Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 1635816359163601636116362 ... 16378>
Повідомлення Додано: Вів 06 січ, 2026 15:22

_hunter написав:
  Shaman написав:
  andrijk777 написав:Закінчити війну щоб не гинули українці, щоб не калічились, щоб не залишались без домівок. 100% проукраїнські.
А у тебе які? Проросійські напевно - продовжуємо воювати далі. Те ж саме хоче путін.

а хіба я за інше? я перший тут обговорюю можливі умови миру. в чому ж тоді ми розходимось, а?..

тепер брехло, - де я казав - "продовжуємо воювати далі". збрехав, але звинувачуєш мене - класика демагога.

А что ты говоришь, если не "дальше" - "ближе"? :lol: Твое "пока рак на горе свиснет" (или что ты там постоянно выдумываешь) - это оно самое и есть - есои одним словом, без прикрашений, описать.

а ти не описуй, а процитуй. свої вигадки залиш собі.

щось надто нахабно та сміливо зрадофіли почали брехати - й що з ними робити? вигадують щось, а потім ти маєш виправдовуватися... я ж кажу - пропаганда, як є...
Shaman

Подякував: 807 раз.
Подякували: 1700 раз.

Профіль

2
4
5
Повідомлення Додано: Вів 06 січ, 2026 15:24

Модератор написав:Шановні форумчани, долучайтеся до обговорення👇

Служба у Силах оборони: зарплати, пропозиція та попит у 2025

Цитата по ссылке:
У листопаді 2025 року медіанні зарплати на вакансії Сил оборони в більшості регіонів демонстрували незначні коливання. Найбільше зростання зафіксовано в Івано-Франківській області, де зарплата зросла до 110,5 тис. грн, що на 47% більше, ніж у листопаді 2024 року (75 тис. грн).
Не очень понимаю, откуда такая зарплата (медианная!) в Івано-Франківській області, далеко от зоны боевых действий?
ЛАД
2

Подякував: 5382 раз.
Подякували: 4878 раз.

Профіль

2
2
6
Повідомлення Додано: Вів 06 січ, 2026 15:26

Banderlog написав:
  Shaman написав:
  Banderlog написав:Та ніяку зброю ти не виробляєш бо робити руками ти не вмієш :lol:
функції в нього в тилу незамінимі... чесати язиком замість тебе може і Флер. Коли підеш в тцк ухилянт? Може пора вже демобілізовувати людей які з з 22 року воюють? Нє бо лохи які пішли в 22му самі віновати? Ну то міняти не прийдеться, вакансій повно в більшості бригад комлектація до 54 відсотків а замість тебе виробляти зброю буде якийсь безногий інвалід війни.
Ну мож ти особоцєнєн і даж треба буде 2 інваліда щоб виробити ту зброю яку ти робиш.
Будеш чесати язиком патріотічєські лозунги на фронті тут прєдстав собі не хватає оптимістів та і звідси довіри до твоїх слів буде більше.

ти спочатку оцей весь пафос розповісиш своїм друзякам на форумі, послухаєш як вони тебе крутять на одному місці. а потім може інші тебе й послухають. ти ж теж не добровольцем пішов?..

як ви швидко переходите на особистості - аргументів інших немає.

а так ти правий - я більше головою працюю. а ти схоже навіть не розумієш, як це...

Ну іди в зсу, попрацюєш головою тут якраз стратєгів не хватає. Ну і розказувати тут будеш як скоро росія розвалиться а замість тебе головою трохи попрацює якийсь безногий. Не переживай твоє робоче місце за тобою держава гарантує.
Якось запарили ці питання від ухилянтів- ти правда в зсу? :shock: і хочеш чітких термінів демобілізації? :shock:
Да, приятелі ухилянти, правда. І думаю що ти коли будеш в зсу теж захочиш чітких термінів.
Головою він працює...

працювати головою - майже як лайка. щось я не здивований. а все інше особисті накиди.

в Патріарха свого спитай, навіщо він благославляє дурнів, щоб вони намагалися тебе вбити. й чого вже четвертий рік вони забули в Україні.
Shaman

Профіль

2
4
5
Повідомлення Додано: Вів 06 січ, 2026 15:26

ЛАД написав:Не очень понимаю, откуда такая зарплата (медианная!) в Івано-Франківській області, далеко от зоны боевых действий?

ППД
sashaqbl

Подякував: 2 раз.
Подякували: 1 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 06 січ, 2026 15:31

sashaqbl написав:
  ЛАД написав:Не очень понимаю, откуда такая зарплата (медианная!) в Івано-Франківській області, далеко от зоны боевых действий?

ППД
Спасибо за ответ, но расшифровать не смог. :)
Если не хотите здесь, то, если можно, в личку.
ЛАД
2

Подякував: 5382 раз.
Подякували: 4878 раз.

Профіль

2
2
6
Повідомлення Додано: Вів 06 січ, 2026 15:37

pesikot написав:Наступного разу, коли ти почнешь вихваляти РФ, а ти почнешь, то я тобі про це нагадую )

Я ніколи РФ не вихваляв. :mrgreen:
andrijk777

Подякував: 190 раз.
Подякували: 286 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 06 січ, 2026 15:45

andrijk777 написав:
  Shaman написав:
  andrijk777 написав:Постійно. :D :D А можна хоч одну цитату?
А ти постійно брешеш.

в тебе, коли хтось каже про негаразди Раші, ти постійно кажеш, що Раша ще ого-го. це ти ж недавно розповідав, що економіка Раші лише зростає через війну?..

Знову постійно. Постійно, але моєї цитати немає.
І далі брешеш, точніше перекручуєш.

довелось витратити час
Але "у Рашки все добре у порівнянні з Україною" - я так вважаю.

*СРСР розпався тому що для цього були передумови. Зараз передумов для розпаду Раші немає.

Якщо здається то треба хреститись. То дійсно вам так здавалось, тому що я впевнений що ви фінансових показників СРСР не знали. Не знали дефіциту бюджету СРСР, сальдо торгового балансу СРСР, розміру зовнішнього боргу СРСР і т.д. Саме тому вам щось там здавалось.
Фінансові показники РФ відомі і я на відміну від вас(вирослого у СРСР) оперую цифрами.

коли почали дивитися детально, то Раша програла срср по більшості показників
І що я(ми) маю побачити? Я бачу що в США лопаються банки один за одним. А що поганого в Китаї? Просвітіть мене, "небачачого".

це про Китай

й головне
Ти пиши що ти пропонуєш? - Воювати далі.
Ти завжди пропонуєш одне - воювати далі. Я це знаю. Нафіг ти це пишеш в мільйонний раз?

де мої цитати, що я пропоную воювати далі? твоя черга. чи як зажди nothing. накинути можеш, підтвердити - ні.

ти надто швидко змінюєш маски. то ти аналітик, що працює з цифрами, то ти незрозуміло хто, аналітика це - не про тебе.

кажеш, ти не за Рашу. ок. так я теж за перемовини та перемир'я, чого ти на мене тоді накидаєш? я тебе вже питав, ти зробив вигляд, що не побачив
Shaman

Профіль

2
4
5
Повідомлення Додано: Вів 06 січ, 2026 15:47

Re: Напад росії і білорусі на Україну

навіть про ефективну операцію США вже забули. про перемовини взагалі тиша. ау, що з перемовинами? що руські-то кажуть?
Shaman

Профіль

2
4
5
Повідомлення Додано: Вів 06 січ, 2026 15:51

Shaman написав:
  _hunter написав:
  Shaman написав:а хіба я за інше? я перший тут обговорюю можливі умови миру. в чому ж тоді ми розходимось, а?..

тепер брехло, - де я казав - "продовжуємо воювати далі". збрехав, але звинувачуєш мене - класика демагога.

А что ты говоришь, если не "дальше" - "ближе"? :lol: Твое "пока рак на горе свиснет" (или что ты там постоянно выдумываешь) - это оно самое и есть - есои одним словом, без прикрашений, описать.

а ти не описуй, а процитуй.

Так нечего цитировать: сколько у тебя сроки назвать не просили - сплошняком отговорки идут :oops:
_hunter

Заблокований
Подякував: 15 раз.
Подякували: 492 раз.

Профіль

2
Повідомлення Додано: Вів 06 січ, 2026 15:53

sashaqbl написав:

ППД

Пункт постійної дислокації підрозділу.
sashaqbl

Подякував: 2 раз.
Подякували: 1 раз.

Профіль

#<1 ... 1635816359163601636116362 ... 16378>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему