Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 16764167651676616767>
Повідомлення Додано: Суб 14 лют, 2026 21:30

Ой+ написав:
  Бетон написав:Пауерліфтингом займаються в кожному спортзалі кожного міста по всьому світу.
Масовість — мільйони людей.
А тепер покажи мені де скелетоністи.
Скільки трас? Скільки країн реально мають доступ? Скільки спортсменів?
Смішно, але олімпійський скелетон — це клуб для обраних з інфраструктурою за мільйони,
а ліфтинг — масовий спорт, який просто не вписується в олімпійську бюрократію

Мільйони ліфтерів, це так як мільярди грають у футбол. А от кінним спортом чи яхтсменством займається також не так багато, але відповідають вимогам хартії. А тут як із шоломом - потрібно для початку відповідати правилам. ОІ на початках це і була забава передусім для аристократів і багато моментів в ОІ залишилось ще з часів монархій.
І навіть, якщо припустити, що прорахував шанси і вирішив, як стверджуєте "хайпонути", ну то зробив це вельми успішно.

Ну это с какой стороны глянуть: в тренды в Twitter-е так и не вышел (даже в локальные).
Т.е. результат примерно как и в прошлый раз
Олимпийский спортсмен развернул плакат «Нет войне в Украине» после соревнований.

- "зацепило" это чуть более, чем никого...
_hunter

Подякував: 15 раз.
Подякували: 493 раз.

Профіль

2
Повідомлення Додано: Суб 14 лют, 2026 21:42

Ой+ написав:
  Бетон написав:Пауерліфтингом займаються в кожному спортзалі кожного міста по всьому світу.
Масовість — мільйони людей.
А тепер покажи мені де скелетоністи.
Скільки трас? Скільки країн реально мають доступ? Скільки спортсменів?
Смішно, але олімпійський скелетон — це клуб для обраних з інфраструктурою за мільйони,
а ліфтинг — масовий спорт, який просто не вписується в олімпійську бюрократію

Мільйони ліфтерів, це так як мільярди грають у футбол. А от кінним спортом чи яхтсменством займається також не так багато, але відповідають вимогам хартії. А тут як із шоломом - потрібно для початку відповідати правилам. ОІ на початках це і була забава передусім для аристократів і багато моментів в ОІ залишилось ще з часів монархій.
І навіть, якщо припустити, що прорахував шанси і вирішив, як стверджуєте "хайпонути", ну то зробив це вельми успішно.

Скелетон, прости Господи, кёрлинг вообще нигде не развит не то, что в 74 странах. Его вообще почти нигде нет.
Какая хартия? Какое ещё соответствие???

Мне просто интересно, сколько спортсменов будет, если вместо пауэрлифиинга будут соревнования по скелетону)).
Ноль? И сын ваших знакомых будет вечным чемпионом
Бетон

Подякував: 219 раз.
Подякували: 512 раз.

Профіль

4
3
2
Повідомлення Додано: Суб 14 лют, 2026 21:53

Бетон Для ЗОІ вимога чоловіки 40 країн, жінки 25. К-ть визначають за нац.федераціями.
Ой+

Подякував: 110 раз.
Подякували: 1158 раз.

Профіль

2
4
Повідомлення Додано: Суб 14 лют, 2026 22:10

Re: Напад росії і білорусі на Україну

Ой+ написав:Для ЗОІ вимога чоловіки 40 країн, жінки 25. К-ть визначають за нац.федераціями.

Вы о каком виде спорта? Скелетоне?
На этой олимпиаде 25 мужчин (16 стран) и 25 женщин (17 стран).
А всего квалификацию на эту олимпиаду проходили 23 страны итого.
TUR

Подякував: 12 раз.
Подякували: 57 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 14 лют, 2026 22:46

TUR написав:А всего квалификацию на эту олимпиаду проходили 23 страны итого.
Без проблем
Якщо Китай з Індією будуть проходити ( це якщо кількість людей цікавить)
або
США/Канада/ЄС/Японія - це якщо якість (навіть якщо ЄС враховувати як 27 країн)

Або навіть якщо відбір проводився в Кенії на середні і довгі дистанції по бігу.... де переможець села має в особистих досягненнях парочку світових рекордів...

Або в Біатлоні спробуйте перемогти Французів, Італійців і Норвежців....
budivelnik

Подякував: 294 раз.
Подякували: 3004 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Суб 14 лют, 2026 23:03

ЛАД написав:
  Shaman написав:
  ЛАД написав: Вы дождались, что вам уже многие пишут то же, что я говорил вам давно.
Но вместо того, чтобы задуматься, набираетесь наглости хамить людям, которые вас защищают. И делают это уже не день и не два, и даже не год-два.
й знову перекручення. що саме ви казали? розповідали брехню про мене. так, один з тих брехунів, через яеих на мене пробують накидати.
Повторю- трусливый ухилянт и демагог, научившийся хорошо жонглировать словами и не готовый подтвердить их делом.
У начальника Берёзкина
Ох и гонор, ох и понт!
И душа — крест-накрест досками
Но и он пошёл на фронт
Лучше было сразу в тыл его
Он и раньше не был смел
Высшей мерой наградил его
Трибунал за самострел

ти як одну пісн. Висоцького вивчив, то тепер постійно її цитуєш? чи це єдина, яку ще пам'ятаєш?

але по суті розмови сказати нічого не можеш. де я хамив? збрехав й це не я? чому це я буду вислуховувати пусті наїзди? в тому числі від підстаркуватих брехунів? тому, як навчили в срср - слухай й не відсвічуй :D
ми йдемо шляхом Південної Кореї. КНДР - це про Рашу, не плутай очевидні речі.
Пи... ой, свистеть, не мешки ворочать. :)

що таке, не бачиш чим схожі КНДР та Раша? чи для тебе це зміст життя - нахвалювати вождя? бо без команди ти сам нічого зробити не можеш, й гадаєш, що всі такі 8) через це й не подобаються тобі люди, які щось роблять самі, без команди..

чи ти взагалі про що пишеш? чи це не важливо вже в твоєму віці? :lol: пишеш, й добре
Shaman

Подякував: 818 раз.
Подякували: 1732 раз.

Профіль

2
4
5
Повідомлення Додано: Суб 14 лют, 2026 23:12

ЛАД написав:
знову про що йде мова? вас здивувало, що під дулом автомата я буду розмовляти російською? добре, розповідайте казки, що вас вже декілька разів розстріляли :lol: що значить відмовився - це те, що в Україні розмовляю українською?
Красиво излагаете!
Вы, не знаю, сколько лет, разговаривали в Україні російською.
С рождения и до 40 (?). И украинский, по вашему признанию, знали плохо.
Т.е.для вас русский был родным. И вы отреклись от родного языка только потому, что на нём разговаривает мерзавец Путин. Точно так же вы можете отречься и ещё от чего-нибудь. Как Петр отрёкся трижды от Христа.

чергова вигадка або фантазія. я українську знав набагато краще більшості, ніж ви, як мінімум. хоча б через те, що намагався по максимуму читати українською. й де я "отрекся"? в тому, що в країні Україна на публічному форумі став спілкуватися українською? російською спілкуються вся ця орда окупантів, яка не стільки воює, скільки грабує та знущається з полонених. тому так, спілкуватися українською тиловому щуру, як ЛАД, - це неповага й до ЗСУ, які нищать цих орків.
якщо питання про те, що ЛАД не залишиться в еміграції? добре, сформулюємо так - багато пенсіонерів під час окупації залишись там. так коректно? навіть зараз, коли мвста просто знищують повністю - дехто намагається залишитися. це реалії ЛАД, а не писати на форумі...
Уже писал stm об этом вашем высказывании.
Чтобы такое писать надо либо быть полным дураком (не похоже), либо совсем не иметь совести.
Куда им уезжать?
На новый дом или квартиру они уже не заработают. Не смогут. Или вы отдадите им свою?
Где им жить на старости лет? В бараке? Во временном городке для беженцев (если он ещё будет)?
Государство им что-то обеспечит? И можете им рассказывать о "патриотизме".
"Це реалії", Shaman.

я десь писав, що їм треба їхати - я констатував факт, що багато пенсіонерів не поїде - й ЛАД буде серед тих, що залишиться. як й те, що на українську ЛАД так й не перейде :lol: зараз він почне бити п'ятою в груди, що ні - але ми не перевіремо, бо Харків не окупують. тому буде роповідати онукам, як його кілька разів розстріляли :lol:
Shaman

Профіль

2
4
5
Повідомлення Додано: Суб 14 лют, 2026 23:19

budivelnik написав:
  ЛАД написав:
  Будівельник написав:Давай мухи окремо - котлети окремо
1 Будівельник НІКОЛИ не говорив про НЕОБХІДНІСТЬ броні для категорії ВЛАСНИК МАГАЗИНУ
2 Будівельник ПОСТІЙНО заявляв
Є наповнювачі Бюджету
Є споживачі Бюджету
Серед цих двох категорій є підкатегорії..
30% від НАПОВНЮВАЧІВ Бюджету - дають 70% ДОХОДІВ БЮДЖЕТУ - цим треба давати БРОНЬ автоматично (не залежно від їх віку чи висновку ВЛК )
Тим хто знаходиться на нижніх сходинках наповнювачів Бюджету -БРОНЬ давати не можна
Так само і з СПОЖИВАЧАМИ Бюджету
Є ефективні ( які споживаючи )- дають віддачу (працівники ВПК і інших структур які ПОКРАЩУЮТЬ обороноздатність) - цим треба давати бронь
Є ЛАДИ, яким бронь не потрібна ні в якому варіанті (навіть тоді коли їм було 25-60 років).
Бо ці просто перетворювали на лайно все до чого дотягувались ....

В США, Англии и всех других странах живут дураки, которые ничего не понимают в "наполнении бюджета".
Прапорщик умнее всех на свете
Чого дурний - бо бідний
Чого бідний - бо дурний
ТМ Народна Мудрість (с)

Ти в курсі, що ПІСЛЯ провалу у Вєтнамі - США воюють виключно КОНТРАКТНОЮ АРМІЄЮ ?
А в контрактну Армію -не йдуть під примусом..
.....

"Ти в курсі, що ПІСЛЯ провалу у Вєтнамі" США не вели ни одной серьёзной войны с достойным противником?
То, что у них было, это "СВО". Такие войны вполне можно и нужно вести контрактниками.
Ваши социал-фашистские взглялы не новость. В соответствии с ними можно было бы ввести имущественный ценз для признания человека полноценным гражданином. Но тогда, простите, и воевать должны "полноценные" граждане = "НАПОВНЮВАЧІ Бюджету" (в вашей терминологии).
ЛАД
2

Подякував: 5384 раз.
Подякували: 4879 раз.

Профіль

2
2
6
Повідомлення Додано: Суб 14 лют, 2026 23:21

Скандал на Олімпіаді-1968. Як австралійський бігун Пітер Норман підтримав протест афроамериканських колег і чим за це поплатився
Центральна преса якось мляво відреагувала на жест спортсмена, а от співвітчизники правих поглядів, сформованих багаторічною політикою Білої Австралії, почали відверте цькування Нормана нічними дзвінками та листами з погрозами.

бачу в нас вже теж щирою російською мовою критикують. єдине добре, що зараз ця критика - це маргінальні погляди 8)
Shaman

Профіль

2
4
5
Повідомлення Додано: Суб 14 лют, 2026 23:24

Xenon написав:
Россия сознательно атаковала дипломатические учреждения Азербайджана в Киеве, – заявил Президент страны Алиев

«Было 3 атаки на энергетическую инфраструктуру Азербайджана в Украине, а также трижды были атаки на посольство Азербайджана», – говорит он.

Это что такое? :shock:
ЛАД
2

Подякував: 5384 раз.
Подякували: 4879 раз.

Профіль

2
2
6
  #<1 ... 16764167651676616767>
Форум:
+ Додати