|
Напад росії і білорусі на Україну |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Додано: Пон 26 січ, 2026 13:01
andrijk777 написав:Я ще в 23/24 писав що ця війна - це війна за території. З мене тоді сміялись, що я нічого не розумію, путіну потрібна сфера впливу, вся Україна і т.д. Але по факту проблемним місцем став відносно маленький кусочок території, на якому зараз проживає 250К народу, а незабаром буде проживати біля нуля тому що я думаю літом буде чергова спроба підкорення Донбасу з відповідними наслідками.
Да, территории - амбиции были на всю Украину, Сувалки, Прибалты, еще там по мелоче, но после 5 лет великого стояния на Донбассе, пора начинать выдавать достигнутое за желаемое.
-
alex_dvornichenko
-
-
- Подякував: 43 раз.
- Подякували: 126 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 26 січ, 2026 13:06
Shaman написав:а ЗАЕС? а що з визнанням? а що з виборами? мову та церкву я вже навіть не рахую. якби Донбас був єдиною перепоною - гадаю, були б про це дискусії. але за лаштунками багато більше. ми ще не знаємо всі вимоги Раші - гадаєте чого вони не хочуть це проговорювати публічно...
За ЗАЕС можеш забути. РФ її захопила. Україна нічого визнавати не буде - це очевидно. Чи буде щось визнавати США - це напевно залежить від США. Ми ніхто щоб вказувати щось США. А що з виборами? Буде мир - будуть вибори.
Востаннє редагувалось andrijk777 в Пон 26 січ, 2026 13:15, всього редагувалось 1 раз.
-
andrijk777
-
-
- Подякував: 190 раз.
- Подякували: 286 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 26 січ, 2026 13:11
alex_dvornichenko написав:Да, территории - амбиции были на всю Украину, Сувалки, Прибалты, еще там по мелоче, но после 5 лет великого стояния на Донбассе, пора начинать выдавать достигнутое за желаемое.
Та всі вже розуміють що пораАле великий пу можливо думає що ще 5 років війни - це норм, зі Шведами ось 21 рік воювали. Я хз що реально думає пу. Думаю ви також.
-
andrijk777
-
-
- Подякував: 190 раз.
- Подякували: 286 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 26 січ, 2026 13:32
Shaman написав:про субсидії ти брешеш - пропонують відмінити суцільне субсідуювання, а адресне залишити. чи теж за час роботи в обленерго побудував будинок 500+ - як же його утримувати за ринковими цінами?
кому ти трусиш? Це ти бабкам на лавичці розкажи про адресне і ринкові ціни.  субсидії відмінять для більшості в кого вони є.
-
Banderlog
-
-
- Заблокований
- Подякував: 123 раз.
- Подякували: 111 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
1
Додано: Пон 26 січ, 2026 13:48
ключове - путін повірив у власну брехню, що ще зможе воювати 5 років. точніше, він думає, що Раша протягне довше за Україну - ніяких п'яти років не буде. вірогідність досягнення перемир'я на цих угодах - доволі висока, як на мене..
-
Shaman
-
-
- Подякував: 811 раз.
- Подякували: 1718 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
4
5
Додано: Пон 26 січ, 2026 13:50
Banderlog написав: Shaman написав:про субсидії ти брешеш - пропонують відмінити суцільне субсідуювання, а адресне залишити. чи теж за час роботи в обленерго побудував будинок 500+ - як же його утримувати за ринковими цінами?
кому ти трусиш? Це ти бабкам на лавичці розкажи про адресне і ринкові ціни.  субсидії відмінять для більшості в кого вони є.
ти почав розмову про голову МВФ - там розмова йде про відміну пільгових цін на еенергію та газ для населення. а зараз ти взагалі не зрозуміло про що кажеш...
-
Shaman
-
-
-
-
Профіль
-
-
2
4
5
Додано: Пон 26 січ, 2026 13:55
andrijk777 Раша хоче Донбас, нам потрібна ЗАЕС - є про що говорити. вже писали, що Раша згодна на поділ еенергії 50 на 50. питання - хто керує, й чия буде електромережа. мережа має бути наша - це дуже важливо... що Україна не визнає - теж надто самовпевнене твердження. подивимось. оця маячня - Зе не хоче виборів, тому проти миру - чисто російська ІПСО - бреши далі. й у перемовинах залучено багато людей, ми не диктатура. почекаємо на подробиці - й потім побачимо, як багато ти разів помилявся 
-
Shaman
-
-
-
-
Профіль
-
-
2
4
5
Додано: Пон 26 січ, 2026 13:58
Banderlog написав: Shaman написав:може АЕС ще побудуємо, може трохи газової генерації. теплова генерація мобільна є? щось будуть балансувати ГЕС та ГАЕС. варіантів багато. старі ТЕС відбудовувати не будуть...
ага побудуєте ще аес? Не нагадаєш на скільки ці що є загружені? Газ для газової генерації де брати будете? Європа з 2027 відмовляється від закупки російського в неї самої буде дефіцит. Шо таке мобільна теплова генерація? ) на соломі і брикетах? 
ти давай свої пропозиції. а то вже притомили цією грою - дурень валить мудреців купою тупих питань. з чого це в Європі буде дефіцит газу, вже якось живе. а от Раша продовжує гріти повітря своїми факелами, та закриває скважини 
-
Shaman
-
-
-
-
Профіль
-
-
2
4
5
Додано: Пон 26 січ, 2026 13:59
Shaman написав: Banderlog написав: Shaman написав:про субсидії ти брешеш - пропонують відмінити суцільне субсідуювання, а адресне залишити. чи теж за час роботи в обленерго побудував будинок 500+ - як же його утримувати за ринковими цінами?
ти почав розмову про голову МВФ - там розмова йде про відміну пільгових цін на еенергію та газ для населення. а зараз ти взагалі не зрозуміло про що кажеш...
Ну то ліпше од того населенню що пільгові ціни відмінять? А іще забув щоб акцизи на тютюн і спирт підняли! То шо там з адресним субсидіюванням? Пересічний буде платити більше чи менше?
-
Banderlog
-
-
- Заблокований
-
-
Профіль
-
-
2
1
Додано: Пон 26 січ, 2026 14:06
Shaman написав:ти давай свої пропозиції. а то вже притомили цією грою - дурень валить мудреців купою тупих питань. з чого це в Європі буде дефіцит газу, вже якось живе. а от Раша продовжує гріти повітря своїми факелами, та закриває скважини  пропозиції в мене прості. Зеленський має піти. Разом з усім армовіром. Нам треба мир і демобілізація. А не підняття цін для населення на електроенергію бо ахметову не вистачає для інвестицій в європу та діткам на молочко. То шо в раші гірше ще не означає автоматично що українцям краще.
-
Banderlog
-
-
- Заблокований
-
-
Профіль
-
-