Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 1552615527155281552915530 ... 15533>
Повідомлення Додано: Вів 21 жов, 2025 17:20

fler написав:На двох європейських НПЗ, що повʼязані з компаніями рф стались пожежі...
▪️В Угорщині спалахнув головний НПЗ країни MOL, що отримує нафту трубопроводом "Дружба".
▪️Сьогодні в Румунії стався вибух на заводі Petrotel-Lukoil, який належить російській компанії «Лукойл».
ТГ Донбас Оперативний

Що б це могло означати?

Вони спалахнули ....
pesikot

Подякував: 545 раз.
Подякували: 1260 раз.

Профіль

2
2
Повідомлення Додано: Вів 21 жов, 2025 17:22

ЛАД написав:
  Shaman написав:
  ЛАД написав:Ещё раз: "Д,тд?"
Последний раз объсняю для альтернативно одарённых.
Если бы вы сослались только на статью (https://nv.ua/ukr/world/countries/napad-na-sim-yu-ukrajinciv-u-shveycariji-policiya-zatrimala-napadnika-50553495.html), не было бы никаких вопросов.
В статье всё совершенно однозначно и не вызывает никаких вопросов: "напав [b]на україномовну сім'ю
" и "почув, як вона спілкується українською". Не вызывает ничего, кроме возмущения напавшим.
Но вам показалось мало и вы дали ещё ссылку на Бабченко (https://t.me/s/babchenko77/13068). Возможно, вы уже разучились понимать текст на русском языке, но Бабченко пишет: "доебался до урожденного швейцарца, по корням выходца из братской Беларуси, который, говорит, видимо, по-французски или итальянски". Противоречия не видите? Чи вам треба перекласти на українську мову, щоб ви зрозуміли?
Вопрос выеденного яйца не стоит, но вы ... на ровном месте развернули дискуссию о профсоюзах на ... несколько дней.
Заняться нечем? Работы не хватает? Или у вас теперь другая работа? Более ответственная?

й де протиріччя? .........

Могу только повторить: "Д,тд?"
По-моему, в цитируемом вами посте всё объяснено предельно понятно.

нічого не зрозуміло, але пояснювати ви не хочете - бо протирічь немає. але якщо вам так комфортніше, то... головне в допису було не це... а вам не сподобався опис Бабченка, як він влучно описав російськомовного довбня - але так не можна з вашої точки зору, це ж представник великої (колись) культури :lol:
Shaman

Подякував: 786 раз.
Подякували: 1665 раз.

Профіль

1
4
5
Повідомлення Додано: Вів 21 жов, 2025 17:23

whois2010
українські диверсанти працюють якісно - а це просто рукожопі руські 8)
Shaman

Профіль

1
4
5
Повідомлення Додано: Вів 21 жов, 2025 17:25

Banderlog
коли вбивають окупантів - це війна. а коли окупанти вбивають мирне цивільне населення - це терор. але різні прихильники чогось руського це не розуміють. вбивати населення для них нормально, бо вони й своїх не жаліють...
Shaman

Профіль

1
4
5
Повідомлення Додано: Вів 21 жов, 2025 17:31

ЛАД написав:
  stm написав:
  ЛАД написав:
..........
4. Любая война не длится бесконечно. Рано или поздно она заканчивается. В какой момент
х... решит, что пора заканчивать, я, естественно, не знаю. И вы, к сожалению, тоже.
Но когда-то договариваться придётся.
И ему, и нам.
"Про що"? О мире.
На каких условиях, вопрос.
.....

Граємо далі. Я - х.... Ви - мій ефективний менеджер по великих заводах. Мені потрібно повернути героїв сво, то вони в Україні вбивали цивільних заради забави фпв, а дома одразу "старушек через дорогу переводить будут". Яка у мене кількість армії? вона мені в такий кількості потрібна? Єлабуга у мене розрослася за запозичені кошти і там теж є 5 змін працівників. На який великий завод, і не один, ім'я будь-ласка мені оформити всіх цих людей?
Честно говоря, мне надоело заниматься объяснением прописных истин.
Но вы сильно переживаете,что я вам не ответил. Я просто наивно надеялся, что вы сами поймёте. Или вы всё-таки блондинка, которая считает, что вероятность встретить на улице динозавра 1/2: "Или встречу, или не встречу"?
Перечисленные вами проблемы вполне реальны.
И вернувшиеся с войны не будут "одразу "старушек через дорогу переводить". Так они, в большинстве, и до этого не переводили. Армия у него выросла не так, чтобы очень уж сильно. Это не СССР после 2 МВ, когда армию сократили с 12 млн. до менее 3 млн. меньше, чем за 3 года.
Будет ли сокращение оборонпрома, не уверен. РФ, в отличие от нас, и до войны клепала оружие хорошими темпами.
Вы не подумали, что все эти проблемы будут и у нас?
В не меньшей, а то и большей степени? В частности, сокращение армии у нас будет с больше 1 млн. до примерно 200 тыс. - значительно сильнее, чем в РФ.
Вот насчёт оборонки не знаю - понятия не имею, сколько людей у нас сегодня заняты в оборонке.
Может быть, вы из этого сделаете вывод, что мы не хотим и не можем закончить войну?
И точно такие же проблемы были во всех воюющих странах после окончания войны. Тем не менее, все войны рано или поздно заканчивались.
Или вы знаете хотя бы одну войну, которая длилась бесконечно?
Я таких не знаю и буду весьма признателен вам, если вы сообщите о такой бесконечной войне.

30 летняя война в Европе , да это не бесконечная но это мало или много?
Vadim_

Подякував: 623 раз.
Подякували: 509 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 21 жов, 2025 17:35

Banderlog

Ти здивуєшься, але вбивати цивільних - це террор

І в цьому немає нічого смішного ...

PS. То як там з Путіним ? Путін хоче миру шляхом вбивства цивільних ?
Востаннє редагувалось pesikot в Вів 21 жов, 2025 17:43, всього редагувалось 1 раз.
pesikot

Профіль

2
2
Повідомлення Додано: Вів 21 жов, 2025 17:52

Shaman написав:й так, Китай так зараз дурить Захід - при такому шаленому профіциту валюти в країні все одно тримає курс юаня стабільним.

Саме так. Тільки слово "дурить" невірне. Він це робить виключно заради свої цілей.
Формально Китай нікого не дурить. Американці можуть знецінити долар і покращити баланс. Можуть? Можуть.
Не роблять? Не роблять.
Це проблеми американців а не Китаю. Тим більше це США побудувало таку світову фінансову систему. :D
  Shaman написав:й якщо ви вдаєтесь до таких порівнянь, не забувайте, що є така оцінка торгового профіциту Китаю - що він обмінює товари на фантики. й тоді, хто кого дурить? ;)

Це питання дуже складне. Але я його вивчав.
США купляє все за фантики і дурить весь світ, АЛЕ! тут є така фішка - цим вони гроблять свою економіку. Щось типу "голландської хвороби".
Але це не може тривати вічно. Поки що США так добре і вони це продовжують.
Але чому це продовжує Китай - невідомо точно. Першопричиною напевно є авторитарне правління. Керівництво Китаю усе влаштовує(що їх дурять) і вони прекрасно розуміють що це палка з 2 кінцями.
andrijk777

Подякував: 190 раз.
Подякували: 286 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 21 жов, 2025 17:55

Banderlog
почитай Женевські конвенції, хто такі комбатанти... ти ще не знаєш? дивно
Востаннє редагувалось Shaman в Вів 21 жов, 2025 17:57, всього редагувалось 1 раз.
Shaman

Профіль

1
4
5
Повідомлення Додано: Вів 21 жов, 2025 17:57

Banderlog

Я хочу миру ... Путін не хоче ...

Але ти запитуешь мене, чому ти про Путіна не пишешь ? Га ?

Що тобі заважає написати про Путіна ?

Чому ти смієшься зі смертей загиблих, військових та цивільних, якіх саме Путін і вбиває
pesikot

Профіль

2
2
Повідомлення Додано: Вів 21 жов, 2025 17:57

Shaman

У мене вже сумніви, що він в ЗСУ ...
pesikot