fox767676 написав:умеет вовремя проигрывать , не то что ваши коротышки
смайлик забув
Трамп вміє програвати? оце розсмішив... він лише в TACO вміє, коли в черговий раз лоханувся
неконтролируемые процессы для США остановлены вовремя (1-2 мес)? Остановлены Сравни с взаимоуничтожением 2 восточноевропейских баранов уже 5й год
а ці неконтрольовані процеси виникли самі по собі чи власне через дії США? не зміг прорахувати на крок вперед?..
як мені ця довбні, яка прирівнюють жертву та агресора втомили. ми бачимо, як ОДИН бовдур (а саме Раша) активно знищує себе в спробах знищити Україну. оце правильний опис ситуації, а не та проросійська маячня, яку ти навів...
fler написав:За інформацією відкритих джерел, сьогодні кілька бомбардувальників B-52 Stratofortress злетіли з британської авіабази. У соціальних мережах швидко поширюється відео, на якому чітко видно інверсійний слід від літаків – експерти вважають це ознакою значного бойового навантаження, хоча офіційного підтвердження наразі немає. ...
"добрым словом и пистолетом можно добиться намного большего..."
як же так, хіба можна йти на поступки агресору який грубо порушив міжнародне право, це взагалі не потужно. Як щодо війни до останньої іранської верби? Що там кажуть тегеранські свідки развалу Ізраїля ? Сподіваюсь хоч кордони для чоловіків встигли закрити і забронювати всіх іранських поліцейських. І не розкрито питання чому замість екзестинційних бомбардувань багатоповерхівок пересічних дехто собі придумав повбивати під сотню топ-керівників держави. Якась то війна неправильна була, коротка та шахрайська. Не те що наша
Чітких термінів служби не буде без посилення мобілізації та змін у бронюванні, каже Решетилова.
Дивіться, яка ситуйовіна. Термінів служби бути не може без поповнення, а люди не йдуть в армію.
Люди не йдуть в армію, бо бояться невизначеності, смерті, а також відсутності термінів служби.
Тобто без нового суспільного договору тут не обійтися. Війну продовжує рашка, нам війна не треба, але якщо не воювати - не буде країни. Чуваки, які бачать тих, хто пішов в 2022, чи може ще раніше, і хто вижив з тих років та все одно не знає, коли зможе демобку отримати, не хочуть повторювати такий шлях, але це путь внікуди, війна, якщо триватиме, постукає в двері.
З іншого боку, точно треба міняти суспільний договір. І хтось має зробити перший крок.
Я вважаю, що терміни служби треба запроваджувати от вже, раніше треба було це робити, звісно, коли війна не завершилась за 2-3 тижня, як казав один х..., але то таке. І от після запровадження термінів служби, паралельно посилювати відповідальність за ухилення від служби, а також відповідальність за доведену корупцію в ТЦК. І подавати це як суспільний договір.
Я думаю в МО будуть розумні рішення, і може набагато логічніші, ніж моя оця писанина та думки простого хлопа. Та все ж, треба міняти підходи в державі давно. Вірю в нові підходи, які скоро анонсують.
оце треба обговорювати, а не розповідати, яка погана мобілізація