unicdima Я ж православний. В нас то смертний гріх, я краще тебе як червяка вдавлю Шо значить живу? До приходу до влади черчіля ця країна такою не була. В принципі я не проти виїхати і лишити таких патріотів як ти самих. В чому проблема? То шо там ? Ліпше стало в сирії після того як асада скинули? Особливо християнам, да?
Як повідомила кореспондентка LIGA.net, уночі потужні вибухи лунали у Львові. Глава Львівської ОВА Максим Козицький заявив, що окупанти атакували регіон дронами та крилатими ракетами. За попередньою інформацією, минулося без жертв і постраждалих. Він додав, що росіяни били по критичній інфраструктурі області. На місці працюють усі профільні служби.
Полтавська ОВА повідомила, що у Кременчуцькому районі атаковано одне із підприємств. Сталася пожежа. Рятувальники вже працюють над ліквідацією наслідків. Інформації про постраждалих не надходило.
Глава Запорізької ОВА Іван Федоров заявив, що росіяни завдали ракетного удару по обласному центру. Пошкоджено виробниче приміщення одного з підприємств. Попередньо, люди не постраждали.
Міський голова Миколаєва Олександр Сєнкевич повідомляв про вибух у місті. Повітряні сили Збройних Сил України попереджали про швидкісні цілі з півдня в напрямку Миколаєва. За словами Сєнкевича, минулося без постраждалих. Інших деталей він не надав.
Повітряні сили ЗСУ повідомляли, що окупанти під час атаки застосовували ударні БпЛА, крилаті та балістичні ракети.
Banderlog написав:Шо значить живу? До приходу до влади черчіля ця країна такою не була.
Якою такою країна не була ? До Зе тобі Порох був не такий
"
да Порох був не такий, але до такого не доходило. Все таки Порох барига а не шоумен. В нього є трохи совісті. Я ні одного з них не обирав, я на вибори неходжу.Махно на вибори не ходив, Бандера на вибори не ходив, Щухевич не ходив і я не ходжу. )
В нас півкраїни ухилянтів а мені шо більше всіх треба? Захищати конституцію революцію і томоську церкву? он кадрові вояки забили, майданні патріоти тож на ноль не спішать. Я своє убд з 22 вже отримав, мож пора демобілізацію обявити? А нє, то як хочете... Корміть сосісонами