Чечня не є окремою державою, вона входить до складу РФ. Абсолютно офіційно. І як я пам'ятаю, якщо не помиляюсь, не була ніким визнана, навіть коли проголосила свою незалежність.
Нашу незалежність коцаби вже теж не визнають. «Ленін помилково подарував»
у Москви не існує діючих юридичних договорів на жодну теріторію поза кордоном столиці...юридично всі області і реагіони не належать до рф
"Росіяни розбомбили американську власність, бо завод належить компанії "Бунге" з Сент-Луїс, Міссурі. В результаті атаки дронів на дороги Дніпра вилилось 300 тонн олії! Комунальники прибирають, кидають пісок та суміш, але проїзд Набережною буде неможливим десь дві-три доби", – написав він у Facebook.
ЛАД написав:Очень много фантазии, но совершенно не понятно, каким образом из всего этого следует, что "оправдание СВО против Венесуэлы не двуличие со стороны украинцев".
по перше, не всі українці в захваті від того, що робить Трамп (і конкретно в Венесуєлі) я вважаю такі дії міжнароднім злочином, чому на ці дії була слабка реакція наших европейськіх партнерів (лідерів), тому що вони дуже бояться трампа і не виключають, що самі будуть атаковані (типу Данія з Грінландією)
прецендент порушення суверінетету почався ще у 1999р, коли колація НАТО бомбила Белград (а путін радісно потирав вологі ручки).
НАТО бомбило Югославию (Союзную Республику Югославия) с 24 марта по 10 июня 1999 года в ходе операции «Союзная сила» (Operation Allied Force) из-за Косовской войны, с целью[b] прекратить этнические чистки албанцев и заставить югославские силы покинуть Косово;[/b] операция привела к значительным разрушениям и жертвам среди гражданского населения.
ви ж самі пишете, що бомбардування Югославії почалось, бо братушки серби дуже захопилися різаниною, в тому ж Сараєво.
до речі, оце є один з ключових принципових моментів - США бомблять, щоб зупинити різанину, а Раша - після бомбардувань сама починає різанину...
Hotab написав:А такі самі погравші війну за незалежність чеченці - воюють . А у білорусів все попереду, просто зараз не час їх нарізати ломтиками, Україна виявилась надто міцною.
Я скажу так: Є варіант що Білорусь вступить в ЄС швидше(не пізніше) за нас. І рівень життя у них очевидно буде вищий за наш. А ми ще довго будемо віддавати кредити, які набрали. Це не прогноз, а просто варіант.
Faceless написав:Окуповані по факту. В них немає власної внутрішньої і зовнішньої політики
Финляндия тоже 40 с лишним лет была "окупована"?
як можна порівнювати Фінляндію та Біларусь??? це просто нонсенс... й головне, таку маячню навіть не заперечиш...
Напевне потрібно вчити історію щоб щось розуміти в таких питаннях
Фінляндія дала прохід радянським військам в 1944/1945 роках?
AI: Так, Фінляндія фактично дала прохід радянським військам у 1944–1945 роках, але це було вимушене й обмежене рішення, а не добровільний військовий союз.
ЛАД написав:Финляндия тоже 40 с лишним лет была "окупована"?
як можна порівнювати Фінляндію та Біларусь??? це просто нонсенс... й головне, таку маячню навіть не заперечиш...
Напевне потрібно вчити історію щоб щось розуміти в таких питаннях
Фінляндія дала прохід радянським військам в 1944/1945 роках?
AI: Так, Фінляндія фактично дала прохід радянським військам у 1944–1945 роках, але це було вимушене й обмежене рішення, а не добровільний військовий союз.
Тобі навіть штучний інтелект написав, але ти зрозуміти не зміг )
Фінляндія надала дозвіл, хоча це було вимушене рішення
Білорусь ніхто не запитував, давати прохід військам рашистів в лютому 2022 чи ні
Shaman я думаю, що треба було ввести контингент в Косово, і не 5тисяч, а десь 30-40 тисяч, і стріляти сербів, якщо вони попруть у Косово, а бомбити город, заснований 2300 років тому, бо це виглядало як варварство (я на стороні хорватів і проти сербів)