Вы, помнится, очень сильно плакали на тему "мне чужие слова приписывают - я этого не говорил 😭"
як завжди - щось незрозуміле написав, що хотів сказати - хз. насправді це такий свідомий стиль написання питань - щоб почати черговий беззмістовний флуд на кілька сторінок...
Вы, помнится, очень сильно плакали на тему "мне чужие слова приписывают - я этого не говорил 😭"
як завжди - щось незрозуміле написав, що хотів сказати - хз.
Ок, в очередной раз объясняю очевидное... 🥱 Во-первых: приписывать свои слова другим людям - не красиво. Во-вторых: человек задал простой вопрос. Знаешь ответ - отвечай. Не знаешь - не отвечай. Зачем пустопорожний флуд на несколько страниц разводить?
_hunter написав:Вы, помнится, очень сильно плакали на тему "мне чужие слова приписывают - я этого не говорил 😭"
як завжди - щось незрозуміле написав, що хотів сказати - хз.
Ок, в очередной раз объясняю очевидное... 🥱 Во-первых: приписывать свои слова другим людям - не красиво. Во-вторых: человек задал простой вопрос. Знаешь ответ - отвечай. Не знаешь - не отвечай. Зачем пустопорожний флуд на несколько страниц разводить?
пограємось з тобою у флуд
я не приписую. різницю між питанням/припущенням та стверджуванням розумієте? не певен - або свідомо маніпулюєте. якась людина, якесь питання - стиль хунтера. ви чого лізете в діалог незрозуміло з чим? ми це вже неодноразово обговорили, якщо ви не бачили. хочете прийняти участь в розмові - так скажіть ВЛАСНУ думку - бо окрім дурних питань до інших, нічого власного у вас немає.
fler написав:Прем’єр-міністерка Італії Джорджія Мелоні назвала умову, за якої її уряд підтримає присудження Нобелівської премії миру президенту США Дональду Трампу.“Я сподіваюсь, що ми зможемо присудити Нобелівську премію миру Трампу. Я вірю, що він може зробити свій внесок у встановлення справедливого та стійкого миру і для України, і тоді, нарешті, ми зможемо номінувати Дональда Трампа на Нобелівську премію миру”.
Глава МЗС Польщі Радослав Сікорський заявив, що підтримає кандидатуру президента США Дональда Трампа на Нобелівську премію миру, якщо той досягне справедливого миру в Україні. “Якщо президент Трамп забезпечить справедливий мир для України, то я також підпишу таке призначення. Моя позиція залишається незмінною: ми хочемо миру, але це повинен бути справедливий мир. Якщо він цього доб’ється, він заслужить визнання всього світу”.
Справедливий мир - це кордони 1991. Це нереально. Тому ці заяви це популізм, як майже усі заяви політиків.
sashaqbl написав:Якщо справді тільки "тижневе" - то виглядає, що х... черговий раз розвів рижого. Тому що, як хтось вже писав на форумі, тиждень - це про дорозвідку цілей та підготовку удару. Так, на цей тиждень припадають морози, але камон, ніхто, маючи стіни і вікна, не помре від переохолодження. А сильонок, щоб добити все саме в цей тиждень - видно не вистачає. Тому щось і виторгували собі.
не зовсім тиждень, піськов сказав : до 1 февраля
по факту виходить 3 дні (саме стільки потрібно щоб підготуватись до масованого удару), ппошники підтвірджують, що в січні 2026 росія використували ракети виготовлені в грудні 2025го, тобто армія рф працює не зі складів, а майже з конвейеру
І з 1 лютого, як раз, починаются суворі морози
у нас вчора до 22.00 дощ дрібний весь день, потім падіння температури до -7С (по відчуття -20С), ожеледиця, 15-20см снігу, нормально
Зеленський пояснив, що відлік перемирення почався с 00.00 30грудня, подивимось як воно буде
Shaman написав: ви чого лізете в діалог незрозуміло з чим?
Кто-кто "лізете"?
все, злився. відразу на іншу тему? когось іншого зачіпай своїми дурнуватими питання. й редагуванням відповідей - бо при повному цитуванні зрозуміла вся неадекватність