Schmit написав:З росією є умови, оприлюднені через Трампа, так, важкі і принизливі. Така реальність, ось так допокращували перемовні позиції. Можна ще продовжити "покращувати", приблизно зрозуміло, що з того вийде.
Росія хоче миру ? Ти ніяк не хочешь відповісти на просте питання ? так чи ні ?
Якщо "так", то як це з обстрілом Одеси корелює ?
PS. Скажу тобі те, що ти не здатен зрозуміти (як і багато хто) - якщо хочуть миру, то не обстрілюють. А припиняють обстріли
РФ хоче лише на своїх умовах, які стають все жорсткішими. Чому обстрілює - передивись останні відео Славка щоб зрозуміти елементарне. Питання в іншому, чому євролідори не хочуть миру на ніяких умовах взагалі? Вони своїм базіканням відвернули Зе від прийнятних умов у квітні і в результаті ми маємо сьогодні більш жорсткі умови.
_hunter написав:Никем не наблюдаемые - хоть Красным Крестом хоть ООН На всякий случай уточню - а то знаю я местную "ура-братию": даже Бучу - под ноль - не смогли.
Яка мета твоєї брехні?
просто тролити. тролити та провокувати. тому - не звертати увагу, сенсу там нуль...
Востаннє редагувалось Shaman в Суб 13 гру, 2025 21:43, всього редагувалось 2 разів.
_hunter написав:Никем не наблюдаемые - хоть Красным Крестом хоть ООН На всякий случай уточню - а то знаю я местную "ура-братию": даже Бучу - под ноль - не смогли.
Яка мета твоєї брехні?
просто тролити. тролити та провокувати. тому - не звертати увагу, сенсу там нуль...
"Тимчасово окупований Крим ввечері у суботу, 13 грудня, перебуває під комбінованою атакою. Сотні безпілотників та ракети летять до півострова, а у російських Z-пабліках справжня паніка, там бояться довгих "Нептунів" і тремтять заздалегідь. Ракети летять з боку Одеси, де ворог напередодні влаштував блекаут у місті. Тож, відповідь за обстріл міста не забарилася. Перші вибухи вже пролунали у низці міст півострова, починаючи від Феодосії та військового летовища "Кіровське" і аж до Севастополя. На російських окупантів чекає справжня, пекельна ніч.
Про комбіновану атаку на Крим повідомляють моніторингові канали та паблік "Кримський вітер". Окупанти добряче метушаться, адже у небо вже здійнялась військова авіація та працює недолуге російське ППО."
Прочитал, и как-то аж проникся. Особенно понравилась фраза про "недолуге ППО". Рекомендую на ночь читать такое, а не всякие телеграмм-каналы, которые только сеют зраду и ипсо.