|
Напад росії і білорусі на Україну |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Додано: Суб 21 лют, 2026 12:20
BIGor написав: sashaqbl написав:Чи є місце в такій країні азіатам чи неграм? Так є.
Бачили колись працюючого негра? Отожбо і воно. Азіати - це звичайно інша тема, але частіше всього вони ворожі до українців. І ті і ті з радістью йдуть на контракт в війська РФ.
я бачив працюючих ганійців, в порту Такораді (Гана) був такий Kingkong (у мене є фото з ним), у чоловіка було захворювання з дитинства (макроцефалія) і череп мав розмір у 2рази більше за нормальний. Той чувак(років йому було десь 45 у 1998р) приводив на судно 50 молодих негрів на повний робочий день (3 8 до 17), оплата 5 доларів в день, працювали вони непогано, чіпали іржу кірками, а згодом їм стали довіряти навіть пневмо пістолети. На жаль хлопець помер (мені казали десь через 3-4 роки як ми з ним співпрацювали) потім десь років 5 ми возили бригаду (6) ганійців на два тижні (Брали у Темі, здавали у Такораді), вони з нами були у Анголі, Конго, Сінегалі , Нігерії, Бенін працювали вони майже всі добре, хто шланговав-про того писали, щоб більше не присилали. Ще бачив як китайці будували нові термінали в порту Анголі (одна маленька жіночка 140см, і 30 двохметрових анголців, вона стояла над ними і не давала спину розігнули, тому працювали вони швидко, але важко під спекотним сонцем. Взагалі Африка-важкі умови для стахановців
-
prodigy
-
-
- Подякував: 3396 раз.
- Подякували: 3364 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
4
2
Додано: Суб 21 лют, 2026 12:21
BIGor написав:Бачили колись працюючого негра? Отожбо і воно. Азіати - це звичайно інша тема, але частіше всього вони ворожі до українців. І ті і ті з радістью йдуть на контракт в війська РФ.
Так, бачив. У 2012 році працював кілька місяців у Амстердамі, майже третина інженерів мали африканське коріння.
-
sashaqbl
-
-
- Подякував: 2 раз.
- Подякували: 1 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 21 лют, 2026 12:22
sashaqbl написав:Цікавий матеріал. Наш головноклоунствуючий до останнього не вірив, що відбудеться повномасштабне вторгнення.
Бо Єрмак 10 лютого 2022 привіз два папірця з зустрічі з Дмитром Козаком(правда без печатки), де були (нібито) узгоджені всі питання по Донбасу (тобто причина війни була Єрмаком розрулена)
-
prodigy
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
4
2
Додано: Суб 21 лют, 2026 12:33
Banderlog перемовини тривають, Зеленський каже про ще ТРИ РОКИ ВІЙНИ
-
prodigy
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
4
2
Додано: Суб 21 лют, 2026 12:55
Banderlog написав:прибрати януковича вийшло не розбудова а розвал держави. Вам здається що це випадковість, але за умовного "януковича" реально голосувало півдержави.
Розвал держави планувався північно східними сусідами задовго до прибирання Януковича. Якщо хтось забув - то була Тузла при Кучмі, була історія з Мєшковим у Криму в 90их. Ця війна була б, незалежно від того, прибрали б Януковича чи ні. Інше питання, що при Януковичу вона б пройшла ще гірше, ніж при зелі.
Востаннє редагувалось sashaqbl в Суб 21 лют, 2026 12:57, всього редагувалось 1 раз.
-
sashaqbl
-
-
- Подякував: 2 раз.
- Подякували: 1 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 21 лют, 2026 12:57
prodigy написав:Banderlog перемовини тривають, Зеленський каже про ще ТРИ РОКИ ВІЙНИ
Ну так чуднєнько. Ще 3 роки побуде призедентом. За ці 3 роки в нас держава повністю стане прогресивною, розбудується економіка і повернуться ті хто виїхав.
-
Banderlog
-
-
- Подякував: 123 раз.
- Подякували: 111 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
1
Додано: Суб 21 лют, 2026 13:03
sashaqbl написав: ЛАД написав:Дело не в расизме. Тут вопрос в том, за что мы воюем. Если, как говорят некоторые, за мову, или віру (хотя не вижу разницы именно в вере между УПЦ и ПЦУ, её просто нет - разница только в патриархах, но патриархи меняются), или за лозунг: "Подалі від москалів", - то замена украинцев на "бангладешців" эти цели обесценивает и даже превращает в ничто. Если наша благородная цель - "спасение европейской цивилизации", то возникает вопрос, почему за всю Европу должны отдуваться только мы? Не пора ли самим еропейцам поучастврвать?
Подалі від москалів - це подалі від авторитарної азіатської диктатури, яка прагне розширитися на нашу територію. Прибрати Януковича - це теж "подалі від москалів". Це побудова цивілізованої країни, де люди мають можливість нормально жити і реалізовуватися. Чи є місце в такій країні азіатам чи неграм? Так є. Більше того, я вам скажу, в мене в роті служить етнічний росіянин підмосковя. Громадянин РФ. Так от ментально він мені набагато ближче ніж ви чи летусрок.
Сегодня лозунг: "Подалі від москалів", - может звучать так, как вы пмшете. Изначально он такого смысла не имел, ударение было просто на "москалів". То, что русские есть разные, я пишу очень давно. О том, что мы воюем за "цивілізовану країну" и против авторитарного государства тоже пишу давно. Но тогда 2 вопроса. Один повторю - если наша цель - "спасение европейской цивилизации", то возникает вопрос, почему за всю Европу должны отдуваться только мы? Почему бы европейцам не поучаствовать? В инербригадах в Испании воевало всего примерно 30 тыс. бойцов (единовременная численность обычно была 6–8,5 тысяч человек) погибло в боях за Испанскую республику около 5 тыс. Почему сегодня в Украине такого нет? Хотя государство настойчиво призывало приехать добровольцев. Второй вопрос. Мы воюем за то, чтобы в цивілізованій країні мог жить наш народ или за то, чтобы на этой территории в цивілізованій країні могли жить какие-нибудь "бангладешці"? Ничего не имею против любых "бангладешців", но тогда почему бы им не приезать повоевать самим за своё светлое будущее? И сколько сотен тысяч своих мы согласны положить ради их светлого будущего? (Это не значит, что я как-то настроен против них и их иммиграции). Третий вопрос личного характера. В чём вам тот россиянин "ментально набагато ближче ніж" я да ещё и набагать?
Востаннє редагувалось ЛАД в Суб 21 лют, 2026 13:28, всього редагувалось 2 разів.
-
ЛАД
-
2
-
- Подякував: 5384 раз.
- Подякували: 4879 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
2
6
Додано: Суб 21 лют, 2026 13:05
Что меня удивляет и, да, раздражает во многих согражданах - чопорные гендерные стереотипы. Почему я должен стать женщиной, если я не хочу держать оружие в руках? Женщины, которые хотят воевать или не хотят иметь детей, должны стать мужчинами? Уже тут писали, что мужчины одинаковые с конвейеров не сходят, как и женщины. Повальное желание назвать меня то женщиной, то женским именем вызывает удивление, а Вы и другие еще и радуетесь как дети, когда так делаете. Не может же так быть, что здесь пишут 5-тилетние дети? И самое главное, что большинство здесь - абсолютные трусы, которые соревнуются в том, у кого важнее или ценнее бронь или отсрочка, но, нет, себя они "женщинами" не считают... Они - самые мужественные бронированные мужчины... P.S. Я думал, что "скрепы" и "традиционные ценности" - это российская штука. Это именно то, от чего Украина пытается избавиться, а мне предлагают буквально то же самое, да, еще и нападают, если я отказываюсь это принимать.
-
АндрейМ
-
-
- Подякував: 11 раз.
- Подякували: 88 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 21 лют, 2026 13:14
sashaqbl написав: Banderlog написав:прибрати януковича вийшло не розбудова а розвал держави. Вам здається що це випадковість, але за умовного "януковича" реально голосувало півдержави.
...... Інше питання, що при Януковичу вона б пройшла ще гірше, ніж при зелі.
Откуда такой страррый вывод? - в этой стране - он президент, там - был бы одним из кучки губернаторов...
-
_hunter
-
-
- Подякував: 15 раз.
- Подякували: 494 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
Додано: Суб 21 лют, 2026 13:22
sashaqbl написав: Banderlog написав:прибрати януковича вийшло не розбудова а розвал держави. Вам здається що це випадковість, але за умовного "януковича" реально голосувало півдержави.
Розвал держави планувався північно східними сусідами задовго до прибирання Януковича. Якщо хтось забув - то була Тузла при Кучмі, була історія з Мєшковим у Криму в 90их. Ця війна була б, незалежно від того, прибрали б Януковича чи ні. Інше питання, що при Януковичу вона б пройшла ще гірше, ніж при зелі.
Была и Тузла, и история с Мешковым, но войны не было. И то, что война была неизбежна, утверждение не доказанное. А то, что "прибрали януковича" в нарушение достигнутых договорённостей, действительно послужило поводом к развалу и войне. Да, не причиной, но повод тоже немаловажен. За него реально голосовало половина избирателей и правомочность выборов и их соотвествие демократическим законам были подтверждены Западом.
-
ЛАД
-
2
-
- Подякував: 5384 раз.
- Подякували: 4879 раз.
-
-
Профіль
-
-