А я поки випю чутка деніелса медового під виноград. Виноград тут нефіговий крупний і солодкий як ізюм,
От живу собі спокійно, тижнями сіньку навіть не нюхаючи , а прочитаєш отаке і облизуєш собі вухо 😀 Та навіть Бакарді спайсд , який зараз на Маудау по жалкіє 500/л , теж би з радістю пригубив. Припиняй оці провокації
А я чекаю холодів сікеру медову по давньоруським рецептам скоштую . Поки закарпатське червоне напівсухе Може це якось відбивається на якості пунктуації, але не на змісті, який точно кращий ніж маячня від ліпшиців що тягав продіджі
fox767676 написав:А я чекаю холодів сікеру медову по давньоруським рецептам скоштую . Поки закарпатське червоне напівсухе Може це якось відбивається на якості пунктуації, але не на змісті, який точно кращий ніж маячня від ліпшиців що тягав продіджі
fox767676 написав:А я чекаю холодів сікеру медову по давньоруським рецептам скоштую . Поки закарпатське червоне напівсухе Може це якось відбивається на якості пунктуації, але не на змісті, який точно кращий ніж маячня від ліпшиців що тягав продіджі
Що це таке?[/quotе] Помните со школы - " мед - пиво пил, по усам текло.." На Руси пили медово вино, виноградное было редкостью. Потом постепенно перешли к другому алкоголю. Сейчас вот пытаются возродить
"Мыши, вам нужно стать ёжикам!" (с) Берлінська напевне має пропозиції Да - такие же "стратегические": Потрібні люди в армії щоб збільшити цю цифру вдвічі. І потрібно виробництво технологій. Сколько надо шаманов чтобы сбить один "кинджал" ?
Востаннє редагувалось fox767676 в Суб 20 вер, 2025 21:40, всього редагувалось 1 раз.
Що це таке?[/quotе] Помните со школы - " мед - пиво пил, по усам текло.." На Руси пили медово вино, виноградное было редкостью. Потом постепенно перешли к другому алкоголю. Сейчас вот пытаются возродить
медове вино. Зазвичай з приправами. Зазвичай чуть міцніше за сухе виноградне. Градусів 15. В домашніх умовах порівняно з виноградним не стабільне є ризик появи плісняви та уксусного бродіння.