Hotab написав:Бараьашов, як спеціаліст по «мєхАм» , консультує
Я специалист по переломам костей грудной клетки, таза и нижних конечномтей у дезертиров
В ТЦК тебе надобно,пан Барабашов.Работать там,в смысле. Рассмотри как вариант- если война надолго, всяко лучше калечить ухилянтов тут, чем ждать пока поймают и отправят тебя. Собственно, в Биркенау представители зондеркоманды все таки жили немного дольше остальных и имели небольшие преференции,как мне рассказывал экскурсовод.
budivelnik написав:Кількість цементу в ЗСУ - ЗРОСТАЄ...
Знайшов я офіційні дані:
Середній вік військовослужбовців ЗСУ складає 40 плюс, або навіть 45 плюс. Наприкінці минулого року таку оцінку озвучив член оборонного комітету Верховної Ради Сергій Рахманін.
Знайомий 55 років зараз в ЗСУ. Вже троє померло через хвороби сердцево судинної системи. Він і купа інших знайомих кажуть що воювати ніким і нічим. Якісь дірки затикають ссо. Сусід, майор, який сидить на нарадах з сирським, казав теж саме. Що скоро все підпишуть
все йде згідно плану флер: розвантаження ПФ від біосміття
UA написав:budivelnik Я зрозумів, ЗСУ зараз це 1,4 млн Але хочуть ще більше мобілізувати... Як думаєш, річку Єнісей в якому місці краще форсувати?
1 В ЗСУ не може бути зараз 1,4 млн по тій простій причині що 100 000+/- загинуло , 300 000+/- поранено і не можуть служити....
Але питання не стояло про кількість в ЗСУ Питання стояло покращуються чи погіршуються наші солдати середньостатистично ? Так я тобі описав що ПОКРАЩУЮТЬСЯ бо встигають ОТРИМАТИ досвід Найвища ймовірність загинути - перших 100 днів... А тепер приміни мій алгоритм до педераційників.. Починали 200 000 ,мобілізують в місяць 40000 осіб *45 місяців = 0,2млн+1,8млн=2 000 000 Сирський заявив що проти нас 741 000.... То встигають вони навчитись чи в перших 100 днів двохсотяться
UA написав:budivelnik Я зрозумів, ЗСУ зараз це 1,4 млн Але хочуть ще більше мобілізувати... Як думаєш, річку Єнісей в якому місці краще форсувати?
1 В ЗСУ не може бути зараз 1,4 млн по тій простій причині що 100 000+/- загинуло , 300 000+/- поранено і не можуть служити....
Але питання не стояло про кількість в ЗСУ Питання стояло покращуються чи погіршуються наші солдати середньостатистично ? Так я тобі описав що ПОКРАЩУЮТЬСЯ бо встигають ОТРИМАТИ досвід Найвища ймовірність загинути - перших 100 днів... А тепер приміни мій алгоритм до педераційників.. Починали 200 000 ,мобілізують в місяць 40000 осіб *45 місяців = 0,2млн+1,8млн=2 000 000 Сирський заявив що проти нас 741 000.... То встигають вони навчитись чи в перших 100 днів двохсотяться
математика не б'ється
Це тому що вгодованi кабани, що скipo надибають у спадщину водочний шалман у центрi Львива, ще не у Покровську.