|
Напад росії і білорусі на Україну |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Додано: Нед 26 жов, 2025 16:38
M-Audio написав: _hunter написав:Состояние Войны - почитайте Конституцию... ВП - это совсем другое. И именно этого - официальной декларации - мне не хватает для использования _некорректного_ термина.
А термин "СВО" это из "военного положения" следует? Вот был бы "стан війни" то была бы война, а раз только "військовий стан", то СВО, я правильно понял?
Это, опять же - вопрос терминологии: ВП не может "начаться", например. Т.е. писать "выехали из-за начала ВП" - не грамотно. А так - да: было бы СВ - можно было бы писать "в стране идет/объявлена война"
-
_hunter
-
-
- Подякував: 15 раз.
- Подякували: 492 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
Додано: Нед 26 жов, 2025 16:38
Faceless написав:ЛАД написав:При медиане 3400 уе о какой пропаганде не знаю чего вы писали? Я там вчера посчитал, что можно было купить за 3 года квартиру в любом городе, кроме Киева при зарплате 2000 уе. При 3600 это уже вполне можно даже в Киеве. А в других городах можно купить уже весьма приличную квартиру. Если вы не сумели, то... не буду комментировать. И если вы рискнёте сказать, что это невысокая зарплата для Украины, то могу только сказать, что вы зажрались.
То ви просто не знаєте передісторію. У пана вимоги ростуть швидше за доходи
Предисторию не знаю. Но помню, он спорил на эту же тему, по-моему, на ветке об эмиграции. Я уже тогда о нём всё понял.
Востаннє редагувалось ЛАД в Нед 26 жов, 2025 16:40, всього редагувалось 1 раз.
-
ЛАД
-
2
-
- Подякував: 5371 раз.
- Подякували: 4870 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
2
6
Додано: Нед 26 жов, 2025 16:39
Banderlog написав:Поки розмову треба вести про те скільки ще виїде, війна прододовжується і росія хоче спричинити гуманітарну катастрофу. Поки преЗедент націлений іще мінімум на 2,5 р війни.
А Путін, про якого ти мовчишь, націлений на скільки років війни ? Як там зустріч в Будапешті ? )
-
pesikot
-
-
- Подякував: 545 раз.
- Подякували: 1260 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
2
Додано: Нед 26 жов, 2025 16:39
_hunter написав:Это, опять же - вопрос терминологии: ВП не может "начаться", например. Т.е. писать "выехали из-за начала ВП" - не грамотно. А так - да: было бы СВ - можно было бы писать "в стране идет/объявлена война"
До сліз, ви літеру знов пропустили. Що там ваш кредит? )
-
stm
-
-
- Подякував: 73 раз.
- Подякували: 680 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 26 жов, 2025 16:43
ЛАД написав: M-Audio написав: pesikot написав:---==== M-Audio ====---- бо кому спаде на думку переїжджати до України в нинішньому стані? ---==== Ти це теоретично чи спілкувався з тими, хто за кордоном ? З тими, з ким я спілкувався, хто виїхав в 2022 році за кордон единої думки не має 1) Є ті, хто виїхав, але повернулись сюди, як тільки більш-менш стало спокійніше (мова про 2023 рік). Виїзжати поки не планують, навіть в нинішньому стані 2) Є ті, хто виїхав і знаходиться там. 3) Є ті, хто виїхав і дуже хочуть повернутись. Не повертаються, тому що звідси їм пишуть "сидіть там, не рипайтесь" 4) Є ті, хто туди-сюди їздить. Здебільшого це жінки і це якась сезона робота. При чому, до війни вони цього не робили взагалі.
А ви далі одного речення вже не бачите? Всі ваші варіанти -- це ті, кому є куди повернутись. Я ж більший акцент робив на тих, кому немає. Ви знаєте когось, в кого житло зруйноване, і він виїхав за кордон, але потім "повернувся в Україну" (пункт 1)? Якщо так, то де вони оселились? Як планують подальше життя? Чи знаєте таких, хто "хоче повернутись" (пункт 3), і не повертаються тільки тому що "їм звідси пишуть", а от якщо б не писали, то одразу повернулися б, хоча не мають де жити? Або хто з окупованих територій, але "туди-сюди їздить" (пункт 4), маючи на увазі, звісно, підконтрольну територію України. Куди вони тут їздять і навіщо? Ну і, звісно, не розглядаємо тих, хто може з кишені дістати котлету, і придбати собі житло.
П.1 вообще лишний. Они уже вернулись. И пробыли на Западе недолго. Я таких тоже знаю. Но они дано уже не беженцы и говорить о них незачем.
ЛАД, изначально было утверждение, что никто не будет возвращаться Когда я привел пример, что возвращаются, то ты сразу - та не нужно их считать То есть, ты делаешь то, что делаешь всегда - если тебе факты не нравятся, ты их отбрасываешь. А потом утверждаешь, фактов у вас нет ))
-
pesikot
-
-
-
-
Профіль
-
-
2
2
Додано: Нед 26 жов, 2025 16:47
BIGor написав:Послуга так є в ВВП, але продукт не створений. Продукт створений в США. Це так само як наші гастарбайтери в Польщі - так вони заводять якісь долари в Україну - але результат роботи лишається на території Польщі. Так і тут - результат роботи належить США.
Ну то не дивно, що тебе з BIG4 аудиторів випхнули на мороз ... Послуга - це і є створений продукт сам по собі Тебе постригли, надали послугу і створили продукт, що ти постриженний )
-
pesikot
-
-
-
-
Профіль
-
-
2
2
Додано: Нед 26 жов, 2025 16:54
pesikot написав: Banderlog написав:Поки розмову треба вести про те скільки ще виїде, війна прододовжується і росія хоче спричинити гуманітарну катастрофу. Поки преЗедент націлений іще мінімум на 2,5 р війни.
А Путін, про якого ти мовчишь, націлений на скільки років війни ? Як там зустріч в Будапешті ? )
готується, шо в тому дивного? на алясці ж була? Ну харашо, розкажи тоді свою версію який план в нашої влади? Ми ж вродь воювали до покращення переговорних позицій, а вони чогось погіршуються . То скільки ще треба воювати? Зеля сказав шо 10р не буде, а на 2,5 українці згодні. Тому говорити треба не про те скільки повернеться, на базі вчорашніх опитувань. Говорити треба скільки іще виїде мінімум за 2,5 роки
-
Banderlog
-
-
- Подякував: 119 раз.
- Подякували: 100 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Нед 26 жов, 2025 16:56
Дюрі-бачі написав:в Польщі 2556 шлюбів за 2024 рік, з яких 2021 наші жінки, які вийшли заміж за поляка і 535 чоловіки, які одружились на полячці. На майже мільйон біженців це не так і багато. Особисто я думав, що це явище значно більш масове, бо в моєму оточенні майже всі стосунки на відстані закінчилися розлученням. З мільйона біженців нехай жінок 18-50 (які можуть вийти заміж) є половина. Решта - діти, пенси та чоловіки 18-60. Якщо за рік 2021 жінок вийшли заміж за поляків, то за 3+ років нехай це 5000 жінок. Тобто 10% біженок одружилися з поляками. Не так і мало. ЛАД написав:Розлучення не обзательно связано с новым браком.
Отож. Banderlog написав: Як показує практіка жінки рідко уходять в нікуда. мало хто нові туфлі іде купляти босою. Ну за виключенням канєшно пані Флер, вона б нікада.
Без коментарів)))
-
fler
-
-
- Подякував: 1213 раз.
- Подякували: 1338 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 26 жов, 2025 16:57
Banderlog написав: pesikot написав: Banderlog написав:Поки розмову треба вести про те скільки ще виїде, війна прододовжується і росія хоче спричинити гуманітарну катастрофу. Поки преЗедент націлений іще мінімум на 2,5 р війни.
готується, шо в тому дивного? на алясці ж була? Ну харашо, розкажи тоді свою версію який план в нашої влади? Ми ж вродь воювали до покращення переговорних позицій, а вони чогось погіршуються . То скільки ще треба воювати? Зеля сказав шо 10р не буде, а на 2,5 українці згодні. Тому говорити треба не про те скільки повернеться, на базі вчорашніх опитувань. Говорити треба скільки іще виїде мінімум за 2,5 роки
Кому вы объясняете?
-
ЛАД
-
2
-
-
-
Профіль
-
-
2
2
6
Додано: Нед 26 жов, 2025 16:59
Banderlog написав: ЛАД написав:....... Розлучення не обзательно связано с новым браком.
Як показує практіка жінки рідко уходять в нікуда. мало хто нові туфлі іде купляти босою. Ну за виключенням канєшно пані Флер, вона б нікада.
Не спорю. Но бывают и другие причины.
-
ЛАД
-
2
-
-
-
Профіль
-