Бетон написав:Так куди діваються люди? Всі 400 тисяч мобілізованих в рік? Де вони всі?
В мене 1 з 7 працівників - демобілізований.... Проста пропорція показує що може бути до 1 млн демобілізованих по різних причинах але без ПОВНОЇ втрати здоровья Всього мобпридатних__мобілізованих за 3 роки___загинуло/інваліди__В ЗСУ __демобілізувались 10 млн осіб________2,2 млн осіб___________0,3млн осіб______1 млн ___0,9 млн осіб
ПС якраз цей ВЕТЕРАН , сьогодні здав на права категорії С+Д, таким чином він швидше за все через пару місяців змінить роботу таксиста на більш високооплачувану роботу водія важкої техніки
Бетон написав:Дефіцит особового складу окремих підрозділах Сил оборони може досягати 80-90%. Так куди діваються люди? Всі 400 тисяч мобілізованих в рік? Де вони всі?
Колись мене навчали теорії даних та статистиці ... і головний постулат цієї нехитрої науки каже - garbage in garbage out
Якщо на вході обробки даних повне лайно, то і висновки повне лайно. Як у тебе ))
PS. Для інженерних розрахунків такий постулат теж підходить )
Бетон написав:Так куди діваються люди? Всі 400 тисяч мобілізованих в рік? Де вони всі?
В мене 1 з 7 працівників - демобілізований.... Проста пропорція показує що може бути до 1 млн демобілізованих по різних причинах але без ПОВНОЇ втрати здоровья Всього мобпридатних__мобілізованих за 3 роки___загинуло/інваліди__В ЗСУ __демобілізувались 10 млн осіб________2,2 млн осіб___________0,3млн осіб______1 млн ___0,9 млн осіб
ПС якраз цей ВЕТЕРАН , сьогодні здав на права категорії С+Д, таким чином він швидше за все через пару місяців змінить роботу таксиста на більш високооплачувану роботу водія важкої техніки
може бути? ) чи це люди статус яких не ясний?
Статус чіткий -демобілізовані по втраті здоровья з неможливістю нести військову службу.. Після демобілізації - людина добрий РІК не могла нормальнот працювати і постійно мала ті чи інші проблеми, але з часом... оклемалась. І хоч я втрачаю ХОРОШОГО працівника, але якраз в цьому випадку -радий що хлопчина зміг піднятись вище...
Banderlog написав: може бути? ) чи це люди статус яких не ясний?
Статус чіткий -демобілізовані по втраті здоровья з неможливістю нести військову службу.. Після демобілізації - людина добрий РІК не могла нормальнот працювати і постійно мала ті чи інші проблеми, але з часом... оклемалась. І хоч я втрачаю ХОРОШОГО працівника, але якраз в цьому випадку -радий що хлопчина зміг піднятись вище...
Banderlog'у все сміхуйочки ... Бога він не боїться ... бо якось одного разу в бані попарився з Онуфрієм (Banderlog, можеш тицяти скарги)
Але я сам знаю одну таку людину, яку було демобілізовано "по втраті здоровья з неможливістю нести військову службу" І ця людина, через купу реабілітацій, повернулась до відносно нормального життя
може бути? ) чи це люди статус яких не ясний?
Цифра 0,9 млн. демобилизованных, по-моему, выглядит несколько сомнительно. Кстати, категория СЗЧ тут вообще отсутствует.
Цієї ночі армія рф «геранню» атакувала Новгород-Сіверський. Ворожим ударом зруйновано понад 100-річну будівлю міської бібліотеки, пам’ятку архітектури, датовану 1899 (1902) роком.
Прохожий написав:вадик еще не смог загуглить новое слово, очередная клавиша запала) а вообще грех так насмехаться над "55 летним инсультным трактористом", ему еще поля орать)))