|
Напад росії і білорусі на Україну |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Додано: Пон 22 гру, 2025 14:25
fox767676 написав:Побудова потоків коштувала немалу копійчину, не кажучи про скандали Значно вигідніше було б поділити вплив на Україну та користуватися наявною інраструктурою. То й це було б дійсне стратегічне рішення, з мінімальними ризиками . А так між РФ та ЄС залишилося яблуко раздора, яке врешті-решт підірвало і їх потоки
Тут ви просто на чорне кажете біле. Стратегічно побудова прямих, коротких газопроводів які не перетинають інші країни - це прямо в рази краще ніж українські газопроводи. - це прям очевидно очевидно. Та й ризики прямих газопроводів прям в рази нижчі ніж через Україну(і інші країни). Я не бачу жодного аргументу чому прямі газопроводи гірші за українські.
-
andrijk777
-
-
- Подякував: 190 раз.
- Подякували: 286 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 22 гру, 2025 14:28
АндрейМ написав: andrijk777 написав:Росія також показала слабкість, але отримала бонус - території Бонус??? Зруйновані території без людей - бонус? У рф не вистачає території? Я б сказав, що і АРК й інші окуповані території материкової України - скоріше тягар, а не "бонус". рф нічого не отримала з цієї війни. Якщо ми виходимо з того, що метою рф було створити "сфери впливу", щоб їх "поважали", як заявив путін, то нічого, окрім шматків території, рф не отримала. Я думаю, що в керівництві рф навіть не знають що там рф контролює чи ні.
Да, бонус. И да, _таких_ - не хватает - выход к Морю, вот это все. А вот как раз людей - что бы заново заселить - может и хватить. Опять же ЗАЭС...
-
_hunter
-
-
- Подякував: 15 раз.
- Подякували: 492 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
Додано: Пон 22 гру, 2025 14:30
АндрейМ написав:б сказав, що і АРК й інші окуповані території материкової України - скоріше тягар, а не "бонус". рф нічого не отримала з цієї війни
"дуракам полработы не показывают"  (с) росіянчики і сами розуміють половинчастить надбання, і хочуть продовження. Але так само вони будували свою імперію - шматок за шматком, спочатку Кучук-Карджайський мирний договір, потім Ясський, потім Бухарестський, а потім давай Болгарію з "Царградом". Вони якраз можуть стратегічно планувати на десятиліття, а не як Україна - "чи в контрнаступі візьмемо АйПетрі, чи всіх українців вивезуть до сибіру" АРК то була перлина, Богом нам тимчасово подарована і профукана
-
fox767676
-
-
- Подякував: 425 раз.
- Подякували: 209 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 22 гру, 2025 14:32
andrijk777 написав:Стратегічно побудова прямих, коротких газопроводів які не перетинають інші країни - це прямо в рази краще ніж українські газопроводи. - це прям очевидно очевидно. Та й ризики прямих газопроводів прям в рази нижчі ніж через Україну(і інші країни). Я не бачу жодного аргументу чому прямі газопроводи гірші за українські.
Спочатку нафантазувався термін Прямі Газопроводи Потім на нафантазоване наклалась інша фантазія - чому це краще.... Коротенька довідкаю 1 Газопровід це труби+вимірювальні+перекачувальні станції 2 Ми не маємо ЖОДНОГО відношення до відтинків труб які лежать в росії так і до відтинків труб які йдуть по Європі.... 3 Наш ГАЗОПРОВІД і є ПРЯМИМ газопроводом БО На кордоні рф і Україна стоїть вимірювально-перекачувальна станція станція яка а - вимірює б- перекачує з труби рф в трубу України По території йде по НАШИМ перекачувальним і трубам На виході стоїть вимірювально-перекачувальна станція ЯКА а - вимірює б - перекачує з наших труб в Європейські. Створити прямо з рф в Європу - тільки через прямі +або Білорусь-польща або Україна-Європа або по дну Балтики інших варіантів це хіба СПГ танкерами.
Востаннє редагувалось budivelnik в Пон 22 гру, 2025 14:35, всього редагувалось 1 раз.
-
budivelnik
-
-
- Подякував: 294 раз.
- Подякували: 3001 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Пон 22 гру, 2025 14:33
andrijk777 написав: fox767676 написав:Побудова потоків коштувала немалу копійчину, не кажучи про скандали Значно вигідніше було б поділити вплив на Україну та користуватися наявною інраструктурою. То й це було б дійсне стратегічне рішення, з мінімальними ризиками . А так між РФ та ЄС залишилося яблуко раздора, яке врешті-решт підірвало і їх потоки
Тут ви просто на чорне кажете біле. Стратегічно побудова прямих, коротких газопроводів які не перетинають інші країни - це прямо в рази краще ніж українські газопроводи. - це прям очевидно очевидно. Та й ризики прямих газопроводів прям в рази нижчі ніж через Україну(і інші країни). Я не бачу жодного аргументу чому прямі газопроводи гірші за українські.
а цей аргумент очевидний. й якщо ти його не бачиш - то й вартість всіх твоїх оцінок - близька до нуля 
-
Shaman
-
-
- Подякував: 799 раз.
- Подякували: 1697 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
4
5
Додано: Пон 22 гру, 2025 14:38
SATAN написав:... Запад, в реальности - это сообщество Кланов весьма богатых и влиятиельных людей. Тот же Трамп, просто делает то, что ему "Советуют" эти самые Кланы! ... Кланы- дружат с теми, с кем им выгодно дружить, кто приносит Профит! ... Вот вам правда. Сильные мира сего, просто Играют! А люди для них, ну так... букашки, которые сами потом восстанавливают популяцию. 
нарешті пішла якісна конспірологія а ці клани - це хто? масони? євреї? може рептилоїди?.. 
-
Shaman
-
-
- Подякував: 799 раз.
- Подякували: 1697 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
4
5
Додано: Пон 22 гру, 2025 14:38
andrijk777 написав: fox767676 написав:Побудова потоків коштувала немалу копійчину, не кажучи про скандали Значно вигідніше було б поділити вплив на Україну та користуватися наявною інраструктурою. То й це було б дійсне стратегічне рішення, з мінімальними ризиками . А так між РФ та ЄС залишилося яблуко раздора, яке врешті-решт підірвало і їх потоки
а якщо в комплексі подивится ? Була би вісь Берлін-Москва-Пекін - ніякі б диверсії не зупинили би німецьку економіку
-
fox767676
-
-
- Подякував: 425 раз.
- Подякували: 209 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 22 гру, 2025 14:50
АндрейМ написав: andrijk777 написав:Росія також показала слабкість, але отримала бонус - території
Бонус??? Зруйновані території без людей - бонус? У рф не вистачає території? Я б сказав, що і АРК й інші окуповані території материкової України - скоріше тягар, а не "бонус". рф нічого не отримала з цієї війни. Якщо ми виходимо з того, що метою рф було створити "сфери впливу", щоб їх "поважали", як заявив путін, то нічого, окрім шматків території, рф не отримала. Я думаю, що в керівництві рф навіть не знають що там рф контролює чи ні.
Так, це величезний бонус. Війни зазвичай ведуться за території. І зазвичай завойовані території переможець отримує надовго(назавжди). Тільки не треба про розпад СРСР, розпад СРСР - це досить унікальне явище(тобто рідкісне). Ви не знаєте мети рф(мети путіна) і я не знаю. Тому давайте не будемо "з цього виходити".
-
andrijk777
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 22 гру, 2025 14:55
budivelnik написав: andrijk777 написав:Стратегічно побудова прямих, коротких газопроводів які не перетинають інші країни - це прямо в рази краще ніж українські газопроводи. - це прям очевидно очевидно. Та й ризики прямих газопроводів прям в рази нижчі ніж через Україну(і інші країни). Я не бачу жодного аргументу чому прямі газопроводи гірші за українські.
Спочатку нафантазувався термін Прямі Газопроводи Потім на нафантазоване наклалась інша фантазія - чому це краще.... Коротенька довідкаю 1 Газопровід це труби+вимірювальні+перекачувальні станції 2 Ми не маємо ЖОДНОГО відношення до відтинків труб які лежать в росії так і до відтинків труб які йдуть по Європі.... 3 Наш ГАЗОПРОВІД і є ПРЯМИМ газопроводом БО На кордоні рф і Україна стоїть вимірювально-перекачувальна станція станція яка а - вимірює б- перекачує з труби рф в трубу України По території йде по НАШИМ перекачувальним і трубам На виході стоїть вимірювально-перекачувальна станція ЯКА а - вимірює б - перекачує з наших труб в Європейські. Створити прямо з рф в Європу - тільки через прямі +або Білорусь-польща або Україна-Європа або по дну Балтики інших варіантів це хіба СПГ танкерами.
Який газопровід ближчий для доставки газу з РФ до Німеччини, Український чи Північний потік?
Найкоротший і ближчий для доставки газу з РФ до Німеччини — це “Північний потік” (Nord Stream), бо він іде безпосередньо під Балтійським морем від Росії до Німеччини.
🔹 Північний потік — магістральний підводний газопровід, що з’єднує газотранспортну систему РФ з Німеччиною через Балтійське море, тому що фізично він значно коротший і прямує без зайвих “заходів” через транзитні країни.
🔹 Український транзит — газ із Росії надходить до Європи через систему газопроводів, що проходить через територію України, а вже потім маршрутизується до Німеччини через Європейську мережу. Це довший шлях і включає додаткові відрізки в Центральній/Східній Європі.
-
andrijk777
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 22 гру, 2025 15:05
fox767676 написав: andrijk777 написав:Тут ви просто на чорне кажете біле. Стратегічно побудова прямих, коротких газопроводів які не перетинають інші країни - це прямо в рази краще ніж українські газопроводи. - це прям очевидно очевидно. Та й ризики прямих газопроводів прям в рази нижчі ніж через Україну(і інші країни). Я не бачу жодного аргументу чому прямі газопроводи гірші за українські.
а якщо в комплексі подивится ? Була би вісь Берлін-Москва-Пекін - ніякі б диверсії не зупинили би німецьку економіку
Не зрозумів. Що означає "в комплексі"? І ви перебільшуєте роль диверсії(підриву). Ви якось забуваєте що це РФ перша почала обмежувати постачанні газу через ПП! Іншими словами РФ почалась займатись звичайним шантажем. І Європа все зрозуміла, нажаль пізно. Європа відмовилась від російського трубопровідного газу саме через цей шантаж а не через підриви ПП. Від склапленого газу не відмовились бо його легко замінити і відповідно шантажувати ним не вийде.
-
andrijk777
-
-
-
-
Профіль
-
-
|