|
Напад росії і білорусі на Україну |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Додано: Сер 11 бер, 2026 12:53
За сотку в час твои таксёры с малой родины $-чика будут пахать как сантехник сыгранный Куравлёвым в фильме "Афоня" Дальнобой или водитель Д+Е наверно у вас 120 в час как с куста с барского плеча получает?
-
барабашов
-
-
- Заблокований
- Подякував: 299 раз.
- Подякували: 375 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 11 бер, 2026 12:54
барабашов написав:За сотку в час твои таксёры с малой родины $-чика будут пахать как сантехник сыгранный Куравлёвым в фильме "Афоня" Дальнобой или водитель Д+Е наверно у вас 120 в час как с куста с барского плеча получает?
У тебе хіба є такі категорії? Навіщо це питання? Бери Ланоса (крутого, з гідрачом керма і кондьором) і вперед. 🤭🤭
-
Hotab
-
- Форумчанин року
-
- Подякував: 406 раз.
- Подякували: 2590 раз.
-
-
Профіль
-
-
6
8
5
Додано: Сер 11 бер, 2026 12:57
Hotab написав:У тебе хіба є такі категорії? Навіщо це питання?
Дурні на те вони й дурні, щоб задавати дурні питання Водій з категорією Д+Е у Львові отримає 250+ грн /година роботи... при умові що він ВМІЄ використовувати ці права, а не просто купив їх в колгоспі. Бо це важка техніка, тягачі, автобуси.....
-
budivelnik
-
-
- Подякував: 295 раз.
- Подякували: 3005 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Сер 11 бер, 2026 13:02
andrijk777 написав: fox767676 написав:На той час не було соборного Китаю. Були 2 ханьські держави + тангутська + манчжурська + Тібет + Уйгури. Монголи взяли гору за рахунок стратегії та дипломатії - об'єднуючись з манчжурами проти тангутів, з тими і тими проти уйгурів, нейтралізуючи дипломатіею Південний Китай поки воювали з Північнимю. У підсумку для ханьців змінилася тільки династія. А ось більш слабкі тангути були асимільовані, а якісь меркіти взагалі загеноцидлені.
А монголи були прям соборні-соборні.
питання у Вас правильні, но розуміння історичного процесу нема. Ви рівняєте ввп монголів і ввп китаю. Тут не в тім річ, що було троєцарствіє. секрет в тому що держава це не всі " МИ" : в китаї була піраміда - напіврабська народна маса та панівна верства. монгольська орда не воювала проти гігантського ввп китаю, вона воювала проти місцевої еліти. Монголи замістили собою верхівку піраміди, а китай лишився китаєм і під владою ханів тільки розрісся. Мобілізаційний потенціал орди був вищим за мобілізаційний потенціал древньокитайської еліти. Ідея рівноправя всього населення і те що всі жителі=громадяни = зобовязані захищати державу, доволі пізня. на даний момент не очевидна навіть в Україні. Як по вашому конкіскадори завоювали мезоамерику? Невже іспанія змогла сфокусувати в нещасних сотнях завойовників своє ввп? Як пала римська та візантійська імперія? Тільки через відмову мас воювати. Як варяги завоювали проторуські племена і створили работоргівельну державу? Їх ж був мізер порівняно з тубільцями? Тільки замінивши собою місцеву еліту і долучивши народну масу до вигодного бізнесу торговлі ближніми 
-
Banderlog
-
-
- Подякував: 123 раз.
- Подякували: 111 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
1
Додано: Сер 11 бер, 2026 13:05
барабашов написав:Таксисты сейчас во Львове работают с пяти утра до комендантского часа за 20кгрн чистыми???
Це фантазії будівельника, як завжди. Там взагалі весь пост - це суцільні фантазії. Якісь "бунти таксистів". Ні разу не бучив ніяких бунтів в Україні. А ось наприклад у Франції я постійно чую про бунти, регулярно страйкують там то залізничники то вчителі.
-
andrijk777
-
-
- Подякував: 190 раз.
- Подякували: 286 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 11 бер, 2026 13:05
andrijk777 написав:Чому ви називаєте це "фактом"? Прикольно - власну суб'єктивну думку називати фактом.
ок, припущення. але припущення яке підкріплене стастистикою(хоч вона вам і не подобається) вже ближче до факта рахувати зарплати - то хлопоманська хвороба я кажу про комплексний вимір якості життя то шо там щось підвищували в Україні з популістичних міркуваннь у підсумку пішло прахом, на ліки, хабарі прикордонникам та тцк. А Білорусь свій ВВП витрачала у т.ч. на аналоги Хаймерса - "Полонез", який в них на озброєнні з 2015. То на старті у 1991 Україна була в 5 разів більше за Білорусь, а зараз наближається до однакових габаритних показників.
Востаннє редагувалось fox767676 в Сер 11 бер, 2026 13:06, всього редагувалось 1 раз.
-
fox767676
-
-
- Подякував: 433 раз.
- Подякували: 220 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 11 бер, 2026 13:06
1 Машина за 800 000 і мерс EQS це трошки різні автомобілі 2 Ніхто не застрахований від ДТП , але поки що все нормально+ для того і існує страховка, до речі вже 20000 грн/рік страховка на цивілку для таксі
-
budivelnik
-
-
- Подякував: 295 раз.
- Подякували: 3005 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Сер 11 бер, 2026 13:19
andrijk777 написав:......... Можете розказувати казки про Францію США чи Угорщину, я там не був, але в Білорусії я був + багато читав/читаю про Білорусь. Якщо вони і живуть краще, то максимум на 10%-20%. А можливо і гірше живуть(до війни) І ніякого кращого життя на 50%-60%(згідно ВВП) від України немає і близько. ......... Мені не потрібно ніяких "можливо". Я не хочу нічого аналізувати самостійно. Я хочу ввести назви країн і отримати рівень життя. ВСЕ! Я це знайшов на сайті numbeo.com. Там все сходиться з реальністю, на відміну від вашого примітивного і невірного "порівняння по ВВП".
Могу согласиться, что ВВП не очень хороший показатель. Но что вы смотрите на numbeo.com? Индекс качества жизни? Но он включает в себя кроме стоимости жизни и покупательной способности ещё и доступность жилья, загрязнение, уровень преступности, качество здравоохранения, транспортная ситуация и время в пути. Это, клнечно, важные параметры, но всё же немного другое. Но и по этому показателю мы проигрываем Беларуси 16%. Это к вопросу о "несчастной" Беларуси и тиране Лукашенко.
-
ЛАД
-
2
-
- Подякував: 5386 раз.
- Подякували: 4879 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
2
6
Додано: Сер 11 бер, 2026 13:27
Banderlog написав: andrijk777 написав: fox767676 написав:На той час не було соборного Китаю. Були 2 ханьські держави + тангутська + манчжурська + Тібет + Уйгури. Монголи взяли гору за рахунок стратегії та дипломатії - об'єднуючись з манчжурами проти тангутів, з тими і тими проти уйгурів, нейтралізуючи дипломатіею Південний Китай поки воювали з Північнимю. У підсумку для ханьців змінилася тільки династія. А ось більш слабкі тангути були асимільовані, а якісь меркіти взагалі загеноцидлені.
А монголи були прям соборні-соборні.
питання у Вас правильні, но розуміння історичного процесу нема. Ви рівняєте ввп монголів і ввп китаю. Тут не в тім річ, що було троєцарствіє. секрет в тому що держава це не всі " МИ" : в китаї була піраміда - напіврабська народна маса та панівна верства. монгольська орда не воювала проти гігантського ввп китаю, вона воювала проти місцевої еліти. Монголи замістили собою верхівку піраміди, а китай лишився китаєм і під владою ханів тільки розрісся. Мобілізаційний потенціал орди був вищим за мобілізаційний потенціал древньокитайської еліти. Ідея рівноправя всього населення і те що всі жителі=громадяни = зобовязані захищати державу, доволі пізня. на даний момент не очевидна навіть в Україні. Як по вашому конкіскадори завоювали мезоамерику? Невже іспанія змогла сфокусувати в нещасних сотнях завойовників своє ввп? Як пала римська та візантійська імперія? Тільки через відмову мас воювати. Як варяги завоювали проторуські племена і створили работоргівельну державу? Їх ж був мізер порівняно з тубільцями? Тільки замінивши собою місцеву еліту і долучивши народну масу до вигодного бізнесу торговлі ближніми 
Не треба мене вчити історії, я сам її знаю(те що мені потрібно). Тема(початкова) - порівняння рівня життя між країнами.До чого тут конкіскадори і варяги? 
Востаннє редагувалось andrijk777 в Сер 11 бер, 2026 13:36, всього редагувалось 1 раз.
-
andrijk777
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 11 бер, 2026 13:29
fox767676 написав: andrijk777 написав:Чому ви називаєте це "фактом"? Прикольно - власну суб'єктивну думку називати фактом.
ок, припущення. але припущення яке підкріплене стастистикою(хоч вона вам і не подобається) вже ближче до факта
Якою статистикою? Конкретно.
-
andrijk777
-
-
-
-
Профіль
-
-