sashaqbl написав:ЛАД ну шо тут сказати. Рижий увійшов у смак і будує тоталітарну державу.
Не знаю пока, как насчёт тоталитарной державы, но международную обстановку нагнетает конкретно. Чем это закончится хз (хтозна). Боюсь, что если бы в 1962 был не Кеннеди, а Трамп, карибский кризис окончился бы печально.
Water написав:Ну так впишись за 20 хохлів, 2 москаля та 6 грузинів. Роботяги звісно білі і пухнасті, звідки й куди ніхто нічого не знав, вони тільки палубу підмитали, .
я не в посольстві нажаль а так би вписався. Думаєш якби америкосів ми арештували це б непоміченим пройшло? Матрос по вашому груз оглядає а потім дає чи не дає згоду?
Воно і називається «міжнародне морське право» Порушено добуя і візочок І не важливо «де?» А ступінь вини кожного зʼясують. Матросік не міг не знати що йде на російське судно (питання виключно моралі). А про вантаж і законність може і не знати.
sashaqbl написав:ЛАД ну шо тут сказати. Рижий увійшов у смак і будує тоталітарну державу.
Не знаю пока, как насчёт тоталитарной державы, но международную обстановку нагнетает конкретно. Чем это закончится хз (хтозна). Боюсь, что если бы в 1962 был не Кеннеди, а Трамп, карибский кризис окончился бы печально.
Воно і називається «міжнародне морське право» Порушено добуя і візочок І не важливо «де?» А ступінь вини кожного зʼясують. Матросік не міг не знати що йде на російське судно (питання виключно моралі). А про вантаж і законність може і не знати.
що порушив матрос в нейтарльних водах? правила безпеки при каботажі вантажів? чи що?
що порушив матрос в нейтарльних водах? правила безпеки при каботажі вантажів? чи що?
Мабуть кеп особисто перефарбовував розпізнавальні знаки, міняв прапор?
матросік 110% міг не значи кому належіть судно, десь після 2001 року згідно з ISM code обов'язково треба було вказувати на "дошці оголошень" імя компанії овнера а тільки менеджера
тобто матросіка найняли на рейс в умовному Unicom Novorossivsk (саме ця компанія працює з танкерним флотом, який має відношення до російських судновласників) Офіційно власником судна може бути Кіпрський овшор (або ,британська компанія, як було у мене Antrak Express, там були переважно індуси(британські), 17-18 партнерів, які вклали свої гроші і купили 5 старих ро-ро (вкрадені судна з Балтійського і Чорноморскьго пароплавства), придбали судна десь у 1995-96роках по ціні 1,5-2,2млн дол, через 15 років продали на метелобрухт у Індію (моє судно за 7,2млн дол) Після 2001 роки у Антрака не має суден у власності(індус Гані казав, що бути овнерами дофіга гемору, старе судно багато недоліків, треба вкладати кошти -а їм це не хочеться, тому перейшли на брокерьскі послуги)
Стосовно Російського тіньового флоту, там може бути декілька фірм прокладок (які офіційно по базі ІМО вважаються овнерами, і вони десь у Піреї, чи на Мальті, Кіпрі) при реєстрації судна
top 10 світових лідерів по догляду за судами (як на мене це перші -6, решта вже таке собі)Top 10 classification societies 2025
для всіх сторін. для нас як частини ссср теж. Зара пропагандистам не очевидно, що Україна воювала з фінами, вторгалась в чехію, угорщину, та словакію та відправляла людей в космос. а ще грозила демократичному світові ядерним армагєдоном а демократичний світ націлював ракети з ядерними боєголовками на українські мирні міста.
Hotab написав:Мабуть кеп особисто перефарбовував розпізнавальні знаки, міняв прапор?
всі 20 ? що з них є "злочинний наказ"?
На відміну від тебе, моряки вчили не лише як крутити гайки на двигуні, та паяти кабелі, а і міжнародне морське право. Тому мають міжнародну ліцензію моряка. І знають (зобовʼязані знати) що таке зміна розпізнавальних знаків і прапора під час походу.
всі 20 ?
Половина з них ще і не просто виконавці, а посадові особи які приймали рішення.