|
Напад росії і білорусі на Україну |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Додано: Вів 31 бер, 2026 23:25
ЛАД написав: Hotab написав:Мінус Су34? З екіпажем. Але ми ж знаєм, що то все фігня, бо «а Україні знищили промисловість».
А какая связь?
Та дбає за одного харківського дурника, який не може звязати два+два якщо буде менше літаків в пІдерації - то дурня менше бомбитимуть.. та й в його дочок залишитись вдовами-шансів менше. Дійшло?
-
budivelnik
-
-
- Подякував: 299 раз.
- Подякували: 3007 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Вів 31 бер, 2026 23:27
ЛАД написав: Shaman написав:....... там АУЕ вибито на лобі або ще десь. вперемішку з чорносотенними ідеями. ну й Домострой до купи 
Никаких личных выпадов. 
пан Лад, я розумію Ваше бажання ввести тут правила джентельменського клубу, но для того треба членство давати тіки джентельменам. ) а так - кожному своє... Дякую, но адвокат мені не потрібний я можу і з свинями в багнюці боротись. При чом буквально))) можу сам без мотузки, лиш з ножем, зарізати і годин за 16 повністю переробити на ковбасу В шамана просто нема розуміння, що в європі є не тільки "ліберальні цінності" а і свої варіанти того про що він пише) я чесно кажучи дуже поверхнево знайомий як з аує так і з чорносотенством тим більш домостроєм) а "блатна" культура росії мене бісить) Тут мова іде про розбор конфлікту і мотивацію трампа "пацанськими поняттями", розуміння стратегій конфлікту в шамана на рівні барана) щоб не обідить, хай краще бика.) Розбігся буцнув, далі давиш поки не проженеш 
-
Banderlog
-
-
- Подякував: 123 раз.
- Подякували: 111 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
1
Додано: Вів 31 бер, 2026 23:27
fox767676 написав: ЛАД написав: Hotab написав:Мінус Су34? З екіпажем. Але ми ж знаєм, що то все фігня, бо «а Україні знищили промисловість».
А какая связь?
Пан полковник сповідує принцип що поки вдається наносити втрати ворогу, зупиняти війну недоречно "до останньої краплі крові" а економіка, демографія, соціальна напруга - вигадки цивільних прид-рків
fler написав:На півночі рф мешкають переважно ведмеді. В Сибіру та на Далекому Сході - китаїзація повним ходом.
-
flyman
-
-
- Подякував: 1636 раз.
- Подякували: 2882 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
4
Додано: Вів 31 бер, 2026 23:31
ЛАД написав:Интересно, какие, по-вашему, были цели Трампа в этой войне?
Мені подобається версії деяких політологів типу Зараз відбувається відкатка правил/варіантів/алгоритмів дій, з допомогою яких, для усунення ДИКТАТОРА який знущається над власним народом або грозить знищенням сусідів-буде відбуватись не за рахунок ТОТАЛЬНОЇ війни в якій основне навантаження несе населення, а за рахунок точкової зміни диктатора на більш лояльного.. Тобто така собі рокіровочка Забрали Мадуро , привели до влади другого ПІСЛЯ мадуро, який пообіцяв змінити ситуацію на краще. Як мінімум для населення Венесуели це хороша звістка... Є проблема А ХТО буде обирати який керівник ХОРОШИЙ для людської цивілізації, а який поганий... І тут у нас все по Дарвіну Той чия країна НАЙСИЛЬНІША - той і обирає кого знайгірших міняти.... В програші тільки найгірший...
-
budivelnik
-
-
- Подякував: 299 раз.
- Подякували: 3007 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Вів 31 бер, 2026 23:31
flyman
експертне середовище на яке ми заслужили, гріхи нащі тяжкіє...
-
fox767676
-
-
- Подякував: 428 раз.
- Подякували: 223 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 31 бер, 2026 23:32
Banderlog написав: ЛАД написав: Shaman написав:....... там АУЕ вибито на лобі або ще десь. вперемішку з чорносотенними ідеями. ну й Домострой до купи 
Никаких личных выпадов. 
пан Лад, я розумію Ваше бажання ввести тут правила джентельменського клубу, но для того треба членство давати тіки джентельменам. ) а так - кожному своє... Дякую, но адвокат мені не потрібний я можу і з свинями в багнюці боротись. При чом буквально))) можу сам без мотузки, лиш з ножем, зарізати і годин за 16 повністю переробити на ковбасу В шамана просто нема розуміння, що в європі є не тільки "ліберальні цінності" а і свої варіанти того про що він пише) я чесно кажучи дуже поверхнево знайомий як з аує так і з чорносотенством тим більш домостроєм) а "блатна" культура росії мене бісить) Тут мова іде про розбор конфлікту і мотивацію трампа "пацанськими поняттями", розуміння стратегій конфлікту в шамана на рівні барана) щоб не обідить, хай краще бика.) Розбігся буцнув, далі давиш поки не проженеш 
апріорі, "буцнув і давиш" ... це вже було (с) (тм) ... 2-3 роки тому на форумі ... стратегія кордонів 91
-
flyman
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
4
Додано: Вів 31 бер, 2026 23:34
Banderlog
Ви просто стали пішаком у брудній боротьбі Лада-Шамана, використали як привід для чергової атаки
-
fox767676
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 31 бер, 2026 23:36
fox767676 написав:flyman експертне середовище на яке ми заслужили, гріхи нащі тяжкіє...
то була анотація до чогось такого захищеного наукового як "генеза етнічного складу ведмедів далекої півночі і східнозполярного китайського Сибіру в контексті потужної офенсиви ППО"
-
flyman
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
4
Додано: Вів 31 бер, 2026 23:39
flyman написав: fox767676 написав:flyman експертне середовище на яке ми заслужили, гріхи нащі тяжкіє...
то була анотація до чогось такого захищеного наукового як "генеза етнічного складу ведмедів далекої півночі і східнозполярного китайського Сибіру в контексті потужної офенсиви ППО"
Коли чоловік молодше на 9 років , ще не таке заспіває
-
fox767676
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 31 бер, 2026 23:47
budivelnik написав:......... А ХТО буде обирати який керівник ХОРОШИЙ для людської цивілізації, а який поганий... І тут у нас все по Дарвіну Той чия країна НАЙСИЛЬНІША - той і обирає кого знайгірших міняти.... В програші тільки найгірший...
Угу. В своё время гитлеровская Германия была "НАЙСИЛЬНІША" и успешно обирала. Чуть ли не случайно проиграл. Он бы вам навыбирал на правах найсильнішого.
-
ЛАД
-
2
-
- Подякував: 5386 раз.
- Подякували: 4879 раз.
-
-
Профіль
-
-