|
Напад росії і білорусі на Україну |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Додано: Суб 11 кві, 2026 19:44
budivelnik написав:Тому Труси ХРЕСТИК або меншість веде себе адекватно , або більшість ЗМУШЕНА створити умови для адекватної поведінки меншості
Можливо щось змінолось, не буду стверджувати. Але 10 рокув тому, поставили умову оформити документацію українською мовою. Проблема в тому, що ЄСКД українською мовою на той час не існувало. Я не знаю як воно зараз. Був офіційний запит і офіційна відповідь, типу, якщо немає, тоді 1 сторінка українською, а далі російською. Питання не більшість меншість, а хто повинен створити цей документ? І що робити доки його нема? І якість цього документу.
-
vt313
-
-
- Подякував: 0 раз.
- Подякували: 0 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 11 кві, 2026 19:57
Water написав: _hunter написав: Water написав:Ти особисто перевіряв, як і кацапську Вікі, чи це йло тобі нашептало? Дивись, ти розмовляв кацапською, тобі ніхто не забороняв розмовляти кацапською і коли в Україну прийшов русскій мір, ти чомусь здриснув до Німеччини вчить німецьку мову. Яка мета такого кульбіта?
Я ж писал. Неоднократно, причем: "зеленые человечки" сильно напрягать стали...
Тобто, тебе як російськомовного, почали напрягать зєльониє чєловєчкі і ти не витримав такої наруги над собою і здриснув вчить німецьку, бо щелепа не та.
Все немного проще: стали напрягать - уехал. Не нужно фантазий.
-
_hunter
-
-
- Подякував: 15 раз.
- Подякували: 494 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
Додано: Суб 11 кві, 2026 20:00
budivelnik написав: _hunter написав:Ну бред же: еще году в 21м в Столице - особо не напрягаясь с выбором заведений - можно было _ни разу_ не услышать украинский язык. Аналогично с радио/тв...
2 Інше питання, що є в нас сусід. який на підставі того скільки використовують російську-стільки нашої території зобовязався окупувати
История показывает - что при желании повод найти можно вообще какой угодно: хоть эрцгерцога Франца Фердинанда (олигарха Медведчука).
-
_hunter
-
-
-
-
Профіль
-
-
2
Додано: Суб 11 кві, 2026 20:00
_hunter написав: Water написав: _hunter написав:Я ж писал. Неоднократно, причем: "зеленые человечки" сильно напрягать стали...
Тобто, тебе як російськомовного, почали напрягать зєльониє чєловєчкі і ти не витримав такої наруги над собою і здриснув вчить німецьку, бо щелепа не та.
А німецькою тебе не напрягають? Які фантазії, я просто питаю.
-
Water
-
-
- Подякував: 70 раз.
- Подякували: 271 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 11 кві, 2026 20:01
-
flyman
-
-
- Подякував: 1638 раз.
- Подякували: 2882 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
4
Додано: Суб 11 кві, 2026 20:04
Water написав: _hunter написав: Water написав:Тобто, тебе як російськомовного, почали напрягать зєльониє чєловєчкі і ти не витримав такої наруги над собою і здриснув вчить німецьку, бо щелепа не та.
Які фантазії, я просто питаю.
Болдом подсветил - "Які фантазії".
-
_hunter
-
-
-
-
Профіль
-
-
2
Додано: Суб 11 кві, 2026 20:04
vt313 написав:Проблема в тому, що ЄСКД українською мовою на той час не існувало. Я не знаю як воно зараз.
А зараз воно ISO і нікого не напрягає шо воно більше не ГОСТ.
-
Water
-
-
- Подякував: 70 раз.
- Подякували: 271 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 11 кві, 2026 20:07
_hunter написав: budivelnik написав: _hunter написав:Ну бред же: еще году в 21м в Столице - особо не напрягаясь с выбором заведений - можно было _ни разу_ не услышать украинский язык. Аналогично с радио/тв...
Застав дурня Богу молитись -він і голову розібє.. 1 Ніхто не напрягався щоб змусити тебе чи лада переходити на український. кацапами народились - можете кацапами й помирати Нам то яке діло в якому статусі ви ласти склеїте ? 2 Інше питання, що є в нас сусід. який на підставі того скільки використовують російську-стільки нашої території зобовязався окупувати, от Україна й стала зменшувати ВІЗУАЛЬНЕ використання кацапської на майбутнє. 3 Педераційники , зрозумівши що скоро не зможуть цей аргумент мови/віри використати -напали... але зробили це по педераційному.. Замість того щоб в російськомовні регіони насипати цукорки а Галичину бомбардувати.. Вони РОЗБОМБИЛИ місця компактного проживання російськомовних чим створили економічний бум в Галичині (релокація притомних і фахівців з підприємствами_ От і виходить Педераційники то може щось і захоплять , але точно не те що хотіли.
История показывает - что при желании повод найти можно вообще какой угодно: хоть эрцгерцога Франца Фердинанда (олигарха Медведчука).
Тільки теорія завжди підтвержувалась або заперечувалась практикою.. Практично на нас НАПАЛИ Значить моя ТЕОРІЯ виявилась вірною.. А от припущення про те що виріши ми це питання вони б знайшли інше - так припущенням і залишиться бо відсутнє практичне підтвердження цього припущення. От і виходить Я точно знаю що ти 3.1.ор А от ти можеш тільки припускати хто я.
-
budivelnik
-
-
- Подякував: 299 раз.
- Подякували: 3008 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Суб 11 кві, 2026 20:09
Якщо з правом виїзду - чому напрягало ТЦК Якщо без права виїзду - то як виїхав 😅
-
Hotab
-
- Форумчанин року
-
- Подякував: 406 раз.
- Подякували: 2601 раз.
-
-
Профіль
-
-
6
8
5
Додано: Суб 11 кві, 2026 20:10
budivelnik написав: _hunter написав: budivelnik написав:Застав дурня Богу молитись -він і голову розібє.. 2 Інше питання, що є в нас сусід. який на підставі того скільки використовують російську-стільки нашої території зобовязався окупувати, от Україна й стала зменшувати ВІЗУАЛЬНЕ використання кацапської на майбутнє.
Тільки теорія завжди підтвержувалась або заперечувалась практикою.. Практично на нас НАПАЛИ Значить моя ТЕОРІЯ виявилась вірною..
Не забываем: "необходимо и _достаточно_". Что бы заявлять "ТЕОРІЯ виявилась вірною" - нужно и вторую половину доказать...
-
_hunter
-
-
-
-
Профіль
-
-
2