Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 1679616797167981679916800 ... 17431>
Повідомлення Додано: Вів 17 лют, 2026 18:09

АндрейМ написав:У Другій Світовій половина населення не чухала у європейські турне, не влаштовувала своє життя закордоном, поки хтось інший воював. Усі були в одному човні, так би мовити. Те, що відбувається, зараз - театр абсурду

І це написав той, хто сам влаштував своє життя за кордоном ...
pesikot

Подякував: 549 раз.
Подякували: 1261 раз.

Профіль

2
2
Повідомлення Додано: Вів 17 лют, 2026 18:09

pesikot написав:
  sashaqbl написав:
  budivelnik написав:Це відмазка....
Або маніпулювання...
Крім функції ще є система рівнянь...
Ти взяв ОДНУ функцію (зміна км2, при чому самостійно обрізав діапазон там де тобі подобається) і не хочеш її розглядати в контексті системи рівнянь які розглядають інші функції , при чому ці інші також мають вплив на загальний результат ( і не факт що захоплені кілометри сильніше впливають на війну ніж втрата від цін на нафту, чи вичерпання резервів...)

Ти постійно наводиш захоплену площу як аргумент. Я просто показав у динаміці, що не все так райдужно, як ти розказуєш. Хочеш можем розібрати будь який інший фактор, на твій вибір.

В динаміці ... показуєш ... викинувши деякі роки ... де тут динаміка ?

Це як школяр не розв"язує завдання, а підгоняє якесь рішення під відповідь

ні трошки не так, як школяр -який вирвав сторінку з щоденника (де у нього були двійки)

у 2022р були втрати не тільки територій а й життів
до речі, більшість полонених в полоні з 2022року
prodigy

Подякував: 3405 раз.
Подякували: 3368 раз.

Профіль

1
4
2
Повідомлення Додано: Вів 17 лют, 2026 18:12

Re: Напад росії і білорусі на Україну

АндрейМ написав:У Другій Світовій половина населення не чухала у європейські турне, не влаштовувала своє життя закордоном, поки хтось інший воював.

Ну як мінімум тому, що і їхати особливо не було куди. Проте якщо ви думаєте, що в Другу світову не було заброньованих, не було тиловиків в розкоші - ви дещо помиляєтесь. Людська природа вона така.
  АндрейМ написав:Я вже писав, що не можна це назвати чимось іншим ніж тим, що влада намагається створити контрактну армію примусово.

Тільки слово "контрактну" тут зайве.
  АндрейМ написав:Я не хочу бути приватним охоронцем незнайомих мені людей за будь-які гроші.

Так як і в будь-якій мобілізації в історії. Чи ви думаєте в усі війни до цієї всі солдати воювали з власної ініціятиви?
  АндрейМ написав:Я впевнений, що охочі воювати за гроші є, але охочих сплачувати за це половину свого доходу, наприклад, немає.
Питання далеко не тільки в грошах. От ви не хочете "за будь-які гроші" наприклад. Чого вивирішили, що ви унікальний? Та й петиції від вас щоб сплачувати 50% податків на оборону теж не видно
Faceless
Модератор

Подякував: 1503 раз.
Подякували: 8309 раз.

Профіль

4
9
3
Повідомлення Додано: Вів 17 лют, 2026 18:13

_hunter написав:А неуспешных примеров обеспечения обороны страны от агрессора с помощью сугубо мобилизированной (недобровольной) армии - стало быть нет в истории?

Зате є чимало прикладів тупого маніпулювання і пересмикування, от прям тут на форумі
Faceless
Модератор

Профіль

4
9
3
Повідомлення Додано: Вів 17 лют, 2026 18:13

sashaqbl написав:
  Water написав:https://24tv.ua/zatrimannya-galushhenka-vin-rozpoviv-yak-use-bulo_n3010892
Герман Галущенко розповів, що його зняли з потягу о 4 ранку, а детективи НАБУ прибули за ним о 9 годині ранку. Також вони оглянули його речі.

Він заявив, що не згоден із затриманням. Він каже, що їхав за кордон, щоб побачити своїх дітей, які там живуть і вчаться. Ексміністр запевнив, що законно купив квиток на потяг і нікуди не тікав.

А пересічному так можна?

Я не заберечую існуваання корупції, але тут ти не правий. В нього троє дітей.

тобто, 3 дітей дає дозвіл красти мільйонами і бути здивованим коли тебе зняли з потяга
так зняли не за 3 дітей, а корупцію.
да-а-а про не правий -у мене шок :shock:
prodigy

Профіль

1
4
2
Повідомлення Додано: Вів 17 лют, 2026 18:14

_hunter написав:И снова: это уточнение - что-то меняет? На гражданке - какой процент?

100%
Выжить в этой жизни ещё никому не удалось.
Сибарит
Форумчанин року

Подякував: 6524 раз.
Подякували: 21768 раз.

Профіль

136
84
39
2
Повідомлення Додано: Вів 17 лют, 2026 18:16

Hotab написав:Армія вічно молодих ненавчених контрактників і срочників. Щоб вони були, треба було фінансування співставне з сьогоднішнім . А це в десятки (чи сотні?) разів більше ніж було. Хто був готовий це фінансувати?

І ось тут для мене виникає проблема. Коли мова йде про фінансування армії, нашої спільної безпеки, то Ви вживаєте слова "хто хоче?", але коли мова йде про воювати, то вживається інше слово - "зобов'язаний". Я не можу зрозуміти як можна примушувати воювати, але не примушувати людей віддавати усе за свою безпеку. Я стільки пояснень чув чому у людей не можна забирати усі гроші, але чомусь позбавляти людей автономності і права на життя - можна.
АндрейМ

Подякував: 11 раз.
Подякували: 88 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 17 лют, 2026 18:16

Wirująświatła написав:"агресор, має в рази більше ресурсів (і людських і матеріальних)" не может взять донецкую область. А европу бы взял за 5 дней

Ну от бачите, суто на контрактниках виходить що виходить. Виграти війну швидко теж не вийшло. Але бомбити, вбивати не припиняють.
Так що ви самі спростували свою тезу, що можна було б все забезпечити чисто за рахунок контрактної армії.
Faceless
Модератор

Профіль

4
9
3
Повідомлення Додано: Вів 17 лют, 2026 18:19

Banderlog написав:
  pesikot написав:
  Banderlog написав:З європи гроші. Платить зарплату нам єс.

ЗСУ не утримуются напряму за гроші ЄС, не пиши брехні
оклад+все-таке-інше тобі платят з бюджета України

іди най тобі платять з бюджету України. Двойна вигода буде і ти не платитимеш в бюджет і тобі платитимуть з бюджету :lol: взолотієш.

Ти знаеш, що отримуєш грошове забезпечення з бюджету ... але, постійно брешеш інше ...

Мені цікаво, чому ? )
Це щось особисте ? це щось психологічне ? )
pesikot

Подякував: 549 раз.
Подякували: 1261 раз.

Профіль

2
2
Повідомлення Додано: Вів 17 лют, 2026 18:20

ЛАД написав:Стоит признать, что вероятность гибели/инвалидности достаточно высокая.
Для более-менее объективной оценки, понятно, информации нет.
Но очень грубо - пусть около 100 тыс. погибших и 2 млн, прощедших армию.
В таком случае вероятность - 5%. Не очень мало.
У пехоты может быть заметно выше.

багато залежить від армії(командуючих), в червоній армії навіть 44-45рр піхотинець в штурмах від 20 до 40 днів, бо "бабы нарожают"
Востаннє редагувалось prodigy в Вів 17 лют, 2026 18:21, всього редагувалось 1 раз.
prodigy

Профіль

1
4
2
  #<1 ... 1679616797167981679916800 ... 17431>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти