А зачем списывать? - "имеющий глаза - да увидит". И выводы - сделает...
А виноватых искать - конкретному пэрэсичному уауая с того польза?
|
|
ЛАД
Та ну чому там негарно.. хоч 45 млн, хоч 30 воювати проти агресора не бажають. А виїхали кращі чи гірші , то хз . Ті самі айті, ви до них (їх користі серед інших українців) зовсім неоднозначно ставитесь. (я памʼятаю від вас що і імпорт вони споживають відносно багато, і податків від них не так багато.. я до речі майже згодний) То виїдуть, то і туди їх в качель. Кількість бажаючих Захищати державу Зовсім не корелює з кількістю населення і навіть з матеріальними статками громадян. Останнє доведено кацапами Тому ну 30 млн , ну 20.. Ну і що? От вбитих чи замордованих в Сибіру 10 млн - це дуже навіть «що». Але рахувати ненароджених , як це робить Флайман, записуючи в мінуса , ну ви ж не з трьома дипломами писати такі дурниці Я не уверен, конечно, но (вроде) есть у граждан и другие задачи, кроме как "Родину защищать"?.. Всякие глупости - вроде экономику поднимать... 🤔 А если с такой точки зрения смотреть - оно как-то выходит "ну была WWII, ну померло там сколько-то лямов народу - так бабЫ еще нарожали - пофиг" Re: Напад росії і білорусі на УкраїнуОт бачите , ЛАД, якщо людина тормоз, то вона всюди тормоз.
Не розрізняє «померло насильно столько то лямов » і «не народились або виїхали». Ну от мені таких втрачати, як бігунців, не жалко. Навіщо нам тормози? Згодні? вы не слышали про "мухи - отдельно, котлеты - отдельно" Или вы считаете, что для экономики страны "причина убытия" - имеет какое-то принципиальное значение? 🤔 Банально: ладно - все (вот вообще все кляти ухылянты) - выехали. И все оставшиеся Просветленные Воины Света - пошли в ЗСУ. А работать-то кто в этом Светлом Царстве будет?..
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість
Модератори: Faceless, Ірина_, Модератор
|
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||