Господар Вельзевула написав:Что устроил бы очередной Марат из народа? Новый 37-ой? И кто хуже-опричники или комсомольцы?
червоний терор почався не в 37 році. Особливість 37 тільки в тому що люди з народу добрались до організаторів 17 го і 33 року. Звідси і всі соплі ліберальної інтелігенції, бо тоді перестріляли "активістів" та революціонерів)
Господар Вельзевула написав:Что устроил бы очередной Марат из народа? Новый 37-ой? И кто хуже-опричники или комсомольцы?
червоний терор почався не в 37 році. Особливість 37 тільки в тому що люди з народу добрались до організаторів 17 го і 33 року. Звідси і всі соплі ліберальної інтелігенції, бо тоді перестріляли "активістів" та революціонерів)
Як тебе, московита пре ..
Прям "явка с повиной" ...
З повинною чого? Я мав плакати що твоїх предків разом з ягодою в 37 розстріляли? Ви таки не розумієте про що я пишу що поки ви обжираєтесь і бухаєте мясорубки з по всім фронту від купянська до степногірська, і народ вже іде з позицій зі зброєю?.. чи мож в тебе є інші пояснення як можно зайти на ксп батальйону посеред гуляйполя?
На Гуляйпільському напрямку ситуація настільки «стабілізована», що ворог, певно вперше за останні роки, захопив командний пункт батальйону (!!!) разом із незнищенним майном та в тому числі засобами звʼязку та зберігання інформації.
Така подія — ще один гучний симптом системної кризи у війську. Не можна лишати систему в тому стані, що є зараз. Інакше завтра противник буде прориватися вже не на тактичну глибину, а на оперативно-тактичну.
Востаннє редагувалось Banderlog в Чет 25 гру, 2025 22:23, всього редагувалось 1 раз.
flyman написав:а ти що, ще трохи тойво, "електрик", і відповідною символікою?
конкретніше питання задавай з якою символікою? З символом світла мінорою? Як в міндіча з слуг якогось народу чи в рабиновича з платформи за життя? Чи мож ти про інші символи світла?
не знаю як на Буковині а у нас на Підляшші молнія "зігавицею" називалпась
мзс рф закликає росіян утриматися від поїздок до ФРН без особливої потреби – цитують росЗМІ захарову. Причини наразі не приводяться. Проте захарова не могла утриматись від коментаря щодо миру для України. За її словами, Європа і не думає про мир, “продовжуючи ескалацію”.
Хто може пояснити, чому москалям до Німеччини вже зась?
Banderlog написав:Ви таки не розумієте про що я пишу що поки ви обжираєтесь і бухаєте мясорубки з по всім фронту від купянська до степногірська, і народ вже іде з позицій зі зброєю?..
Поки ти там, то мені ок. А коли напишеш, що змився зі зброєю, тоді почну нервувати.