buratinyo написав:......... Почему оправдание СВО против Венесуэлы не двуличие со стороны украинцев? Почти 4 года идет война против Украины, в результате которой кремлем и его союзниками были преступно попраны все международные нормы и правила, нормы мирного человеческого сосуществования. Они преступники, которые выбрали свой путь и теперь пожинают свои плоды за счет аналогичных действий против них самих. Не будет и не должен полицейский проявлять какую либо человечность против пособников убийцы детей!
Очень много фантазии, но совершенно не понятно, каким образом из всего этого следует, что "оправдание СВО против Венесуэлы не двуличие со стороны украинцев".
по перше, не всі українці в захваті від того, що робить Трамп (і конкретно в Венесуєлі) я вважаю такі дії міжнароднім злочином, чому на ці дії була слабка реакція наших европейськіх партнерів (лідерів), тому що вони дуже бояться трампа і не виключають, що самі будуть атаковані (типу Данія з Грінландією)
прецендент порушення суверінетету почався ще у 1999р, коли колація НАТО бомбила Белград (а путін радісно потирав вологі ручки).
НАТО бомбило Югославию (Союзную Республику Югославия) с 24 марта по 10 июня 1999 года в ходе операции «Союзная сила» (Operation Allied Force) из-за Косовской войны, с целью прекратить этнические чистки албанцев и заставить югославские силы покинуть Косово; операция привела к значительным разрушениям и жертвам среди гражданского населения.
Чечня не є окремою державою, вона входить до складу РФ. Абсолютно офіційно. І як я пам'ятаю, якщо не помиляюсь, не була ніким визнана, навіть коли проголосила свою незалежність.
Нашу незалежність коцаби вже теж не визнають. «Ленін помилково подарував»
у Москви не існує діючих юридичних договорів на жодну теріторію поза кордоном столиці...юридично всі області і реагіони не належать до рф
"Росіяни розбомбили американську власність, бо завод належить компанії "Бунге" з Сент-Луїс, Міссурі. В результаті атаки дронів на дороги Дніпра вилилось 300 тонн олії! Комунальники прибирають, кидають пісок та суміш, але проїзд Набережною буде неможливим десь дві-три доби", – написав він у Facebook.
ЛАД написав:Очень много фантазии, но совершенно не понятно, каким образом из всего этого следует, что "оправдание СВО против Венесуэлы не двуличие со стороны украинцев".
по перше, не всі українці в захваті від того, що робить Трамп (і конкретно в Венесуєлі) я вважаю такі дії міжнароднім злочином, чому на ці дії була слабка реакція наших европейськіх партнерів (лідерів), тому що вони дуже бояться трампа і не виключають, що самі будуть атаковані (типу Данія з Грінландією)
прецендент порушення суверінетету почався ще у 1999р, коли колація НАТО бомбила Белград (а путін радісно потирав вологі ручки).
НАТО бомбило Югославию (Союзную Республику Югославия) с 24 марта по 10 июня 1999 года в ходе операции «Союзная сила» (Operation Allied Force) из-за Косовской войны, с целью[b] прекратить этнические чистки албанцев и заставить югославские силы покинуть Косово;[/b] операция привела к значительным разрушениям и жертвам среди гражданского населения.
ви ж самі пишете, що бомбардування Югославії почалось, бо братушки серби дуже захопилися різаниною, в тому ж Сараєво.
до речі, оце є один з ключових принципових моментів - США бомблять, щоб зупинити різанину, а Раша - після бомбардувань сама починає різанину...
Hotab написав:А такі самі погравші війну за незалежність чеченці - воюють . А у білорусів все попереду, просто зараз не час їх нарізати ломтиками, Україна виявилась надто міцною.
Я скажу так: Є варіант що Білорусь вступить в ЄС швидше(не пізніше) за нас. І рівень життя у них очевидно буде вищий за наш. А ми ще довго будемо віддавати кредити, які набрали. Це не прогноз, а просто варіант.
Faceless написав:Окуповані по факту. В них немає власної внутрішньої і зовнішньої політики
Финляндия тоже 40 с лишним лет была "окупована"?
як можна порівнювати Фінляндію та Біларусь??? це просто нонсенс... й головне, таку маячню навіть не заперечиш...
Напевне потрібно вчити історію щоб щось розуміти в таких питаннях
Фінляндія дала прохід радянським військам в 1944/1945 роках?
AI: Так, Фінляндія фактично дала прохід радянським військам у 1944–1945 роках, але це було вимушене й обмежене рішення, а не добровільний військовий союз.
ЛАД написав:Финляндия тоже 40 с лишним лет была "окупована"?
як можна порівнювати Фінляндію та Біларусь??? це просто нонсенс... й головне, таку маячню навіть не заперечиш...
Напевне потрібно вчити історію щоб щось розуміти в таких питаннях
Фінляндія дала прохід радянським військам в 1944/1945 роках?
AI: Так, Фінляндія фактично дала прохід радянським військам у 1944–1945 роках, але це було вимушене й обмежене рішення, а не добровільний військовий союз.
Тобі навіть штучний інтелект написав, але ти зрозуміти не зміг )
Фінляндія надала дозвіл, хоча це було вимушене рішення
Білорусь ніхто не запитував, давати прохід військам рашистів в лютому 2022 чи ні
Shaman я думаю, що треба було ввести контингент в Косово, і не 5тисяч, а десь 30-40 тисяч, і стріляти сербів, якщо вони попруть у Косово, а бомбити город, заснований 2300 років тому, бо це виглядало як варварство (я на стороні хорватів і проти сербів)