|
Напад росії і білорусі на Україну |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Додано: Сер 25 лют, 2026 22:03
ЛАД й якщо ми хочемо мріяти про космос, й ви такий прихильник мінімалізму - то зараз актуально "краще жити при свічках, але без росії" 
-
Shaman
-
-
- Подякував: 820 раз.
- Подякували: 1737 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
4
5
Додано: Сер 25 лют, 2026 22:08
Banderlog написав: Shaman написав:цікаво, ти ще довго про Ахметова та олігархів розповідати будеш? не помітив що під час війни багато що змінилося?  й Енергоатом Ахметов не приватизував. твоє обленерго кому належить?
моє обленерго належить не мені, отже воно таке моє як ті твоє, акцій в мене нема. Не помітив. Ахметов з порошенком як виводили гроші за кордон так і виводять. Їхніх дітей на фронті нема. Шо я іще мав помітити? Енергоатом поки не приватизований бо руки не дійшли. Но вважаю скоро перейде в чиї треба руки. За борги які набрали за час війни.
твоє - це там, де ти працюєш. раз не відповідаєш - напевне не Ахметову. про Деркача тебе влучно підказали  він Енергоатом пиляє ще з часів Яника. чи раніше? але про нього ти анічичирк це ти на американців натякаєш?.. так я тобі підкажу - щоб не розповідали, чого ми 30 років гальмуємо, й ти перший - так ще в 90х треба було приватизувати іноземцям. але тоді волав - "народное достояние". отака от шизофренія...
-
Shaman
-
-
- Подякував: 820 раз.
- Подякували: 1737 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
4
5
Додано: Сер 25 лют, 2026 22:11
Зеленский по итогам разговора с Трампом:
Переговоры с россиянами перенесены, завтра состоится встреча делегаций Украина-США, а в первых числах марта - Украина-США-РФ.
-
Xenon
-
-
- Подякував: 76 раз.
- Подякували: 324 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 25 лют, 2026 22:56
Hotab написав:Я у Францію в своєму житті ще не потрапив, проте… З Україною нема сенсу порівнювати. Я пробував добитись , «так а що всякі там Лідли? Але за місяць не знайти дешеву їжу, якщо вона там все-таки є???
Саме у Парижі я не був. Шукай в першу чергу супермаркети E.Leclerc, в другу Super U, в третю Auchan та все інше. Lidl теж існує, він дешевий, але саме у Франції асортимент не дуже у порівнянні.
-
Water
-
-
- Подякував: 69 раз.
- Подякували: 262 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 25 лют, 2026 23:36
Faceless написав:Їх давно ввели, інше питання, що результати їх роботи не дуже
Спробував знайти щось про це і бачу лише «планується», «реформи» і т.д.
-
АндрейМ
-
-
- Подякував: 11 раз.
- Подякували: 88 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 25 лют, 2026 23:42
АндрейМ написав: Faceless написав:Їх давно ввели, інше питання, що результати їх роботи не дуже
Третій рівень це приватні пенсійні фонди. Вони є. І податкова знижка на відрахування туди теж існує.
-
Faceless
-
- Модератор
-
- Подякував: 1502 раз.
- Подякували: 8302 раз.
-
-
Профіль
-
-
4
9
3
Додано: Сер 25 лют, 2026 23:47
Faceless написав:АндрейМ написав: Faceless написав:Їх давно ввели, інше питання, що результати їх роботи не дуже
Третій рівень це приватні пенсійні фонди. Вони є. І податкова знижка на відрахування туди теж існує.
Щоб був 3й філяр ПФ потрібно мати розвинутий ФР, а не КРЖН з опціаонами на м2
-
flyman
-
-
- Подякував: 1631 раз.
- Подякували: 2877 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
4
Додано: Сер 25 лют, 2026 23:55
Xenon написав:Зеленский по итогам разговора с Трампом:
Переговоры с россиянами перенесены, завтра состоится встреча делегаций Украина-США, а в первых числах марта - Украина-США-РФ.
СоскінНьюс щодо сабжа
-
flyman
-
-
- Подякував: 1631 раз.
- Подякували: 2877 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
4
Додано: Сер 25 лют, 2026 23:59
26.02.2026 Время скорбное Последняя православная пасха
-
fox767676
-
-
- Подякував: 430 раз.
- Подякували: 220 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 26 лют, 2026 00:41
Shaman написав: Banderlog написав: Shaman написав:цікаво, ти ще довго про Ахметова та олігархів розповідати будеш? не помітив що під час війни багато що змінилося?  й Енергоатом Ахметов не приватизував. твоє обленерго кому належить?
моє обленерго належить не мені, отже воно таке моє як ті твоє, акцій в мене нема. Не помітив. Ахметов з порошенком як виводили гроші за кордон так і виводять. Їхніх дітей на фронті нема. Шо я іще мав помітити? Енергоатом поки не приватизований бо руки не дійшли. Но вважаю скоро перейде в чиї треба руки. За борги які набрали за час війни.
твоє - це там, де ти працюєш. раз не відповідаєш - напевне не Ахметову. про Деркача тебе влучно підказали  він Енергоатом пиляє ще з часів Яника. чи раніше? але про нього ти анічичирк це ти на американців натякаєш?.. так я тобі підкажу - щоб не розповідали, чого ми 30 років гальмуємо, й ти перший - так ще в 90х треба було приватизувати іноземцям. але тоді волав - "народное достояние". отака от шизофренія...
схєрапто? Шизофренія в мене а не в тебе ?:lol: для чого приватизовувати енергоатом? подешевшає електрика? хай приватники збудують аес, а не вітряки ставлять шоб баблос відмивати і тоді побачим чия електрика дешевша приватна чи державна. Та це вже значення не має, поки війна вони там додерибанюють державу, і думаю укрспирт теж продадуть) Тож стануть спиртзаводи люто ефективнішими) Шо саме я мав помітити що там помінялось з олігархами?
-
Banderlog
-
-
- Подякував: 123 раз.
- Подякували: 111 раз.
-
-
Профіль
-
-
2