|
Коли розпочнеться обвал нереальних цін на житло у Києві? |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Додано: Суб 21 лют, 2026 19:25
Frant написав:Квадробобер вміє потужно обгавкувати дописувачів і випускати гази з заднього проходу)))
Гавкаеш у нас ти, патужник )) Як і твої дописи - це одне пердіння в лужу )) Вінтажний ти наш газогенератор ))
-
pesikot
-
-
- Подякував: 547 раз.
- Подякували: 1260 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
2
Додано: Суб 21 лют, 2026 20:42
pesikot написав: Frant написав:Квадробобер вміє потужно обгавкувати дописувачів і випускати гази з заднього проходу)))
Гавкаеш у нас ти, патужник )) Як і твої дописи - це одне пердіння в лужу )) Вінтажний ти наш газогенератор ))
Оце рівень спілкування! Добре, що в моїй гілці зовсім інший рівень!
-
Investor_K
-
-
- Подякував: 0 раз.
- Подякували: 922 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 21 лют, 2026 20:45
Investor_K написав: pesikot написав: Frant написав:Квадробобер вміє потужно обгавкувати дописувачів і випускати гази з заднього проходу)))
Оце рівень спілкування! Добре, що в моїй гілці зовсім інший рівень!
не знаю як з неї видалитись , про шо там корисне читати?
-
Vadim_
-
-
- Подякував: 649 раз.
- Подякували: 532 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 21 лют, 2026 20:52
kingkongovets написав:а я вже дуже давно казав, що економічна доцільність інвестування в сонячні панелі є лише коли граєшься в зелений тариф це в київських умовах, про які йде мова якщо ж розглядати їх з точки зору як елемент енергосистеми для перечікування відключень, то інвестування в них є недоцільним за наявності більш корисних батарей
так зрозуміліше?
А ты точно понимаешь как оно работает?)) Безаккумуляторные системы используются для выработки э/э на продажу по зеленому тарифу. Инверторные системы для обеспечения автономности объекта - они уже и так с АКБ, а солнечные панели - это всего лишь один из способов способов их зарядки. Наряду с самым простым способом - зарядка от сети 220В (когда эта сеть доступна) и зарядка от генератора.
-
Damien
-
-
- Подякував: 800 раз.
- Подякували: 862 раз.
-
-
Профіль
-
-
3
2
Додано: Суб 21 лют, 2026 21:04
Damien написав:А ты точно понимаешь как оно работает?)) Безаккумуляторные системы используются для выработки э/э на продажу по зеленому тарифу. Инверторные системы для обеспечения автономности объекта - они уже и так с АКБ, а солнечные панели - это всего лишь один из способов способов их зарядки. Наряду с самым простым способом - зарядка от сети 220В (когда эта сеть доступна) и зарядка от генератора.
є якісь аргументовані заперечення по суті? є досвід? ну то кажи, бо в мене є і я цю загадку вирішив багато років назад
-
kingkongovets
-
-
- Подякував: 1316 раз.
- Подякували: 2770 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
Додано: Суб 21 лют, 2026 21:09
kingkongovets написав:Damien написав:А ты точно понимаешь как оно работает?)) Безаккумуляторные системы используются для выработки э/э на продажу по зеленому тарифу. Инверторные системы для обеспечения автономности объекта - они уже и так с АКБ, а солнечные панели - это всего лишь один из способов способов их зарядки. Наряду с самым простым способом - зарядка от сети 220В (когда эта сеть доступна) и зарядка от генератора.
є якісь аргументовані заперечення по суті? є досвід? ну то кажи, бо в мене є і я цю загадку вирішив багато років назад
у мене невеликий досвід, декілька місяців, але це у приватному будинку ,повний комфорт і незалежність від ДТЕК забезпечує повноцінна гібридна СЕС = панелі ,інвертор,аккумулятори п.с. але без панелей виникає одна проблема, ДТЕК не може подати напругу згідно норм в Україні, наразі є ЕЕ але на одній з фаз 267 вольт і інвертор уходит в защиту, не заряжає акуми
Востаннє редагувалось Vadim_ в Суб 21 лют, 2026 21:35, всього редагувалось 2 разів.
-
Vadim_
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 21 лют, 2026 21:24
Vadim_ написав:у мене невеликий досвід, декілька місяців, але це у приватному будинку ,повний комфорт і незалежність від ДТЕК забезпечує повноцінна гібридна СЕС = панелі ,інвертор,аккумулятори
взимку?
-
kingkongovets
-
-
- Подякував: 1316 раз.
- Подякували: 2770 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
Додано: Суб 21 лют, 2026 21:32
kingkongovets написав:Vadim_ написав:у мене невеликий досвід, декілька місяців, але це у приватному будинку ,повний комфорт і незалежність від ДТЕК забезпечує повноцінна гібридна СЕС = панелі ,інвертор,аккумулятори
взимку?
встановлена у грудні, невже не здатні рахувати? п.с. холодильник , котел газовий , освещение , тв , иногда ечайник і свч с єдуховкой , включая мозг и без фанатизма
-
Vadim_
-
-
-
-
Профіль
-
-
|