|
Напад росії і білорусі на Україну |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Додано: Вів 24 бер, 2026 12:45
fox767676 Хотаб то ладно, большей своей частью уже не в Украине,
Не більше ніж твоя «часть», яка активно акумулює гроші на західних рахунках , і обирає куди перемістити тухес з Ужгорода.
-
Hotab
-
- Форумчанин року
-
- Подякував: 406 раз.
- Подякували: 2600 раз.
-
-
Профіль
-
-
6
8
5
Додано: Вів 24 бер, 2026 12:48
fox767676 написав:Это как рабинович с изей любили читать антисемитские газеты чтобы узнать какие они ,оказывается, потужные
Фістер-бомбера мені як пілоту треба читати як мінімум для розуміння стану їх авіації . Про втрати авіації він пише як свої, так і наші. Наші кратно бреше. Але для мене його повідомлення це привід спитати у своїх «хто? Що? Чи правда?» і видихнути, коли чергова неправда
-
Hotab
-
- Форумчанин року
-
-
-
Профіль
-
-
6
8
5
Додано: Вів 24 бер, 2026 12:50
Xenon написав:а Вам неприятно читать новости о том что у кацапов всё плохо (а не у Украины), и они сами это признают - что не могут и в обозримом будущем НЕ смогут даже Дон.область захватить?
Ви називаєте "умозаключєнія" якогось невідомого чувака НОВОСТЬЮ! Це круто - жити на таких "новостях". Життя стає відразу кращим. 
-
andrijk777
-
-
- Подякував: 190 раз.
- Подякували: 286 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 24 бер, 2026 12:54
fox767676 упрекает киевлян
Жодного «упрьоку « не було. Це твоя совість відгукується сама. На просту констатацію: переїхав в Ужгород, активно акумулюєш гроші на західних рахунках , обираєш нерухомість за кордоном». Де тут моя оцінка твоїх дій?  Але це добре що ти відразу виправдовуєшся. Не безнадійний. 😅
-
Hotab
-
- Форумчанин року
-
-
-
Профіль
-
-
6
8
5
Додано: Вів 24 бер, 2026 13:02
Hotab написав:fox767676 упрекает киевлян
Жодного «упрьоку « не було. Це твоя совість відгукується сама. На просту констатацію: переїхав в Ужгород, активно акумулюєш гроші на західних рахунках , обираєш нерухомість за кордоном». Де тут моя оцінка твоїх дій? 
Ну так я вынужденно переехал на 4ый год войны вместе с семьей, потому что незламники и бегунцы согласны на полное уничтожение Киева вместе с остальной Украиной, лишь бы своей фальшивой гидностью повы***ваться. Не думал что придется это расжевывать многократно, ты вроде не тупица. Есть те кто не уехал - они стационарно привязаны к месту работы. Есть те кто уехал за границу, но при этом декларируют \ декларировали турбопотужность Зачем же мне вспоминать что я уехал, да еще и вынужденно внутри Украины , я не понимаю, это точно не аргнумент в дискуссии.
Востаннє редагувалось fox767676 в Вів 24 бер, 2026 13:05, всього редагувалось 2 разів.
-
fox767676
-
-
- Подякував: 429 раз.
- Подякували: 223 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 24 бер, 2026 13:04
andrijk777 написав: _hunter написав:А на Фукусиме чего не выключили? - или то недостаточно современный был?
Там реактор виключили. Там не було вибуху як в Чорнобилі.
Ну да - был как на Фукусиме. В этом и суть моего вопроса: смысл в таком "выключателе", что после "выключения" уже 15 лет как с последствиями борятся?..
-
_hunter
-
-
- Подякував: 15 раз.
- Подякували: 494 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
Додано: Вів 24 бер, 2026 13:07
ЛАД написав:Тупость вашей пропаганды имеет хоть какие-то пределы? Базы США где находятся? В космосе или на территориях этих самых арабских стран Близького Сходу? Или вы думаете, что ВВС США летают на бомбёжки прямо из Флориды, а корабли ВМС стоят где-то у Диего-Гарсия? Да, арабские страны не принимают прямого участия в войне и не обстреливают Иран, но предоставляют такие возможности США. Не напомните, сколько раз здесь возмущались тем, что Беларусь фактически пособник Путина и росс. войска входили к нам, в т.ч., и через Беларусь, а мы не отвечаем и не обстрелваем Беларусь. Вам не кажется, что ситуация очень похожая? Но мы не делаем этого, чтобы избежать ещё и прямого участия Беларуси в войне против нас, а Ирану терять нечего. Он призывал арабов запретить США пользоваться их базами, а лучше убрать их вообще. Не захотели. Ну что ж...
й ще Європа взагалі використовується США при нанесенні ударів по Ірану Європейські країни фактично стали логістичним хабом для операцій США проти Ірану
На континенті розташовано 40 баз та 80 тисяч американських військових і за словами головнокомандувача сил НАТО в Європі Гринкевича, це дозволяє значно дешевше та швидше проектувати військову силу в регіоні.
Трамп раніше публічно критикував Європу за пасивність: "БОЯГУЗИ, і ми це запам’ятаємо!", написав він після відмови супроводжувати судна в Ормузькій протоці.
Проте бази у Великій Британії, Німеччині, Італії, Франції, Португалії та Греції використовуються для заправки, озброєння та запуску бомбардувальників, дронів і транспортних літаків.
Авіабаза Рамштайн у Німеччині стала ключовим хабом операції США на Близькому Сході, забезпечуючи командування, зв’язок, управління дронами, транспорт особового складу та боєприпасів, а поруч розташований найбільший американський військовий шпиталь за межами США.
Водночас бомбардувальники B-1 завантажують боєприпаси на базі RAF Fairford у Британії. Авіаносець USS Gerald R. Ford перебуває на ремонті на Криті після пожежі.
але гадаю на Європу Іран не наважиться напасти, хо потенційні можливості є. він нападає на тих, хто не може дати відсіч - й гадає це йому минеться. але шейхи так, відсіч не дадуть, але мають гроші, щоб заплатити тим, хто може...
-
Shaman
-
-
- Подякував: 825 раз.
- Подякували: 1763 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
4
5
Додано: Вів 24 бер, 2026 13:14
fox767676 Ну так я вынужденно переехал на 4ый год войны
Навіщо ти виправдовуєшся? Мені все одно де ти живеш. І куди збираєшся переїжджати в Європі потім. Я тобі лише нагадав, що коли ти кажеш «хотаб кудись там перебрався», що ти не менше «перебрався». А почуваєш ти себе від цього задоволеним, чи мучає совість - мені ж нема різниці,
-
Hotab
-
- Форумчанин року
-
-
-
Профіль
-
-
6
8
5
Додано: Вів 24 бер, 2026 13:20
_hunter написав: andrijk777 написав: _hunter написав:А на Фукусиме чего не выключили? - или то недостаточно современный был?
Там реактор виключили. Там не було вибуху як в Чорнобилі.
Ну да - был как на Фукусиме. В этом и суть моего вопроса: смысл в таком "выключателе", что после "выключения" уже 15 лет как с последствиями борятся?..
Очевидно що безпека(+безпека ядерних відходів) - сама більша проблема ЯЕ. Її можна мінімізувати, але вирішити неможливо.
-
andrijk777
-
-
- Подякував: 190 раз.
- Подякували: 286 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 24 бер, 2026 13:47
flyman написав:......... Для чого ви порівнюєте те що іде в собівартість із прибутком?
А надо объяснять, что уменьшение собівартості увеличивает прибуто? Или позволяет уменьшить цены для потребителя. Отже набудуєм СЕС та ВЕС, бо сонце і вітер безплатні. Але ні, ЛАДу не сподобається.
Сподобається. Если в результате не получится, что летним днём ээ будет хоть завались, девать некуда, а вечером её нет. И зимой тоже и сидим без отопления. З тааким підходом вигідніше всіх зробити ІТниками, та стати ІТ супердержавою. собівартість: 1 ноутбук на 3 роки та щомісячно за електроенергію та інтернет $10, а на виході від $1000 "як з куща". І ніякого "вуглецевого сліду", ще й тут можна заробити на квотах.
Прекрасный вариант! Единственный недостаток - нереальный.
-
ЛАД
-
2
-
- Подякував: 5386 раз.
- Подякували: 4879 раз.
-
-
Профіль
-
-