Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 16695166961669716698
Повідомлення Додано: Суб 07 лют, 2026 19:23

pesikot написав:
  fox767676 написав:
  pesikot написав:Алкота

черниговская помойная распропагандированная :D
тебя бы в меге на олимпийской по фейс контролю бы забанили
пес помойный, крути хвостом от собачьей радости что нормальные люди тебе большое одолжение делают, отвечая на твой пустопотужный лай

Точняк ты бухой в сраку ))

я пишу достаточно сложные тексты, продолжаю работать и делать накопления в тяжелейших условиях
с вредными привычками, тем более в алкогольном опьянении, это нереально
а вот ты - персональные оскорбления и притащенную пропаганду с ермаковско-подоляковских помоек, об которую даже бывшие майдановцы шмит и бетон брезгуют мараться
ты - опустившийся(а может и никогда и не поднимавшийся) недочеловек, презираемый всеми , последние плюсы у тебя были полгода назад от такого же интеллектуального люмпена вадима :)
fox767676

Подякував: 430 раз.
Подякували: 220 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 07 лют, 2026 19:40

Hotab написав:

Вільна німецька?

Кнопку «скарга» на німецькій навіть не вивчив

"Продолжайте наблюдение!" (с) :lol:
_hunter

Подякував: 15 раз.
Подякували: 493 раз.

Профіль

2
Повідомлення Додано: Суб 07 лют, 2026 19:50

_hunter написав:
  Hotab написав:
Вільна німецька?

Кнопку «скарга» на німецькій навіть не вивчив

"Продолжайте наблюдение!" (с) :lol:

а що за тобою спостерігати - якщо в тебе забрати кнопку "скарга", то ти ж почнеш головою об стіну битися :lol: хоча на це я б подивився :mrgreen:
Востаннє редагувалось Shaman в Суб 07 лют, 2026 20:07, всього редагувалось 1 раз.
Shaman

Подякував: 817 раз.
Подякували: 1724 раз.

Профіль

2
4
5
Повідомлення Додано: Суб 07 лют, 2026 20:07

sashaqbl написав:
  Shaman написав:по-друге, а звідки інфо 200? якщо відновлювати вони й більше можуть, але вже нема чого відновлювати. КАБи теж спадщина срср.

Інформація про 200 з довоєнного виконання алжирських контрактів. Це наявні потужності уралвагонзаводу.
Зараз частина з них задіяна на ремонті та відновленні техніки, відповідно виробництво нових менше, але можливості по виготовленню Т-90 - 200 штук в рік.

може десь написано на паперах - але по факту - ні. ви ж самі казали, що Т-90 так замасковані, що їх ніхто не бачить. я більше вірю оцінці Коваленко..
  Shaman написав:ми просто говоримо про країну, яка отримала в спадок купу військового брухту (який зробила не сама) й розповідає про потужність.

Ми говоримо про сильного і небезпечного ворога. Ти можеш скільки завгодно говорити про те, що вони унітазів ніколи не бачили і ссуть під кущиком. І це нерідко є правдою. Але це не робить ворога слабшим чи менш небезпечним.

а я десь казав, що ворог безпечний? не плутайте. Раша ворог небезпечний, а головне підступний й без ніяких моральних обмежень. але це далеко не передова держава світу...
  Shaman написав:танки взагалі виробляють - США, Німеччина, Ізраїль, Франція, Великобританія, Японія, Росія, Південна Корея та Китай. небагато країн. але знову - на Раші це все радянський спадок. й Корея виробляє 120 танків на рік. інші - не знаю, але я так розумію, зараз взагалі роздумують про роль танків у майбутньому в умовах тотальної навали дронів...

Німеччина біля 70. США та Ізраїль - ще меншею. Тим не менше, країни нарощують кількість танків на озброєнні. Є купа нових контрактів за останні роки. Тому ти неправий. Ніхто не роздумує про роль і потребу танків на сучасному полі бою. ЇХ купляють. Просто можливості виробництва сильно обмежені.
це ти не думаєш. а інші думають. дрони багато чого змінили на полі бою..
  Shaman написав:а мене притомила ця незрозуміла агресія. ти для себе розберись, чого так. почалось з російського екзархату - тебе теж ця тема чіпляє?
але якщо стає легше - то накидай. але забудь про слово об'єктивність. накидаєш, бо аргументів немає.

Тому що мене заїбало твоє п***. Хоч розказувати які лохи русня і як їх легко перемагати - то роби це хоча б з ППД якоїсь бригади, я вже не кажу навіть про ПТД чи ЗКП(про нуль навіть подумати боюсь). Але ти потужнічаєш і п*** з глибокого тилу, розказуючи як ми перемагаєм.
Але якщо п*** з тилу, то ми не перемагаєм. Ми тоді програєм, от в чому проблема. Програєм в першу чергу через таких п*** як ти.

ладно, я тобі дозволив, тому не будемо ображатися. але скільки це лайна ти на мене накинув? а скільки в тобі ще залишилось? краще подумай, звідки й чого воно береться.

я ніде не писав, що їх легко перемагати. воювати з противником, який застосовує м'ясні штурми - завжди важко. це ще варвари на Риму показали. тому ти розмовляєш з якимось уявним співбесідником, й це не я. краще відпочинь, бо багато плутанини.

звісно, програємо через мене. 8) не через ухилянтів, яких тут кожен другий виправдовує, а якщо людина ще й "порішала", то таких взагалі не чіпаємо - бо це майже "небожители". програємо ми через те, що сусідню країну нагнули так, що вони спустили своє майбутнє в каналізацію й намагаються це зробити в нас. але винний, звісно я - я ж кажу - треба відпочити
Shaman

Подякував: 817 раз.
Подякували: 1724 раз.

Профіль

2
4
5
Повідомлення Додано: Суб 07 лют, 2026 20:33

Как-то не сильно потужно...
Поки Україна воює, небезпека для Європи невелика, - голова Мюнхенської конференції з безпеки

Вольфґанґ Ішинґер пояснив це тим, що російська армія під час бойових дій в Україні "втрачає тисячі солдатів щотижня". Щойно в Україні припиниться вогонь, ситуація зміниться, вважає Ішинґер. "Тоді Путін зможе спокійно продовжувати свою програму озброєння, а ситуація із загрозою для країн НАТО на східному фланзі погіршиться", - зазначив він.
_hunter

Подякував: 15 раз.
Подякували: 493 раз.

Профіль

2
Повідомлення Додано: Суб 07 лют, 2026 20:38

Напад росії і білорусі на Україну

_hunter написав:Как-то не сильно потужно...
Поки Україна воює, небезпека для Європи невелика, - голова Мюнхенської конференції з безпеки

Вольфґанґ Ішинґер пояснив це тим, що російська армія під час бойових дій в Україні "втрачає тисячі солдатів щотижня". Щойно в Україні припиниться вогонь, ситуація зміниться, вважає Ішинґер. "Тоді Путін зможе спокійно продовжувати свою програму озброєння, а ситуація із загрозою для країн НАТО на східному фланзі погіршиться", - зазначив він.

Чому ж, ви під захистом одразу двох держав використовуєте значення сво. Вас не влаштовує захист? Як громадянину України, можемо через консульство посприяти відміні 500є щоб ви могли краще і потужніще допомогти батькам в Україні )
ПС: коли свошна "людина на допомозі", скоріш за все з Ростова, чи ДНР/ЛНР з Німеччини розповідає як неправильно допомага йде Україні це дуже мило. Ви так і не відповіли що там з кредитами, і, так це перше особисте, що навіть заставило вас прийти на гілку КРЖН. Вам там нічого не світить, обіцяю )
stm

Подякував: 73 раз.
Подякували: 680 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 07 лют, 2026 20:56

Чисто формально он прав. Зачем воевать, если можно задержать агрессора другой войной? И претензии должны быть не к нему, а к нашей потужной власти, у которой не была ума или желания пропетлять в свою очередь.
Более того , европейцы очень гуманно поступают что впускают мужчин и даже без ВОД.
По сути они дали шанс любому украинцу отдельно спастись от войны, до 2024 года не выезжали из желающих только очень тупые.
Господар Вельзевула

Подякував: 9 раз.
Подякували: 67 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 07 лют, 2026 21:04

Господар Вельзевула написав:

Чисто формально он прав. Зачем воевать, если можно задержать агрессора другой войной? И претензии должны быть не к нему, а к нашей потужной власти, у которой не была ума или желания пропетлять в свою очередь.
Более того , европейцы очень гуманно поступают что впускают мужчин и даже без ВОД.
По сути они дали шанс любому украинцу отдельно спастись от войны, до 2024 года не выезжали из желающих только очень тупые.

Навіщо ви так про друга Бетона?! негоже свого корєша так принижувати, тим паче з Хантером-свошником. Що вас тримає 3 дітей то 1200є, дружина +500є. Руки у вас не з дупи. Навіщо наражати себе на небезпеку такій розумний людині?)
Пішли б просто покурили )
stm

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 07 лют, 2026 21:16

stm написав:3 дітей то 1200є, дружина +500є.

Де це такі розцінки? :shock:
Дружина обов`язково? Дайте дві. :lol:
Water

Подякував: 69 раз.
Подякували: 260 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 07 лют, 2026 21:19

Water написав:
  stm написав:3 дітей то 1200є, дружина +500є.

Де це такі розцінки? :shock:
Дружина обов`язково? Дайте дві. :lol:

Німеччина "родіна" Хантера по легенді. Діти не отримають 500є, там десь біля 400 виходить. Дружина буде 500. Чоловіки потрібно питати у Хантера, він на місці зорієнтує )
Дружини наразі перші виїздять, і, потім, розлучення висилають у електронний суд. Потрібно встигнути до розлучення )
stm

Профіль

#<1 ... 16695166961669716698
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей
Модератори: Faceless, Ірина_, Модератор