|
Напад росії і білорусі на Україну |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Додано: Вів 17 лют, 2026 20:07
АндрейМ Що саме Вас не задовільнить у такому варіанті?
Фантастичність ідеї. Порахуйте по скільки кожен має доскинутись. Або скільки, якщо не кожен (бо у кожного нема таких грошей). А так то я за будь які саме економічні важелі. І економічне бронювання я підтримував
-
Hotab
-
- Форумчанин року
-
- Подякував: 405 раз.
- Подякували: 2571 раз.
-
-
Профіль
-
-
6
7
4
Додано: Вів 17 лют, 2026 20:11
АндрейМ написав: pesikot написав:Саме від тебе ...
Порядна людина написала б з цитатами, але ти і порядність - несумісні речі. pesikot написав:мабуть я у тебе в ЧС
Ні. У мене немає ЧС.
Я ж казав, читаеш Про порядність - не пиши ) Бо де ти, а де порядність ... Лицемірство - оце твоя ознака То як ти влаштувався за кордоном ? )
-
pesikot
-
-
- Подякував: 546 раз.
- Подякували: 1260 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
2
Додано: Вів 17 лют, 2026 20:16
Hotab написав:Фантастичність ідеї. Порахуйте по скільки кожен має доскинутись. Або скільки, якщо не кожен (бо у кожного нема таких грошей). А так то я за будь які саме економічні важелі. І економічне бронювання я підтримував
Пане Hotab, так, навіть не намагаються. Давайте порахуємо. Просто, для мене неприйнятне, що мною хочуть користуватися як воїном. Для мене дивно, що Ви усіляко підтримуєте примус стосовно чоловіків, а, ось, забрати гроші у жінок і чоловіків, яких держава не притягує до захисту, Ви не підтримуєте. Давайте поставимо на вагу гроші та здоров'я і життя (і я розумію, що армія не означає смерть чи втрату здоров'я). Ми ж, як суспільство, домовились, що захист є спільною справою, що ми ділимо одну долю, але реальність виявляється іншою. І тоді питання - інші країни мають же і ППО і засоби ураження. Хто за це платить? pesikot написав:Лицемірство - оце твоя ознака
Слухай, я не хочу переходити на особистості. Ти просто цього не вартий, але людина, яка вважає себе патріотом, але не може дійти до ЗСУ четвертий рік, не може інших називати лицемірами. Я, на відміну від тебе, не кажу одне, а роблю інше. Ти теж міг би почати це робити.
-
АндрейМ
-
-
- Подякував: 11 раз.
- Подякували: 88 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 17 лют, 2026 20:20
АндрейМ інші країни мають же і ППО і засоби ураження. Хто за це платить?
Високий ВВП? Якщо ми про країни , де ви б хотіли жити. Бо ще є з невисоким ВВП і великою армією. Але ви б не хотіли там жити.
-
Hotab
-
- Форумчанин року
-
- Подякував: 405 раз.
- Подякували: 2571 раз.
-
-
Профіль
-
-
6
7
4
Додано: Вів 17 лют, 2026 20:29
АндрейМ написав:Але я не можу зрозуміти чому примушувати чоловіків воювати чи закривати їх у державі можна, а залазити в гаманці громадян - ні?
Можно и то, и другое. И делается и то, и другое (военный сбор). Пропорции и масштабы - это вопрос целесообразности. Находятся более простые способы добывания денег, чем повальный шмон карманов граждан. А вот эффективных способов набора солдат на горизонте не наблюдается.
-
Сибарит
-
- Форумчанин року
-
- Подякував: 6510 раз.
- Подякували: 21729 раз.
-
-
Профіль
-
-
135
84
38
2
Додано: Вів 17 лют, 2026 20:52
АндрейМ написав:Я, на відміну від тебе, не кажу одне, а роблю інше.
Саме це ти і робиш ) Як ти там влаштувався за кордоном ? Ти ж саме це засуджуеш на словах ) Тобто, на словах кажеш одне, а робиш геть зовсім інше )
-
pesikot
-
-
- Подякував: 546 раз.
- Подякували: 1260 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
2
Додано: Вів 17 лют, 2026 20:55
АндрейМ написав: Faceless написав:Так як і в будь-якій мобілізації в історії. Чи ви думаєте в усі війни до цієї всі солдати воювали з власної ініціятиви?
Ні, не вважаю, але апелювання до історії не завжди для мене працює. Історія має багато прикладів несправедливості, і це - не привід нічого не міняти. Ця війна наочно показує, що сучасні чоловіки не хочуть виконувати вигадані кимось іншим функції. Як суспільство ми маємо замислитись над тим, що щось потрібно міняти, що так як біло раніше, вже не працює. Ми домовились, що оборона країни - спільна справа усіх. Потрібно думати над тим, як це реалізувати.
Поки ви ото збираєтесь сидіти думати вже не буде що обороняти
-
Faceless
-
- Модератор
-
- Подякував: 1502 раз.
- Подякували: 8297 раз.
-
-
Профіль
-
-
4
9
3
Додано: Вів 17 лют, 2026 21:02
АндрейМ написав:І тоді питання - інші країни мають же і ППО і засоби ураження. Хто за це платить?
Впевнений на 100%, що жодна країна в Європі не відбила б атаку десятків балістичних ракет і сотень шахедів. Жодна
-
Faceless
-
- Модератор
-
-
-
Профіль
-
-
4
9
3
Додано: Вів 17 лют, 2026 21:13
Faceless написав:АндрейМ написав:І тоді питання - інші країни мають же і ППО і засоби ураження. Хто за це платить?
Впевнений на 100%, що жодна країна в Європі не відбила б атаку десятків балістичних ракет і сотень шахедів. Жодна
А якщо альянс?
-
flyman
-
-
- Подякував: 1628 раз.
- Подякували: 2876 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
4
Додано: Вів 17 лют, 2026 21:17
flyman написав: Faceless написав:АндрейМ написав:І тоді питання - інші країни мають же і ППО і засоби ураження. Хто за це платить?
А якщо альянс?
А шо Альянс? Хіба що з усієї нати включно з США все позвозять в одну країну.
-
Faceless
-
- Модератор
-
-
-
Профіль
-
-