяїна
d44

Подякував: 4 раз.
Подякували: 71 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Нед 22 чер, 2025 20:40

d44 написав:

цікавий п.3, "ряд стран" які збираються порушити ДНЯЗ, і, як мінімум, потрапити в ізоляцію, як КНДР
flyman

Подякував: 1603 раз.
Подякували: 2837 раз.

Профіль

1
3
Повідомлення Додано: Нед 22 чер, 2025 20:43

:evil: АндрейМ
І коли Ви вже мені поясните хто такі ці міфічні громадяни, життя і безпека яких є найвищою цінністю для держави Україна.

Оті самі сільські та невеликі містечка, які ніколи в житті не були за кордоном, не знають жодної мови, а з накопичень 10 т грн «на смерть». Вони ніколи не поїдуть нікуди, по доріжкам які протоптав мурляка-лобурКа андрюшка. І їх мають оті бігунці-невдахи захищати. Жінок і дітей в першу чергу. Але лобуряка хоче їх їх кинути під орками, рятуючи своє дупло.
Hotab

Подякував: 397 раз.
Подякували: 2417 раз.

Профіль

3
3
2
Повідомлення Додано: Нед 22 чер, 2025 20:48

АндрейМ написав:По-друге, є якісь людські закони. Так, формально вона думає, що виконує закон, але якщо вдуматись що саме вона робить, то вона перешкоджає громадянину України виїхати у безпеку;

Звідки вона бачить, що це громадянин України? Він паспорт тримає біля обличчя?
Звідки відомо, що цей громадянин нічого кримінального не скоїв, а просто тікає?
  АндрейМ написав:так, у невстановленому місці, але під час війни люди біжать від небезпеки там, де є прохід.

Відколи у нас у Чернівецькій області стало так небезпечно, шо аж треба прориватися через кордон у невстановлених місцях? :shock:
Черги у встановлених місцях не перевищують однієї доби (наскільки знаю з останніх новин). Причому одну добу довелося чекати через те, що була оголошена евакуація в Сумській області - тоді раптово багато людей поїхало звідти. Зараз можливо через сезон відпусток буде теж трохи кучно, але влітку так завжди.
fler

Подякував: 1209 раз.
Подякували: 1338 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 22 чер, 2025 21:18

Hotab написав:Оті самі сільські та невеликі містечка, які ніколи в житті не були за кордоном, не знають жодної мови, а з накопичень 10 т грн «на смерть». Вони ніколи не поїдуть нікуди, по доріжкам які протоптав мурляка-лобурКа андрюшка. І їх мають оті бігунці-невдахи захищати. Жінок і дітей в першу чергу. Але лобуряка хоче їх їх кинути під орками, рятуючи своє дупло.

Це - цитата з Конституції чи Ваше бачення "ролей" у державі? В Конституції я таких слів не знайшов, а особисті думки про гендерні ролі мене не цікавлять.

В Конституції є слово "громадяни". Все. Конституція не погоджується з Вашим її тлумаченням. У статті щодо захисту держави написано, що це - "справа всього українського народу", а Ви тут приписали особистий обов'язок "бігунцям-невдахам". А які обов'язки переді мною та державою у тих, кого я, згідно Ваших слів, маю захищати? Чи це значення немає і я повинен просто прийняти, що я щось там комусь винен? Це так не працює в сучасному суспільстві, оскільки у Вашій гендерній ідеології втратився розподіл обов'язків в суспільстві. Вони чомусь є лише у чоловіків і в законах чомусь прописані виключно для чоловіків. Ви пропонуєте мені захищати когось без будь-яких обов'язків перед державою та ще й кажете, що ті інші громадяни без обов'язків мають більше прав на життя, ніж я. Якщо для Вас це нормально і природньо, то для мене - ні. Кожна людина має право на життя.
АндрейМ

Подякував: 11 раз.
Подякували: 88 раз.

Профіль

Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей
Модератори: Faceless, Ірина_, Модератор

Схожі теми